Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    дали некој знае каде можам да набавам вибрирачки прстен и како се користи,која цена е?(пишете ми во ЛП)

2. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Фала ти ептен :)

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Сакам да прашам од што може менструацијата да ми биде помалку обилна од обично? Последниот пат ми беше така инаку ми траеше исто толку денови како и секогаш, само имав помалку крв. Ја исклучив можноста за бременост, ама многу се исплашив. Од што може да ми е така? :|

4. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    А каква беше крвта? Да не беше бледа ? Можи имаш слаба крв, а може и си држела диета па сега ти е пореметен метаболизмот.

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Крвта си беше најнормална како и секогаш, не беше бледа, розева или кафеава, само помалку ми течеше. Инаку имав болки првиот и вториот ден што е и нормално за мене, само ме буни ова со крвта. Инаку не сум држела диета и крвната слика ми е добра. Многу сум збунета. :(

6. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    Ако крвната слика ти е добра мислам дека не е ништо страшно. Другиот месец кога ќе имаш менструација ќе ти тече повеќе крв.

7. torko55

torko55 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Здраво. Со девојка ми во последно време додека имаме односи од нејзината вагина многу се лачи некоја бела течност (слично како сперма). Порано тоа го немаше но сега е во...прилично големи размери.

Дали некој знае што би можело да биде тоа и да ни објасни што како. Благодарам однапред.

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    да си ја пратиш на гинеколог може да има инфекција

9. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Ako односот е бил пред или после циклус нормално е да има така.а ако не,сигурно е до некоја инфекција или настинка

10. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.559

можда многу била возбудена па затоа се појачало и влажнењето на вагината

11. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Мене истото ми се случува кога имам односи пред да добијам и не е ништо страшно. Не верувам дека е инфекција. :)

12. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    не е инфекција, јас бев за тоа на гинеколог ми рекоа дека е нормално во одредени периоди да се појавува таква течност а дури може и да се прават како парченца бели

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Женски мало прашање:
    Денес, кога пробав да имам однос со дечко ми, страшно ме заболе под стомакот. Една остра, секундарна болка, ама толку јака што морав да се тргнам. Претходно така ме нема болено. Продолживме во друга поза, и за чудо така не ме болеше.
    Ви се случило? Има ли врска што треба да добијам за ден-два? :?:

14. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Истото, ама баш истото ми се случи и мене кога имав однос два дена пред да добијам. Тогаш и јас се извадив од памет. Болката беше толку остра што моравме да прекинеме. Кога ми помина менструацијата, пак имавме односи и немав никакви проблеми. Јас мислам дека не е ништо страшно, без паника. :)

На starfish му/ѝ се допаѓа ова.
  15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Женски,многу почна да ме чеша таму долу.Ама не од околу,туку баш внатре,кај клиторисот и кај отворот.Немам никаква течност,ниту црвенило па да речеме дека е инфекција.Само чеша,многу. :tmi:
    Што може да е? :worried:

16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    да пред добивање матката се спушта надоле и прави проблеми :lol: али ништо страшно ќе најдеш соодветна поза, уствари мислам дека мене и кога не сум пред добивање понекогаш ме заболува и знам да сменам поза и да уживам ;)

17. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    11.806
    Да не си го сменила гелот за туширање? Јас ако го сменам скоро и до крвови доаѓам таму доле. Користам дав гел и кога го сменив со нивеа, ме уби. Кој што прави, јас се чешам доле. А некад и 1 недела пред да добијам знае многу да чеша. Ама ретко
    Некад знае да заболи така и ако не си наместена убаво,и извини на изразов, ако незгодно ти го стави :wasntme: . Само прекинете малку и одпочеток кога ќе почнете мислам дека таман ќе си е

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337

19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.046
    Може јадел лук или кромид пред тоа, па сега има реакција :rofl: (Шала Мацке, не се лути)
    А да си ставиш некои вагиналети на природна база? Мене секогаш нешто ми се случува, па ставам од време на време вагиналети, ако нема резултати си одам на гинеколог :)

На SoNi55, MacaLove и unique123 им се допаѓа ова.
  20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Во последно време воопшто не се влажнам , кога имаме орален со дечко ми или пак петинг сум ептен сува :worried: или ако се навлажнам тоа трае само некоја минута и толку. Од што може да е вака , наскоро ќе ни биде и првиот пат , и ако биде вака воопшто нема да е пријатно :sweat: Имам желба за тоа, се чуствувам возбудена и се, но влажност нема никаде :x :x