aj vas da ve prasam posto ova mazive ne se za vakov muabet. koga ke stavam kondom odma mi se spusta, kolku i da se trudam nemozam kako da mi go gusi, nekolku pati vleze so kondom ali nisto ne se oseka kako vo gips da mi e, ic nemozam so kondom. dali imate vakvo iskustvo ili jas sum nesto netokmo
Не си единствен, и јас имав ваков "проблем " со еден бивши. Ќе ставеше кондом, и ништо од сексот. И тој сакаше со заштита, ама ете не одеше. И од другари сум слушала за ваков "проблем".
Не е ништо страшно. Дечко ми нема ваков проблем, но многу другарки ми кажувале дека нивните партнери неможат да поднесат кондом.
Во последно време примеќаме, после секс понекогаш му се појавуват црвени мали дамки на к****. јас пред краток период бев на преглед и немав ништо а сега (денес прв пат) кога почнувавме со "тоа" осетив како мало пецкање внатре. ако знае да ми каже некој од што така?
Јас можам само да ти препорачам ако не си правела ПАП тест да ти направат, зашто јас последнит пат кога бев на преглед ми најдоа Кандида. Разговарав со докторката зашто со дечко ми го имавме истиов проблем што ти го опишуваш и таа ми објасни дека тоа е само поради инфекцијата и дека кај партнерот така се манифестира кога ќе дојде во допир со Кандидата. Прво оди на гинеколог, па ако има нешто, ќе ти дадат вагиналети и маст и ќе помине. Важно да не се секирате, не е ништо страшно. Ќе се среди после тоа Поздрав!
Не знаев кај да пишам слободно преместете ако не е за тука...Колку пари се подвезици, корсет.. тие работи?
зависно каде ќе ги купуваш имаш од до. на пазар се поефтини а се разбира лиска и некој други поскапи. инаку подвезичи ти се по 250 денари во чорапарите
Со дечкоми имаме секс без кондом но јас пијам антибеби (веќе 1 месец - 1 кутија). Синоќа ми дојде менс, а сабајле кога станав забележав нешто што до сега ми се нема случено. На влошката имаше нешто како крвава тенка мембрана (или незнам како да го кажам) значи не се работи за згрудена крв беше буквално како мала плацента. Многу сум исплашена ме ударија 300 филмови. Може ли некоја да ми каже што може да биде?
За време на однос,од неговиот полов орган почна да тече крв. Го приметивме тоа од кога завршивме.Од што може вака да се случи,можно е да се има повредено или ?
мозеиданееништо страшно а може и да се работи за некоја полова болест, пример кондиломи или нешто слично но верувам дека би ги видела пошто тие се гледаат со голо око.Hematospermia - e латинското фенси име што значи 'крв во спермата' и се користи за опишување на многу честа појава кај мажите на било која возраст. Генерално, ова е појава која многу често е резултат на безопасно воспаление на кесичката која ги држи тестисите. Мажите помлади од 40 години обично нема за што да се секираат, се додека количеството на крв е навистина мало и не е придружено од други симптоми како чешање, болка или треска. Овој симптом би требало сам да се реши доколку нема скриен проблем кој го предизвикува, но ако продолжи истово да се случува во период подолг од 3 недели, одете на доктор да видите што е работата. Еве ти и линк па разгледај http://www.men.mk/zdrav-zivot/masturbir ... itovi.html друго што ми паѓа на памет е можност за некое камче во бубрег кое би можело да предизвика вакви проблеми, но сепак лекарите поубаво ќе објаснат
Не јас не се изјаснив добро изгледа.Немаше крв во спермата туку од главичката некаде почна да тече ,и тоа бајаги многу.Прво помислив дека е од мене,потоа се уверивме дека не е моја.Рече дека ништо не го болело и беше прилично изненаден.А богами и јас
На мене и на дечко ми ни се има случено истото. Најверојатно се повредил. Дечко ми беше и на лекар да праша и му кажа дека е повреда, незгодно се наместил или пак можеби си била посува, па заради тоа. Во секој случај, не паничете, ќе помине, не е ништо страшно
не се секирај . се се средува нека појде на уролог ке му земе брисеви , ама освен ова што ти набројав не ми текнува што друго би можело да биде
Не се грижи не е ништо страшно туку нормална појава. Тие малечки мембрани се од зидовите на маткате, понекогаш ги има повеќе, мене повеќето ми паѓаат кога мочам (ги осеќам), а на влошката имам поретко. За ова имавме предавање во основно....
Не знам дали е за овде прашањево ,ама ајде Дали мојата 16годишна братучетка е премала за да има петинг со дечко и кој има речиси 18 години...?Што мислите
Па не е премала, сепак не се некоја разлика во години, таман можам да речам. Се зависи од нив, многу често петингот води кон секс, ама за почеток мислам дека се таман со годините за да почнат со петинг.
И јас на нејзини години почнав со петинг. Ама се зависи од неа, ако таа сака и е спремна, зошто да не
Сакав да споделам една информација со Вас. Во поликлиниката Пролет (во близина на Железничка станица) има бесплатно гинеколошко советување секој понеделник и четврток од 16 до 19 часот. Даваат и препишуваат контрацепција бесплатно! И секако даваат совети!
И јас имам петинг со дечко ми, и не сум мала Ако е спремна да прави нешто со дечкото, супер. Не мора да води кон секс, може комотно да си се заджи на тоа. Ништо страшно Не убива луѓе
Морам да го кажам ова со дечко ми сме заедно скоро 8 месеци , ноо се уште не сме имале односи. Причината сум јас, секогаш изнаоѓам некои причини, го залажувам дека ќе се случи наскоро но ништо од тоа, а тој душичка само ме чека и ништо не ми пререкува . Не се плашам од првиот пат и таа болка, се плашам од нешто друго, од бременост, се ужаснувам од самата помисла на тоа, особено кога ќе слушнам нечии изјави од типот на "се пазевме но останав бремена" е тогаш одма си увртувам дека и мене ќе ми се случи такво нешто не можам веќе вака навистина ме измачува ова.