seks/vasiot-prv-seks-t38/ Еве види ги тука искуствата на форумџиките. Побарај таму во секс има уште некои вакви теми.
super eee.....ama se koga ke se nerviram deka mi kasni ili ko osekam nesto bez veza se velam samo d ami dojde ike pazam i potoa pak se opustam i ne pazam.AMA SI VETUVAM SAMA NA SEBE DEKA KE VNIMAVAM OD SEGA PA NATAMU POZDRAV
Кондомите проблем или не? Девојки каде најчесто ги фрлате искористените кондоми? И каде вие или вашиот дечко ги чува неискористените кондоми? Еве ние најчесто ги фрлавме во контејнерите по улица,а сега оти не мрзи ги виткаме добто и во канта,но ми е страв неговите да не ги видат
Пред извесен период имав односи си дечкоми со кој идеме кратко но сепак подолго се знаеме, мислам дека не згрешив за тој чекор затоа што и двајцата се сакаме, но имаше мал проблем...неможеше добро да му се дигне но ние имавме секс и мн ме болеше, не течеше ич крф и одкако завршивме на секојдневната влошка имаше неколку капки, не ми влезе цел.Дали хименот цел е скинат и дали следен пат ќе ме боли затоа што од тогаш само еднаш имавме, некако глупо ми беше затоа што не успеав тогаш да го напалам незнам дали беше до мене а после тоа додека седевме поише беше напален но не бевме сами.. ни го расипаа моментот
Мене еднаш дечко ми ми го стави во ранец , нормално завиткан а ја замаена , зборевме дур идев накај дома и ми вика фрли го у контењер , викам што бе ? вика па кондомот хахахах Да не ме потсети у ранец ќе си го чував , па шо дека нели Иначе у контењер ги фрламе секоаш .. На тие што им дошло , секоја чест .. и нели сите им викате другпат со кондом , нели никоја не слуша? Мислам поубаво е без , ама коа сме се двоумеле веќе , зашто пак и пак и пак не ни доаѓа памет? м ?
mi se desava nesto cudno......mi idese po ped dena porano od dadata so trebase da dobijam,,,,,,,,,,,a sea mi kasni veke nedela ipol pravev test negativen e kazete mi sto moze da mi bide???????btw imam i belo pranje belo e po boja i e mnogu gusto kako margarin!!!!!!!! mu se slucilo li ova na nekogo da pocekam uste nekoj den ili???????????????
toa sto ti podranuva pa kasni ne e nisto strasno,ginekologot mi kaza deka e normalen ciklus od 21-45 dena. a beloto pranje moze da e znak na nekakva promena,infekcija ili slicno i toa moze samo ginekolog da ti kaze
da ne imal nekoj iskustvo so tsvanje vaginaleti, ako ste zapozaneni so toa ve molam pisete mi, mi e strav da gi stavam
nema od sto da ti e strav,tie se topat vantre kako tecnost stanuvaat,potturni ja taka sto potesniot del ke e nasocen prema vnatresnosta i ic gajle da nemas,nema ni da osetis,i treba sto podlaboko da ja stavis i da lezis barem eden saat potoa,bidejki kako sto ti kazav skoro vednas se topi
фала многу, да да ми казаа сто е мозно подлабоко, ја ставив, дека ми е првпат и затоа ме беше страв, дома ми се утепаа смејајќи и мајка ми и сестра ми ме пукнаа од заебанција јас се потресов па како па Што а да не знаес срцка дали е страсно габицната инфекција ми каза докторот денеска така од око а ги цекам резултатите од пап тестот, ми беше срам да го праШам за таа габична инфекција каква е, поздрав и фала многу
Strudla, веројатно имаш кандида, тоа не е нешто страшно, ете со вагиналетите ќе ти се среди ситуацијата. Инаку кандидата е дел од нормалната флора на човечкиот организам, посебно во устата, а до инфекции со неа доаѓа после некој стрес, настинка, после користење на јаки антибиотици или пак, доста често се јавува кај дијабетичари или луѓе кои имаат проблем со шеќерот (т.е им е на горна граница). Совет плус, секој ден пиј барем една чаша јогурт - покрај сите корисни ефекти, многу помага во одржувањето на нормалната вагинална флора. И нема зошто да ти биде срам да го прашуваш гинекологот, нему тоа му е работа!
Девојки, сакав да пробам да користам тампон место влошки за време на менструација и си купив ОБ најмали и пробав да ставам ама се осеќав мн непријатно потоа и ме болеше, не можев да го ставам повнатре и беш мн глупаво и го извадив! што мислите за тампоните,колку се ефикасни и како подобро да ги ставам? го прочитав упатството 10 пати ама... инаку секогаш користам влошки always ultra супер се ама сепак се осеќам за никаде понекогаш особено во топли денови... поздрав и пишете!
користам тампон само ако морам т.е ако сум на одмор од немај каде тоа што е непријатно непријатно е .кога го ставаш тампонот клекни и што можеш подлабоко да го ставиш.само немој многу време да не го смениш најмногу 3-5 часа зашѓто анезнаеш колку ке се наполни па да биде непријатно извлекувањето
OzzyAngel, не очекувај од прва да го поставиш тампонот како што треба, ќе пробаш пак и пак - ако го чувствуваш значи дека не си го ставила како што треба. Бидејќи си купила од помалите, почни да ги користиш кога помалку ти тече, помалите тампони се за тие денови. Практични се, искрено, чувството е многу поубаво кога знаеш дека можеш да носиш што сакаш и притоа да не се грижиш дали ќе ти протече или не. Само, не треба да го држиш во себе повеќе од два часа, особено во деновите кога менструацијата ти е пообилна. Ама верувам дека веќе си го прочитала тоа на упатството, па знаеш и зошто. Како и да е, треба навика, да не речам вежбање - јас неколку пати пробував и никако да го наместам како што треба, ама бев упорна и успеав - верувај, после нема да сакаш да ставиш влошки
i jas isto samo na odmor ako moram inaku ne ne mi e prijatno cuvstvoto mnogu podobri mi se pamucni vloski posledno sto gi kupiv everbel bas se prijani ne mi stvaraat iritacii a za tamponite i nemam nekoe bas najdobro mislenje a i sto se soglasuvam so danidani deka kleknata podobro se stavaat
Ве молам кажете ми како да се спречи кандидата... и дали таа инфекција потукнува бело прање засто ја пиев антибиотици и сега има инфекција со чешање а и бело прање а другпад скоро и да не сум имала ве молам за помош .. Сите вие тука сте по искусни од мене ... И Дали ви се случило на сред секс да приметите дека имате бело прање тоа е гадноо ке си умреввв ....
изми се со чај од камилица и намачкај се со маст Nistatin ... и белото прање се јавува како резултат на кандида