Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. jas.m87

jas.m87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    aj vas da ve prasam posto ova mazive ne se za vakov muabet.
    koga ke stavam kondom odma mi se spusta, kolku i da se trudam nemozam kako da mi go gusi,
    nekolku pati vleze so kondom ali nisto ne se oseka kako vo gips da mi e, ic nemozam so kondom.
    dali imate vakvo iskustvo ili jas sum nesto netokmo

2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Не си единствен, и јас имав ваков "проблем " со еден бивши. Ќе ставеше кондом, и ништо од сексот. И тој сакаше со заштита, ама ете не одеше. И од другари сум слушала за ваков "проблем". :)

3. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Не е ништо страшно. Дечко ми нема ваков проблем, но многу другарки ми кажувале дека нивните партнери неможат да поднесат кондом.

4. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Во последно време примеќаме, после секс понекогаш му се појавуват црвени мали дамки на к****. јас пред краток период бев на преглед и немав ништо а сега (денес прв пат) кога почнувавме со "тоа" осетив како мало пецкање внатре. ако знае да ми каже некој од што така?

5. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Јас можам само да ти препорачам ако не си правела ПАП тест да ти направат, зашто јас последнит пат кога бев на преглед ми најдоа Кандида. Разговарав со докторката зашто со дечко ми го имавме истиов проблем што ти го опишуваш и таа ми објасни дека тоа е само поради инфекцијата и дека кај партнерот така се манифестира кога ќе дојде во допир со Кандидата. Прво оди на гинеколог, па ако има нешто, ќе ти дадат вагиналети и маст и ќе помине. Важно да не се секирате, не е ништо страшно. Ќе се среди после тоа ;)
    Поздрав!

На Karol.Ina и karak им се допаѓа ова.
  6. bebufce

bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    6
    Не знаев кај да пишам слободно преместете ако не е за тука...Колку пари се подвезици, корсет.. тие работи? :$

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    зависно каде ќе ги купуваш имаш од до. на пазар се поефтини а се разбира лиска и некој други поскапи. инаку подвезичи ти се по 250 денари во чорапарите

8. Slim-Shady

Slim-Shady Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    21
    Со дечкоми имаме секс без кондом но јас пијам антибеби (веќе 1 месец - 1 кутија). Синоќа ми дојде менс, а сабајле кога станав забележав нешто што до сега ми се нема случено. На влошката имаше нешто како крвава тенка мембрана (или незнам како да го кажам) значи не се работи за згрудена крв беше буквално како мала плацента. Многу сум исплашена ме ударија 300 филмови. Може ли некоја да ми каже што може да биде?

9. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    За време на однос,од неговиот полов орган почна да тече крв.
    Го приметивме тоа од кога завршивме.Од што може вака да се случи,можно е да се има повредено или ? :^)

10. bigfish

bigfish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    мозеиданееништо страшно а може и да се работи за некоја полова болест, пример кондиломи или нешто слично но верувам дека би ги видела пошто тие се гледаат со голо око.Hematospermia - e латинското фенси име што значи 'крв во спермата' и се користи за опишување на многу честа појава кај мажите на било која возраст. Генерално, ова е појава која многу често е резултат на безопасно воспаление на кесичката која ги држи тестисите. Мажите помлади од 40 години обично нема за што да се секираат, се додека количеството на крв е навистина мало и не е придружено од други симптоми како чешање, болка или треска. Овој симптом би требало сам да се реши доколку нема скриен проблем кој го предизвикува, но ако продолжи истово да се случува во период подолг од 3 недели, одете на доктор да видите што е работата.

Еве ти и линк па разгледај http://www.men.mk/zdrav-zivot/masturbir ... itovi.html
    друго што ми паѓа на памет е можност за некое камче во бубрег кое би можело да предизвика вакви проблеми, но сепак лекарите поубаво ќе објаснат

11. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Не јас не се изјаснив добро изгледа.Немаше крв во спермата туку од главичката некаде почна да тече ,и тоа бајаги многу.Прво помислив дека е од мене,потоа се уверивме дека не е моја.Рече дека ништо не го болело и беше прилично изненаден.А богами и јас :|

12. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    На мене и на дечко ми ни се има случено истото. Најверојатно се повредил. Дечко ми беше и на лекар да праша и му кажа дека е повреда, незгодно се наместил или пак можеби си била посува, па заради тоа. Во секој случај, не паничете, ќе помине, не е ништо страшно :)

13. bigfish

bigfish Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    27
    не се секирај . се се средува нека појде на уролог ке му земе брисеви , ама освен ова што ти набројав не ми текнува што друго би можело да биде :hai:

14. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    Не се грижи не е ништо страшно туку нормална појава. Тие малечки мембрани се од зидовите на маткате, понекогаш ги има повеќе, мене повеќето ми паѓаат кога мочам (ги осеќам), а на влошката имам поретко.

За ова имавме предавање во основно....

15. Cokolatce95

Cokolatce95 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    131
    Не знам дали е за овде прашањево ,ама ајде :)
    Дали мојата 16годишна братучетка е премала за да има петинг со дечко и кој има речиси 18 години...?Што мислите :^)

16. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Па не е премала, сепак не се некоја разлика во години, таман можам да речам. Се зависи од нив, многу често петингот води кон секс, ама за почеток мислам дека се таман со годините за да почнат со петинг.

17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    И јас на нејзини години почнав со петинг. Ама се зависи од неа, ако таа сака и е спремна, зошто да не :)

18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    Сакав да споделам една информација со Вас.
    Во поликлиниката Пролет (во близина на Железничка станица) има бесплатно гинеколошко советување секој понеделник и четврток од 16 до 19 часот. Даваат и препишуваат контрацепција бесплатно! И секако даваат совети!

19. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    И јас имам петинг со дечко ми, и не сум мала :?: Ако е спремна да прави нешто со дечкото, супер. Не мора да води кон секс, може комотно да си се заджи на тоа. Ништо страшно :) Не убива луѓе :D

20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Морам да го кажам ова :( со дечко ми сме заедно скоро 8 месеци , ноо се уште не сме имале односи. Причината сум јас, секогаш изнаоѓам некои причини, го залажувам дека ќе се случи наскоро но ништо од тоа, а тој душичка само ме чека и ништо не ми пререкува :) . Не се плашам од првиот пат и таа болка, се плашам од нешто друго, од бременост, се ужаснувам од самата помисла на тоа, особено кога ќе слушнам нечии изјави од типот на "се пазевме но останав бремена" :^) е тогаш одма си увртувам дека и мене ќе ми се случи такво нешто :x не можам веќе вака навистина ме измачува ова. ;(