@SunshineYo Сите депилаторки бремени и јас кај што одев кај Кате и она е бремена , не немам најдено сеуште, очекував тука да остави некој коментар за некоја, а тебе од велес ти треба?
можеш да ми пратиш и мене бројче од девојкава? и подетални информации каде и е локацијата ова она,ако се натерам да отидам,да знам барем каде да се обратам Инакууу шеќерна,најдобра и најхигиенска е.
За 200-250 денари не би ризикувала сама да се депилирам баш таму. Така да, еднаш месечно на козметичар и рајат главата.
Јас мислам дека од тие депилации закачив инфекција, затоа што знам дека тие месеци немав дечко и сега ми е многуууууууууууу страв... Дали некој има искуство со овој апарат https://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=31_136_52&product_id=209864
Se depiliram vekje 4 godini, redovno sekoj mesec na pocetokot niknuvaa za dve nedeli, a sega vekje dve nedeli sum raat, pocnuvaat da prknuvaat posle 15tina dena i pred da dobijam mislam deka preku nokj mi rastat naglo zatoa si go imam fateno redot, depilacija posle menstruacija
Сакам да ве прашам дали знаете каде на кој козметичар по ефтина цена да се издепилирам негде блиску центар\кисела вода ?
Ќе се депилирам накај 10ти. Да ми помине циклусот. Собрав храброст. Само кажете ми, првиот пат се издржува болката? Прифатливо е да заплачеш? Може да се откажеш на сред депилација?
Ејј по волку прашања каде како зошто ми светна идеја да отворам козметичко (депилаторско) студио хахаха, ќе пречи ако сум машко ли
А бе проблемот е што завршив одамна и дипломирав одамна така да промашена е работава со гиниколог. Така да мислев со депилацијава баш интересна тема е ме заинтегрира ама ако пречи да не се мешам
Епа ако де два факултети ќе си имаш, запиши се на медицина и за околу 10тина години ќе бидеш гинеколог. А за депилација ете и сам гледаш дека сите одат кај жени, така да можеш да си отвориш салонче ама изгледа мажи ќе ти доаѓаат почесто...ај да не те плашам, пробај си
Ми се допаѓа одговоров искрено само се шалев ама благодарам за искрените и сериозни одговори. А во односн на депилацијата бесплатно хахаха на одредени особи хонорарно што би се рекло хаха
Има некој одено на шеќерна депилација во Инфлуенс Аеродром? Јас цело време се бричам на интима, освен во лето па сега сакам да пробам со шеќерна депилација зошто имам многу осетлива кожа.
Moeto iskustvo so shekjernata depilacija beshe premnogu podkozhni vlakna (dali toa beshe do veshtinata na devojkata ili samata smesa ne bi znaela) .. a ist tretman kje imash i na shekjerna depilacija i na topla depilacija so vosok .. zaradi higienata, ti preporachuvam topla depilacija so NOV vosok obichno e za 50-100 den poskapo od redovnata depilacija