More uste utredenta imam bockicki taka sto sekoj vtor den se bricam Nekoja od devojkive sto bila vo Influens vo Aerodrom na sekjerna moze da mi kaze ceni na intimna depilacija i na noze?
Можи не е прашањево за овдека, имав забележано дека имам бенка од десната страна на вагината и денеска после депилација ми беше црвена, се исплашив, да не е случајно скината, ама не ми е голема, па и на такво место е кај шо мора да се депилира.
Со брич секој втор ден и веќе ми пукна филмот ми здосади од бричење и почнав да идам на козметичар.Еве веќе две години секогаш се средувам кај козметичар и воопшто не се замарам.
Za influens ako prashuvash sum bila i samo pofalni zborovi. Preporachuvam- super raboti zhenata, brza e, pedantna.
@kjukli nesporedlivo e ednoto so drugoto. Za shekjernata e mnogu zboreno . Imash i vo forumov iskustva i zoshto e podobra shekernata...
Еј знам дека се примешувам секаде ама морам да се рчнам (самиот збор укажува шеќерна значи поблага е)
Девојки,пред 2дена за прв пат бев на интимна депилација кај козметичар.Депилацијата беше со топол восок и денес приметив дека имам ко бубулички на интимниот дел и коа ке се допрам ме боли малку..Можно е да се работи за некоја инфекција или нормално е?Ако постои некоја крема препорачајте ми..Загрижена сум да не е некаква инфекција,не дај боже
Нема за што да се грижиш, црвенилото е нормална рекација на кожата заради тргање на влакната. Стави си кремче некое, павловиќева маст или некое со невен би требало да ти помине.
Zadovolna sum od Edelvajs i go preporacuvam salonot (od aspekt na higiena, prijaten personal i dobro si ja vrsat rabotata).
Имам многу осетлива кожа, а сакам да одам на интимна депилација. Е сега читав некаде, не знам дали на овој или на друг форум, дека доколку многу те боли ставале некој спреј за намалување на болката. Дали некоја знае некој салон каде што користат ваков спреј или ако има некоја од вас дома од каде го купила?
Депилираат со восок или со шеќерна паста ? А тоа Инфлуенс каде е во Аеродром ? Ако може бројчиња да ми пратите да се јавам. Работат и за викенди нели ? Едит: случајно во Струмица да не има некој салон што депилира со шеќерна паста или како и да и е правилното име ?