јас ги користев флажилот и баш бев задоволна и вагиналетите и апчињата, а апчињата ги зимаше и мажулето.
Здраво девојки секогаш ве читам..аама сега се најавувам имам едно прашање Многу сум загрижена вечерва со дечко ми имавме интимни допири ама јас НЕ СУМ СКИНАТА ии додека траеа тие допирите не сме сигурни дали малце сврши тој вели дека мисли оти нема ништоо од кога се тргна малце излезе сперма..е сега ако има дали е можно на нескинатоо да дојде до несакана бременост?загрижена сум ве молам одговорете дали има место за паника?
велиш дека откако се тргнал му излегла спермата влезе малку во тебе?зш може и на нескинато да забремениш ако свршил малку во тебе како што викаш а ако откако се тргнал свршил далеку од твојата вагина тогаш нема шанси да забремениш
тој вели дека само што го извадилл тогаш илзегло малце спермаа..и застанавме тука не продолжи за салам убаво да свршии..
епа ако било така како шо вика дечко ти јас мислам дека не треба да се грижиш,не си бремена и во иднина користете кондом и кога на пола ти влегува нема везе скината не скината пак може да забремениш исто и ако на прсти има дечко ти сперма
незнам дали има потреба од паника..размислувам утре од сабајле трк до аптека и едно апче за ден потоа..
може да се напиеш такво апче ако не си сигурна,сепак ти си знаеш како било ама немој често да ги пиеш не се добри често да ги пиеш и во иднина кондом едит апчињата се најефикасни 24 до 48 часа по незаштитениот однос
Девојко нема никакво место за паника,Ти си невина и запомни НЕ МОЖЕШ ДА ОСТАНЕШ БРЕМЕНА СЕ ДОДЕКА НЕМАШ Сексуални ОДНОСИ!
Што зборувате бе вие...како тоа јас не знам дека може да не си скината а да останеш бремена , какво е тоа на пола влегување? Ај ќе ве молам за објаснување, не за друго да бидам едуцирана зашто за ова прв пат слушам
tallyweijl ај те молам објасни ми како може невина девојка да остане бремена, јас на тој час по биологија изгледа не сум била
девојката вели дека и влегол малку нема везе тоа шо е невина,ако влегло сперма тогаш може да забремени
и мене ми падна тоа чудно дека не сум скинатаа...малце не ми е логичноо ама сепак прашвам поискусни од мене...
јас колку што знам може и на нескинато да забремениш доколку влезе сперма во тебе,не сме целосно затворени од хименот па да не може да влезе сперма,ако сум грешка се извинувам ама сум читала и ми имаат кажувано за тоа ^ епа и ја се зачудив од постов и затоа после ја прашав дали и влегол малку и она ми кажа да само што излезе сврши
Девојка ако забремени некоја девојка така , верувај ќе биде во запишана во Светско чудо, баш се чудам на твои 20 години да знаеш вакви информации
Абре луѓе што ви е на вас ?!?!?!?!!? па како може на нескинато да влезе сперма, па ОД КАДЕ???????? мојот апел до надлежните, поголема едукација од областа на репродуктивно здравје на деца од основно и средно образование