^Па нема веза, на кој кога му се сака . Мислам дека после пмс се најмали шансите за забременување а пред пмс најголеми.
Тоа така е, да, меѓутоа тој може 1,2 саати,а јас не можам толку многу, јас незнам некое машко да може толку многу да издржува.Во границите на нормалата да,ама ова мислам дека е премногу,можите толку многу?Му имам кажано да одмараме и се,ама што е многу,многу е.....
Секогаш освен во деновите кога имам добиено (сега ова секогаш релативно нели,не сме заедно 24 часа,ама сакам да кажам секогаш кога имаме прилика,зошто да не?)
Јас се имам откажувано на сред партија па ништо Он ако си може повеќе и рачно си завршува работа.Тоа беше порано, сега е ко напален тинејџер, доџе лето тридесето и крај за 10 минути
Ако мислиш долго во текот на едно водење љубов,тогаш значи ти не си доволно запалена ај да речам во текот на целиот однос,ти се здосадува,не знам нека гледа да иживате и двајцата а не само тој да си тера,па тебе да ти се здосади,менувајте пози,практикувајте орален секс измегу,да не ти биде монотоно...
И јас некогаш прекинувам ама мислам дека ке си помисли дека некам и .............. целава работа попара е. По колку ви трае вашиот ...чин..... од прилика?
аха да да секако дека освев денови во пмс.. ама.. мислев да не има некаква врска со нас женските да не боли повеќе пред пмс.. или од коа ке ти заврши..подобро..(затоа поставив малку глупаво прашање...)
Ма што му се замараш толку па ти, кај пишува дека сексот треба да прекине тогаш кога ќе сврши машкото. Значи ако јас сум свршила а тој не што да му правам. Имало безброј пати кога тој свршил , а јас не и тука завршила работата, па јас да се налутам ли
Не практикувам ич, невина сум ама кога би имала секс не би се грижела дали пред или после. Кога ќе бидам во тие денови, односно кога ќе имам добиено секако дека нема да одам кон ништо такво, мене лично ми е гад. Доколку ти е за тоа кога се шансите за забременување поголеми, односно помали, ти кажа веќе Штрумфетка да не се повторувам.
Ххехеехех битно е дека- само ако е пред ПМС ден-два знам дека нема да ме боли стомакот кога ќе ми дојде (проверена работа)
Девојки дали е штетно да имаш секс за време на менструација? И двајцата со дечко ми бевме многу пијани, не размислувавме што правиме. И еве денеска воопшто не ни ми течи,пред време ми заврши. Не знам дали има причина да се грижам?
Измиј се со камилица неколку пати во денот и стави детска крема,па види како ќе биде денес утре,а ако не појди на гинеколог...би требало вака да се смири
Девојки, да ве питам нешто. не знаев кај да прашам ама мислам ја погодив темата. Денеска добив. Имам цисти и гинекологот ми правеше пап тест, и ми рече на третиот ден од циклусот да одам во биохемиска лабораторија за да ми испитаат хормони. Знам каде се наоѓа лабораторијата ама ... Во колку саат треба да одам ??? И што ќе ми прават ??? Треба да носам нешто ли ... или како гинеколошки преглед е ??? Стварно немам појма. Ако некој имал вакво искуство нека ми помогне. Ако не сака тука нека ми пише лп.
ќе ти земат крв од вена,од едната или од двете раце треба да бидеш гладна,и тоа е се.ништо страшно нема никаков преглед гинеколошки