Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Девојки денеска на гаќичките забележав неколку капки кафеава крв. Треба да добијам дури на 13 мај. Да не е знак за бременост, некоја инфекција или...? Да напоменам дека сум настината!

2. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Незнам што треба да сториш и дали е возможно нешто да се стори за да се навлажниш природно, ама не е тоа трагично купете си лубрикант и проблемот е решен :)

3. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Состојбава ти е на психичка база, се чуствуваш возбудена ама сепак си оптеретена зошто не се влажниш. Колку повеке размислуваш - толку подолго ке трае.
    А односот испланиран ви е однапред? :x Се случува кога се случува, на некои работи неможеш да ставиш дата и час. Сепак мозочето работи тамо некаде во позадина, несвесно :?:
    Како привремено решение ти предлагам лубрикант и порничи, а со текот на времето ке се вратиш во “нормала“ ;)

4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.145

Па не ни е баш испланиран однапред, но поради некои проблеми се нема десено сеуште иако долго време сме во врска :) па така нешто муабетејќи рековме дека веќе е редно време да се деси и знам дека кај да е ќе биде :D Иначе за порничи не знам баш, бидејќи сметам дека од тоа што некако многу често мастурбирам можеби ми се дешава ова, уствари ова е мислење на дечко ми :^) има некоја логика? :?:

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Мислам дека нема врска колку често мастурбираш, ти потсвесно мислиш на тоа дека нема да се навлажниш и навистина ти се случува тоа. Мој совет-не мисли многу на тоа и се ќе се среди, а во краен случај купете лубрикант. :)

6. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Маструбираш а уште си невина :o :o ?

7. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.145

Не употребувам прсти. Што е тука чудно :^) Ако мастурбираш значи дека не си невина? :|

8. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.145

ако не се среди ќе купиме :) фала :*

9. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    И мене ми се случува често така,еве сега пред 2-3 недели некаде ме чешаше долу, абе тоа да можеш да се дофатиш долу со забите би почнала :lol: :lol: се мачкав со канестен мастот наутро и навечер и за 3-4 дена се игуби чешањето.А исто така и пред тоа исто се случи и секогаш канестенот ми е тука :)

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ууу фала,ја не со заби,мислам дека ќе земам рибачка четка и гола цел ден ќе се драпам.
    Ќе најдам канестен или што ти било,зошто не се издржува веќе :x

11. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    11.833
    Најверојатно овулираш. Би требало да добиеш деновиве :)

12. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Ууу фала,ја не со заби,мислам дека ќе земам рибачка четка и гола цел ден ќе се драпам.
    Ќе најдам канестен или што ти било,зошто не се издржува веќе :x[/quote]

ништо мацо повели и друг пат.Го прашав и докторот му објаснив што како,и му кажав дека сум се мачкала со мастот и дека многу ми помогна.
    Тој рече дека добро сум направила,и да сум отишла веднаш кај него тој ке ми го препишал.
    Така да ти го препорачувам.200 денари милсам дека беше,мало е ама корисно :) позззз

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. wildrose93

wildrose93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    3
    Луѓе читам читам тука на форумов ама никако да најдам приказна слична на мојата хахаха...
    Пред некој ден за прв пат ... мислам прв пат без крвишта и болки ( тоа помина) решивме да пробаме и немаше никаков проблем влегуваше,арно ама и ја и он ништо не осетивме мене како да ме стругаше нешто цело време... после и тој ми кажа дека не било баш најубаво како што сите зборат (и на него му е прв пат) и така разочарани си отидовме дома и се тешиме еве 2-3 дена ајде ке биде подобро.... и така јас си мислам што е работата, дај помогнете му се има ли случено на некој друг ???

14. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.395
    ^^^добро тек ќе го уживаш најубавото. Па дури после 5 -10 односи што се вика потполно ќе се опуштиш и ќе уживаш. Треба сами да си го направите сексот убав не е сексот само тури -вади

15. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Не е ништо страшно, нормално е. Двајцата сте сеуште почетници. Исто ми се случуваше и мене, првите неколку пати кога имав секс. Не ми беше ништо посебно, ништо особено не чувствував. Но сето тоа се промени со тек на време. Само опуштено, допрва ќе ја откривате убавината на сексот.

16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Вечерва имавме односи со дечко ми и се беше океј, бев повеќе од доволно навлажнета, свршив, се беше океј, но кога си дојдов дома на гаќичките забележав крв. Ставив секојдневна влошка и за 1 час отприлика имам само неколку капки и тоа засушена. Да напоменам дека не ме боли ништо и треба да добијам деновиве, но не е менструација, бидејќи е само неколку капки и се засуши плус... :?:

17. Heartbroken

Heartbroken Истакнат член

Се зачлени на:
    13 април 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    17
    со дечко ми сме тазе во врска.. многу имам надежи дека врскава ке успее зошто стварно се трудам а и он исто така.. проблемот е што некако ко да се плаши да ме пипне да ме фати за рака некако многу ми е несигурен ... ни се има десено заедно да спиеме ништо не пробува да се деси. не знам што е проблемот
    ? дури на моменти ми се чини дека не е по женски :lol: не сериозно значи кое машко би имал женска до себе а не би се потрудил нешто да се деси??? :^) зборевме ама пак ништо не ми беше јасно некако ко да не знае како да постапува па ми вика многу сум претпазлив со тебе .. и сеа што? сакаш да ти купам точак или сладолед? :lol: помошшшш

18. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Геј^

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Моето мислење е дека не е искусен вво врска со девојки, можеби му треба време, можеби ти треба да превземеш иницијатива што знам

20. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Да не си му ти прва девојка, може претходно никогаш нема допрено друга девојка. Има машки што тешко се опуштаат, ретки се, ама ги има. Никако не значи дека е геј, ако не е заинтересиран за тебе, мислам дека не би ни пробувал да одите.Пробај ти да го опуштиш, на пример стави му ја раката кај што сакаш, полека не нападно, да се опушти детето малку :)