Труднички муабети нема да можеш со оние за пораѓај што се, зошто се огромни, бетер од пелено, ќе ти сметаат. Ставај секојдневни нека се памучни и менувај на најмногу 2 ч.
Труднички муабети мислам дека имаш на Бони со мрежичка и се малку по тенки од Вирот , е сега може и мене така ми се погодиле.. Јас додека бев бремена кај и да идев уште еден пар гаќи си носев со мене, ем се потев од топлото ем од бело прање абе катастрофа.. Во секој случај секојдневни немој никако
Труднички муабети се надевам дека ова ке го прочитаат оние што се веке мамички и ке ми одговорат нели за на болница треба да си носиме од тие посебните влошки, е сега ме интерсира и дома треба да носиме такви кога ке се вратиме или може обични влошки, кои си ги користиме кога имаме добиено????
Труднички муабети јас и во болница носев обични, само првите 3 дена носев од оние, зошто тогаш најмногу крв тече, а и позгодни се за менување.
Труднички муабети јас пак до крај ги носев оние со мрежа ,мислам цели 40 дена ,на почетокот по обилно крварев а после 2 недели помалку,тие за во болница ги поминав со пегла (врз нив ставав пелена ) нели поради раната ми беше страв , позгодни се со крилца во секој случај поздрав и со лесно
Среќа што се ќе се среди после бременоста и што постојат средства што тоа го ублажуваат. денес си купив лејди спид стик,ќе видиме како ќе се покаже
Труднички муабети јас со купка како и до сега може ќе ме карате, ама др. не ме кара и да ви кажам толку ми стана забавно тука, само си јадам и разгледувам, а никако да станам и да исмукам малце, ај пријатнооо
Труднички муабети Jas si gel za intimna nega od avon,pa posle so gel za tusiranje od kamilica od avon isto A za reklamava avon ke pokrie nekoj trosok? Se salam ,so godini gi koristam I zadovolna sum
Труднички муабети јас користам купка од yves-rocher и не ми се појави ниту сврабеж ниту инфекција, а предходно користев Fa и имав проблем. поздрав
јас само со млака вода се одмивам ,камилица моментално немам од онаа рефус , а со друго било што да се одмијам мислам на интимни гелови ,купки, не дај боже сапун ке се откинам од чешање