Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Blagoslov e da se bide majka..Me raduva tvojata sostojba i pokraj toa sto si mlada .
    Neka lesno ti pominat denovite vo tekot na bremenosta ..i so lesno da si go docekas tvojata prvo cedo..cestito od mene.

2. mila24

mila24 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    12
    Честито МОРКОВЧЕ и со лесно нека ти поминат деновите од бременоста баш мие мило често ги читав твоите постови и знам дека имаше голема желба да бидеш МАМА и желбата ти се исполни и многу ми е мило :D

3. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Леле, баш ми е драго Морковче... Да знаеш дека сме со тебе и пиши ни како ќе се одвива бременоста... Со среќа срцка, си ја заслужи ;) ;) ;)

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Ајде морковче со среќа и имај лесна бременост, и јас мислам дека не треба да чекаме резултат од гинеколог, сега уживај во бременоста :D гушкииииииииииииии

5. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    225
    STRUDLICE TESTOVITE SE SIGURNI 1000000 POSTO,,,,,,,,

6. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    225
    MORKOVCE ,BILA,NEBILA NA GINEKOLOG ISTO TI SE FAKA HAHAH,USTE OD MOMENTOT NA BLEDATA CRTA,UZIVAJ SI SEGA VO BREMENOSTA,,ZATOA STO NA DENESNO VREME DA OSTANES BREMENA E GOLEMA BLAGOSLOV OD GOSPOD,ZATOA I SE VIKA VO BLAGOSLOVENA SOSTOJBA,,,,,,,SO LESNO NEKA E ,,,,,,,,

7. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    225
    TOCNO E DEKA E BLAGOSLOV,DAJ BOZE SITE ZENI DA MOZAT DA BIDAT MAJKI I DA POCUSTVUVAAT STO ZNACI DA SI MAJKAAAAAAA,

8. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    Imas pravo ROSII ali da bi mozele da kazeme na negovite mora da cekam potvrda...denes idam na ginekolog,pa da vidime sto ke kaze:))
    stiskajte palci...
    se nadevam deka nema da me pregleduva pak so obicen ultrazvuk,i da mi kaze deka ne gleda bremenost...
    taka proshliot pat me vrati da idam doma da pijam voda i technosti za da mi se napuni beshikata i me gledase so obicen uz,umesto da me gleda so vaginalno eho...toa e najtocno,duri i potocno od test...ali ajde ke vidime denes....

ve pozdravuvam site osobeno FREE,BOKICKA,ROSII,UNFAITHFUL,MACA,IRENNA,MARIBOBAN,SIKE,HIPICA I SITE OSTANATI..........

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478

10. strudla

strudla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    7
    благодарам на сите што ми дрзавте среца направив тест и е негативен а пред два дена и ми дојде, така да немља да бидам мајка а од денес се заколнав дека има да пазам многу хехехехеххехеех секс бес заштита нееееее хехехехеххехеххехех овој стрес по вторпат не го трпам хехехех

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.073
    Допаѓања:
    66.840
    И јас така викам, ако забегаме малку и после му ја мислам цел месец. И кога ќе ми дојде си викам па ништо нема, хахахаха додека не ме стрефи нешто недај боже :lol:

12. strudla

strudla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    7
    у право си додека не направиме вистински беља е тогаш ке кубеме коси хехехехееххехехехехехе али да гледаме за сега нема ништо така да сме слободни не се занесуваме веќе хехехехееххееј

13. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Ah devojki za da ne dojde do belja i da ne stravuvate postoi magicen zbor ZASTITA no vie si znaete neli. :!:

14. skorpija.1

skorpija.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    девојкиии...ми треба совет :?: неодамна го имав првото сексуално искуство но немаше крв...дали е можно да не се забележи? мојот партнер не ми верува дека ми е прв пат со него, од тогаш сме имале повеке пати и пак ништо...се прашувам во што е проблемот?! дали тој го напраел тоа добро и колку длабоко треба....

15. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Nemoj da se griziz sto nemalo voopsto krv i kaj mene nemase ic nitu kapka,toa e sosema normalno kaj nekoi tece obilno,kaj nekoi samo malku,kaj nekoi ic.A za deckoto sto neti veruva mislam deka ako e dovolno iskusen(no i da ne e) se oseka koga ti e prv pat,ne e toa samo krv da potece,pa da se uveri deka ti e prv

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Немој да се грижиш најнормално да не ти потече крв и на мене не ми течеше ни малку немав ниту една капка само имав(после неколку саати) кафеави дамки на гаките истото ми се случи и кога подолго време не водевме љубов со дечко ми пак имав кафеави дамки.А за ова другото што не ти верува дечкото незнам што да ти кажам јас мислев дека ми верува дека ми е прв зошто стварно ми беше прв ама еднаш паднавме на тема и он така тоа ми го кажа со двоумење како демек не ми течело крв незнам што и толку многу ме повреди што не ни сакав да го продолжам разговорот, мене толку време ми требаше да се одлучам си ја чував невиноста дури прво ми беше страв а тој да се колеба дали ми бил прв.Многу ме повреди тогаш .....ама помина ;)

На Diamond му/ѝ се допаѓа ова.
  17. eelche

eelche Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    ;( cesto panicam i vo momentot me faka panika.....:(Znaci strav mi e da ne sum bremena iako posle seksualniot odnos imav dobieno menzis,nekako mislam deka mi bese lazna i zatoa strav ,mi e:((decko mi ne svrsi vo mene i menzispt mi bese mislam normalen)dali e vozmozno da sum bremena?
    ve molam dajte nekoj vas odgovor ili nekoe vase mislenje:(

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.505
    Допаѓања:
    201.487
    Не се грижи, не си бремена... штом не свршил дечко ти во тебе, не си бремена, а лажна менструација нема - ако си добила кога требало да добиеш, тогаш не може да биде лажна менструација. Можеби не била како претходните што си ги имала, па затоа мислиш така... како и да е, не се грижи, ама ако сакаш да бидеш 100% сигурна, тогаш почекај 7-14 дена после односот и купи си тест за бременост, или пак, оди на гинеколог, не е срамота :)

19. eelche

eelche Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2009
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    2
    fala mnogu na mislenjeto sto mi go pisavte....malku sum vo panika mozebi i zatoa pisav,a inaku ne mi kasni ciklusot,pred ciklus sum....:ama panicam i od sto panicam pocnuva d ami s elosi( vi blagodaram na mislenjeto...da s enadevame deka nema da ima ne sakana bremenost:(

20. anuska1

anuska1 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    zdravo jas sum nova ve molam za pomos kako e mozno pri prviot seks da nemam ic krv a me bolese poz