јас ќе ти споделам свое искуство, на козметичар еднаш отидов и не се повратив, таа кубе кога ќе и текне без разлика дали си спремна или не, сега се депилирам дома со лентички ќе си седнеш полека полека прво од страна, не боли со лентички ич, на нозе повеќе боле
Аууу сама дома нема шанси,ептен сум трапава и лом ќе се направам па може бетер да ми биде.Се надевам дека ќе поминам добро на козметичар
Ич да не се плашиш! Јас повеќе од 20 години одам на целосна депилација на интима во козметичко студио. Треба да гледаш да биде чисто, да употребуваат нов восок, да биде нова хартијата на која лежиш додека те депилираат. Не викам дека не боли, напротив-мене ме боли, но болката кратко трае и се издржува.
Idealista каде поточно во Аеродром? Јас сум била во Еделвајс и добро работеше жената- искусна е и стрпливач сум била и во Афродита С ама таму пак никако- се осекјав како на шалтер и гледаат само да те пониат и да ти наплатат за депилација- никакво внимание, пола влакна ми останаа и за една недела ми пораснаа. Но ова се ти казхувам со ладна депилација и восок за една употреба на интима. И по толку депилации сфатив дека дефинитивно ништо од ова не ми одговара, па одев на шеќерна- веќе ја имам ептен пофалено и депилацијата и девојката и салонот - Инфлуенс!
Женски ве молам дајте ми предлог од чисто место со фина козметичарка во Влае, Тафталиџе или Карпош 4, и цена ако знаете, тенк ју вери мач!
Дали смее да се депилира интима доколу има инфекција и црвенила добиени од бричење и несоодветен материјал на долен веш?
Има ли некој идено ,,Рефреш" или ,,Вевеа''? Има попусти за депилација кај нив на Групер ама незнам како работат ....
прашањето не е за тука но оваа е најактивна тема..се извинувам дали може со машинка за шишање да си ги скратам влакната на нозете,затоа што ми треба под итно а не можам да одам на депилација..дали ќе бидат како да сум ги бричела?
Odi vo Afrodita S. Intima se depilira so topol vosok i toa kade kade boli pomalku otkolku so laden. Nema da zazalis.
Леле јас купив купон за во Вевеа, и сега ме предомисли дали да одам. Можеш да ми кажеш конкретно за што станува збор? За хигиена,за восокот, за што?
Нема да идам таму веќе си закажав на друго место во Ѓорче, незнам како се вика салонот ама знам дека жената се вика Ноне...па ако некој знае за каде зборувам нека каже како е таму
И после колку време ви растат и идете на следна депилација? Јас 2ипол недели има поминато и многу малку имам влакненца, а сама со брич не би, да ги вадам. А продолжен викенд иде Охрид ово оно и сега се мислам што да правам не сум ни за депилација ни за брич малку се ама ги има.
Девојки, вчера за прв пат се депилирав и ми се појави црвенило и нешто како мозолчиња. Пробав со бебешка пудра но не ми помогна многу. Имате ли некакво искуство или совет? Фала
Probaj so pogolem sloj na pavlovikeva krema. Ako si vo moznost ne ja razmackuvaj, tuku ostavi da vpie. Ima golemo smiruvacko dejstvo pri iritacii.
Кимета во Карпош 4. Се наоѓа одма позади зегин кај антико. Хигиена и внимание на ниво. Интима и цели нозе е 700.
На козметичар е најдобро. Се депилирав еднаш дома сама со лентите на вит и никако не успеав сите влакна да ги фатам.