Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    И јас си мислам дека е до стресот затоа што се наоѓам во таков период. Инаку не ми е првпат да сум под стрес ама ваква одбивност кон секс навистина прв пат ми се случува, па затоа ми дојде чудно. Се надевам дека за брзо време се ќе си биде како порано, не се издржува вака.

2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.069
    A беше на гинеколог? Ако не си била да одиш, најубаво ќе ти каже, може некоја инфекција да се влошила...

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    Пробајте сменете некоја поза. Мене обично ме боли кога сум под него. А, може да те боли и од тоа што немате редовно односи. Но, како и да е гинеколог е мајката.

На happygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Ако си била под стрес од тоа е ;)
    И јас кога имам стресни моменти неможам да мислам на секс,објасни му на партнерот за да те разбере...се разбира желбата пак ќе се врати ;)

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Имам сташно чешање кај вагината.. Не сум сексуално активна, и не сум била на депилација на интемен дел во салон веќе два месеца. Што може да биде? Секако ќе одам на гинеколог, ама мајка ми си мисли дека сум сексуално активна па ќе си поврзе таа нешто. Како и да е ќе одам, ќе и кажам, здравјето м ие пред се :) Сам оме интересираше дали канестен да користам неколку дена, па ако не прекине да одам? ..

6. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.351
    И јас сакав да ти речам за канестен или измивај се со камилица.

7. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Вака девојки, со мажот ми имавме односи пред 2 дена и после тоа отидов во wc и кога се избришав имаше крв :o , прв пат ми се случува вакво нешто, за менструација не е затоа што само што ми заврши, на 11 месецов добив, ми трае 5 дена и тие денови кога имам никогаш немаме односи, чекаме да ми заврши, 1 недела и после си имаме најнормално, ама сега не знам зошто имав крв, и после тоа нареднот ден имав како кафеаво цел ден, не дека ми тече како мензис ама кога одам да мочкам и кога се избричам имам кафеаво... :( што е тоа дали некој може да ми каже? И од што би можело да биде? :worried:

8. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    епа вака.... значи ми касни веќе 2 денаа... :worried: :worried: незнам од што може да е... не сум сексуално активна .. што може да биде проблемот.. ??

9. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Штом не си сексуално активна, а и само 2 дена се во прашање, немаш место за паника.Може да е од било што, нервоза, стрес, прелада итн.

10. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    :worried: :worried: никогаш не ми се случило ова да ми касни...секогаш ми доаѓа пред времее... :worried: :worried: се надевам дека не е ништо сериознооо... а да пред 4 дена бев излл и не се облеков баш добро..излегов само по дуксерка може да е од тоа?? :worried: :worried:

11. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Да, ако ти настинале јајниците. Не се секирај ќе дојде тетката кај и да е па ќе ја бркаш. :)

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Мислам дека нема причина да паничиш... Штом не си сексуално активна. Стрес, нервози, промена на клима, настинка-сето тоа може да влијае на циклусот. Во секој случај, не мисли на тоа затоа што од нервози може уште толку да ти касни. 2 дена не се ништо. Уживај, ќе добиеш. :)

13. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Ве молам за моето прашање дали ќе може некој да ми одговори на претходната страна? :(

14. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    знам дека не се ништо но самата помисла дека изминува месецот ме загрижува...а од друга страна тука е мајкамии... :worried: :worried: :worried: имам дечко но како што кажав не сум сексуално активнаа па се плашам да не си помислиии нештоо... :worried: :worried: :( :( :(

15. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.351
    Мене ми се има случено два пати,еднаш кога подолг период немав односи,а вториот пат кога не бев скрос опуштена во моментот и ккога отидов во њц исто кога се избришав имав крв малку,тоа јас би можела од мое искуство да ти кажам,друго не знам

16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Прво да те прашам дали се уште имаш кефеав исцедок?
    Мене ми се случило да прокрварам после секс. однос и да имам исцедок, ама тоа било само еден ден...моја претпоставка било дека сум евулирала... не ми се случило таквото крварење да биде подолго од едно деноноќие. Ако се уште крвариш и имаш болки посети си гинеколог, не верувам дека е нешто страшно, може малку сте се занеле па било погрубичко и настанала повреда.

17. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    И мене ми се има случено истото, но кај мене исцедокот траеше 24 дена непрекинато. Во период од тие 24 дена бев 3 пати на гинеколог, т.е кога тоа ми се случи тртиот ден веднаш отидов оти ми беше чудно ми заврши добиеното а јас сеуште имав исцедок , и мојот гинеколог ме прегледа као не ти е ништо, ми препиша некои апчиња кои немаа никаков ефект.
    По терапијата , не престана крварењето (исцедокот), и јас се упатив кон Систина кај Д-р. Тимчевска
    Ме прегледа , ми направи тест за бременост и според резултатите таа во консултација со уште еден доктор (не му го знам името) претпоставија дека можеби сум имала спонтан абортус и дека сето тоа е чистење. Кога уште еднаш ме прегледа ( вагинално ехо) виде дека нема ништо останато и ми препиша апчиња за да се прекине исцедокот. Тоа се случи 5от дн од терапијата. На наредните две контроли се беше во ред :)
    Јас би те советувала да си посетиш гинеколог
    Поздрав и пријатен ден

18. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Тоа беше само наредниот ден после односот и немав исцедок како мензис кога имаш туку на дневна улошка малку кафеаво и не нешто обилно, така ми беше цел ден и затоа се исплашив, после 2 дена ми престана, еве сега немам ништо од тоа, си имавме пак односи вчера и денеска и се беше во ред :tmi:
    Ба ш се зачудив што би можело да биде, пред месец бев на гинеколог си ги извршив сите испитувања и беше комплетно се во ред, и пап тестот и се си беше во најдобар ред па затоа ми беше чудно од што е, ама ми престана такла да сега сум посмирена :)

19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    ^^ Хмм истово ми се случи денес. Вчера имавме односи и сабајлево гледам кафено на гакичките.. Незнам од што може да биде.. Ќе почекам до утре да видам, па ке одам на лекар.

20. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Потпуно исти случај со мојов, не се секирај не е ништо страшно ;)

На KuklickaSk му/ѝ се допаѓа ова.