Здравооо Девојки !!! Јас сум нова и ме интересира и имам еден проблем..одам долго време со дечко ми но, премногу се срамам од моето тело имам вишок на килограми секој пат коа имаме односи сакам тоа да биде во темница за да не ми го види телото. во последно време мислам дека примети што е проблемот.... едноставно незз што да правам ... ХЕЛЛЛПППППП !!!
Се' додека мислиш на овој твој тн проблем, сексот нема да ти биде тоа што е. Те прифатил тој таква? Да. Убаво му е? Да. Со тебе е? Да. Е па? Имаш причина за срамење? Немаш. Ако тој те сака таква, нема потреба да набиваш комплекси. Уживаj девојко во сексот и донт бери гајле.
Ти има нешто речено дечко ти до сега за твоите вишок килограми ? Ако дечко ти те сака, ќе те сака таква каква што си. А мислиш дека до сега нема тој осетено за вишокот килограми? Па не те фаќа така на голо за половина, гради, грб ? Сигурно до сега ги има видено твоите маани, а ете сеуште сте заедно. Капиш ??? А на крај краева, ако се срамиш толку многу, потруди се да го доведеш во ред твоето тело-вежбај, внимавај на исхраната. А за ова што дечко ти осетил што е проблемот, разговарај со него и потврди му ја ти сумњата. И само искрен муабет
Како што кажуваш дека одите долго време, а до сега ништо не ти рекол и не му сметало, ззошто сега да му сметаат твоите вишок кг??? Ако те сака, ке те сака без разлика дали ти имаш 10 кг плус или минус. Ако тебе ти претставува проблем, седни и разговарај со него. Сигурно ке најдете решение, да уживаш за време на сексот и да не се замараш. Штом него не му пречи нема зошто да се секираш без потреба.
Вибрирачки престен?!Како и секогаш сум љубопитна,и си реков да го изенадам дечко ми и да одам да купам Dureks Play-вибрирачки прстен.Отидов,си го купив и супер цела возбудена го чекам дечко ми и да го пробаме.Таман се наместивме стискаме на копчето и тоа не работи.По втор пат не се осудив да земам Се разочарав
Па моментот беше.. зошто секогаш се криеш од мене од што се срамиш ..!! јас му рекоф дека од вишокот килограмии.... ОМГ секако ке се стаам малку на диета од утре знам дека ако ме сака ке ме сака таква каква што сум алии јас се мрзам ваква мислам не се мрзам ама едноставно мислам дека ми сметаат килограмите а и мислам дека поубаво ке изгледам -10 кг! и на крајот здрава исхрана никому не му наштетила па нема ни мене
Ако ти сакаш да ослабиш, тогаш активирај се Ќе ти биде подобро, ќе ти се зголеми самодовербата, пошто еве ја немаш гледам меѓутоа, тоа преку ноќ нема да може да се случи, затоа главата горе, имаш дечко, те сака, го сакаш, проблемот не е во твоите килограми туку во твојата глава. Ти си убава затоа што си ти секој си има своја убавина. Батали тоа срам, страв, опушти се, не мисли на тоа и уживај во сексот и во љубовта секако
Не се секирај,и мене ми се случи истото после земање на норлево , циклусот ми беше завршен и после 5 дена пак добив. Секако ке мораш да се јавиш на гинеколог затоа што јас бев и ми кажа гинекологот дека сигурно е од таблетката норлево но потоа морав да примам две инекции на 24 часа естроген и требаше да пијам таблетки примолут нор 15 дена па да почекам 2-3дена за да добијам редовен циклус и после тоа се ми се среди и сега еве немам никакви проблеми. Значи не секогаш но со некој исклучоци може да се случи да крвариш после нор лево т.е. нормално е.
Дали ви се случило пред да ви дојде месечниот циклус,да имате односи и да ве боли во долниот дел кај стомакот?
Дали ви се случило да не ви протече крв после првиот однос и да ли е тоа нормално ако е се полека и нежно?
Сепак да се прегледаш, нека ти каже гинеколог што не чини. Оди во деновите на овулација, најдобро може да се види се.
Нормално е. Кај секого е различно, кај некои се исфрлува таа крв со менструацијата. Еве мене не ми протече.
^ Немора да значи. Кај мене воопшто немаше крв ни првиот, ни вториот , нити па потоа. Хименот е поеластичен и поради тоа нема крв. Не се секирај