Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53

Mе зачудуваш, јас не ни првиот пат кога имав сексуален однос ни после тоа немав крв воопшто али како што сум слушала на девојки на кои им течело им се случувало и наредните неколку односи да им тече, ако имаш болки или ако тоа трае повеке од неколку пати не знам друго што да ти кажам освен да идеш на гениколог.. :?:

На liberiangirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    А зошто да не здраво и нормално? Сексот е потреба, ако можете секој ден да имате односи, зошто да не...ако и на двајцата ви е убаво, тогаш не гледам проблем. Водете љубов онолку колку што сакате и можете. :)
    едит..со водењето љубов најмногу се трошат калории, плус и за време на оргазмот се лачи ендорфин, хормон на среќата..така што водете љубов, нормално е :)

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  3. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Сакам да кажам дека кафеавиот исцедок продолжува и денес, вчера имав и малку крв. Не верувам дека сум бремена бидејќи не свршил во мене, но сепак се е можно бидејќи најчесто имаме незаштитен однос. Навистина многу сум исплашена, бидејќи како што кажав ова претходно ми се нема случено. Колку долго треба да трае крварењето ако сум во овулација?

4. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Веќе напишав 2-24 часа, ако продолжи и утре да одиш на гинеколог, ако е повеќе од 24 часа веќе е патолошко меѓуменструално крварење, за кое може да има многу причини, почнувајки од абнормален менструален циклус, патолошка бременост и др. Ова не е за те плашам туку чисто да си сфатиш колку може да биде сериозна работата, и без размислување да одиш на гинекологија ако имаш крварење и утре.

5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Многу ти благодарам. Затоа и јас се загрижив, поминаа 24 часа и сеуште трае :sweat:

6. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    здраво на сите знам дека е малку глупаво прашањето ама сепак би ве замолила да ми одговоритее... :) значи сакам да прашам какво е чувството моменталниот дечко вас да ви е прв а вие него не..?? :$ :$ :$ :$ позз... :$

7. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Јас и дечко ми сме си први еден на друг, и среќна сум што е така. Ако имал некоја друга пред мене би ми било понезгодно, во смисол таа била подобра од мене, зошто јас сум неискусна нели :)
    Ама сепак, ако се сакате и ако му веруваш, не е толку важно тоа. Само заштита обавезно ;)

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Maж ми не ми беше прв, ниту јас на него.
    А вака кај тебе... Па подобро што е малце поискусен, барем ќе знае како полесен и побезболен да биде за тебе првиот однос.
    А она дека би било незгодно ако имал тој пред тебе, ма јок. Барем некоја го испраксирала :lol:

9. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    и јас од тоа се плашам....од искуствотоо...али сепак се тешам со една мислам дека никој учен не се родилл...xD и дека за се има прв пат.... сеа за сеа не сме размислувале многу за таа тема...ама сакав да прашам какво е чувството... фала на двете за одговоритее :) :) :) позз... :D

10. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Да ве прашам :) Ако на првиот пат од нервоза итн снема природна навлажнетост што да правам? :) Да прекинеме и да се вратиме на предигра пак? .. :/

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.434
    Допаѓања:
    5.393
    хехехе
    мислам зар неко треба да ти каже што да правиш? кога поставуваш прашање размисли што прашуваш. мислам тотална глупост да ти кажеме што да правиш со партнерот или да не сакаш да дојдеме да ти покажеме. знаеш ваквите прашања се тоталка безврска ајде да ти кажам задоволи го орално или било што сепак ти си знаеш како треба и што треба во сексот нема правила ;)

12. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Може да употребите и лубрикант, ама не е лошо да се опуштиш и да не размислуваш ништо-едноставно остави емоциите да те носат.

На MiiLla му/ѝ се допаѓа ова.
  13. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Не барав да ми покажете, сакав некој поискусен да ми одговори дали би било подобро да престанеме и да пробаме друг пат.. И Геа фала, тоа и планирав :)

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Незнаев каде да го сместам мојов проблем... Но оваа тема ми се виде најпогодна за тоа. :)

Имам проблем со влакната на градите поточно околу брадавиците. Мислам дека секој ден се во се поголем број. :doh: Незнам на кој начин би можела да ги отстранам затоа што многу се познаваат. И дали воопшто смеам да ги отстранувам. Многу се нервирам заради ова а најмногу од се ме плаши помислата да не се работи за некое хормонално пореметување.

Ве молам за совет. :(

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Голем дел од девојките го имаат овој проблем. Па дури и јас. Ги имам 2-3. И си ги вадам со чупалица. ДО сега ми се немаат појавено повеќе. А дали смеееме или не смееме да ги отстрануваме-не знам, грдо изгледа и како да не ги отстранам ?Ноу веј.
    Ако пак ти е страв да ги вадиш од корен, "шишај" ги со ножичка.

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731

Еднаш (пред околу 6 месеца) пробав да ги "шишам" со ножичка, па извесно време не ми растеа толку. Е сега во последно време приметувам дека ги има повеќе. :doh: Инаку, можно ли е да е нешто поврзано со хормоните? :(

17. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Штом се во поголем број, може да станува збор за некој хормонален дисбаланс.Тоа можеш да го забележиш,ако имаш појачана длакавост и на другите делови од телото.А воопшто не е страшно да ги отстраниш со чупалица.

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ако мислиш дека е некое хормонално пореметување, испитај си ги хормоните. Отиди кај матичниот лекар и побарај упат за испитување на хормони (објасни што е проблемот и ќе ти кажат кога да ги испиташ, ама мислам дека се испитуваа на третиот ден од мензисот).

19. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Девојки да ве прашам нешто.
    Ми се појави некоја инфекција од депилација.Ми дадоа да се мачкам со бетадин и сега се ми е ок.Се мачкам веќе 2 ден.
    Е сега ме интересира дали можам да имам односи или да се воздржам треба периодов?

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Воздржи се, бидејќи можеш да ја пренесеш инфекцијата на партнерот, па да си се вртите во круг со лечењето.