Бев кај една жена што работи во мини салонче карши студенскиот Гоце Делчев во Тафталиџе. Инаку работи со топол восок и еве го бројот 070 696 513. Мислам дека нема име салонот,а и забутан е ако не ти го пкаже некој нема да го најдеш. Жената се вика Хади,префина е,20 години се занимава со ова. Инаку мене ми го даде бројот другарка. Сите другарки одиме таму,и цели наши фамилии исто. Инаку,и масажи прави. Цените се доста пристапни ако ти треба повеќе инфо,пиши ми слободно
Девојки, што е подобро за депилација топол восок или некој путер восок (прв пат слушнав,се мисли на ладен????) Која е должина потребна за депилација...закажав за два дена за нозе, па се прашувам дали можам да искористам одење и за интима, бидејќи сама се средувам, но ми излагаат поткожни од депилаторот реков да сменам (така ми препорачаа), а влакненцава околу пола сантим се...ваљда ќе се фати нешто П.с. Да не се роди човек женско
Јас почнав скоро да одам. Секогаш бев скептична за одење по салони од страв да не закачам нешто. Сега си најдов салон што е топ чист, девојчето внимателно и утре одам на 3та депилација користи ладен восок, ленти за еднократна употреба и немам гајле. Нема шанси да одам некаде каде се користи топол восок кој се преупотребува по 100 пати.
Се депилирам во Хиподром последна 50. Девојката преубаво депилира,ме депилира со топол восок.Но топлиот восок пред тебе го отвара и пред тебе го топли,а потоа го фрла. Презадоловна сум.
Probav ednas sama i mnogu bolese sea mi e strav pak da probam daj pomagajte kazete kako da napravam da ne me boli mnogu depilacijata
Се депилирам во Карпош 4, жената работи со топол восок, восокот од интимните делови и иритираната кожа го фрла а останатиот го претопува. Се депилирав претходно со ладен восок но од топлата депилација сум позадоволна.
Ај да го споделам и моето искуство. Бев преживеав и навистина не боли. Најбитно е да отидете кај жена што има повеќе години искуство. Бидејки знае на која страна да ги тегне влакната и стварно скоро ич не боли. Мене 200 ден ме чинеше со восок за една употреба. Така да не се глупирајте сами по дома, зборам од мое предходно искуство само ќе ги зацврстите влакната, и подкожни ке иницирате да растат. На козметичар за 20 мин сте готови средени.
Девојки да ми препорачате некој салон за депилирање доле. Некаден во Кисела Вода, некој што работи со чист восок а не со прецедување?
Не е страшно да имаш односи веднаш после депилација но прво не изгледа добро естетски поради црвенилото а второ поголеми се шансите да настане иритација на кожата бидејки доагаш во допир со туѓо тело а порите сеуште не се затворени.
Луѓе кажувајте каде да одам на депилација (нозе и препони) некаде во Аеродром? Минатиот пат бев кај Сандра и ме депилираше со ладен восок и пола влакна ми ги остави и цела се нафрлив, додека ми помина алергијата мене влакната ми пораснаа. Стварно не знам кај да одам а итно ми е.
Puter vosok e topla depilacija samo sto toa e puter/kralski vosok go vikaat(ako raboti so toj puter kozmeticarkata) i te macka so spatula ili noz koj kako saka i so prst ti go vadi posem,pomalku bolna e od vosokot i uspat ti pravi i piling na kozata,posle depilacijata kozata ti e mazna i mn meka.i da ti kapne nekade ke go ostajs puterot da se isushi skroz i se vadi ,so nokt ke go izgrebas malku i se vadi
Јас утре ќе одам прв пат на интимна депилација и реално прееемногу ми е страв.Најмногу се плашам да не закачам некоја инфекција или да се исфрлам цела па да не можам после купачи да облечамА во петок одам на одмор...