Да пробаш ние имаме пробано повеќе пати, и тоа не со дурекс туку на пр. Спортекс чувството да свршите заедно (истовремено) е најубаво, не се опишува со зборови, тоа мора да го доживееш, еден совет мој само, ние така правиме скоро секој месец ама неколку дена пред да ми иди менструација а некогаш и 2-3 пати месечно. Досега фала Бога не се има скинато кондом, ако се скини....е за тоа немам размислувано
Еднаш ама само еднаш сум му дозволила да сврши во кондом. Пред тоа секако проверивме дали кондомот е исправен и се беше во ред. Кондомот беше квалитетен т.е. Durex. Значи, јас би те советувала прво да го проверите.
Vo nikoj slucaj nemozita da bidite sigurni dali kondomot e potpolno zdrav...... Na nego ne pisuva i ne se gleda so golo oko..... Jas imam redoven sesks skoro edna godina i mnogu retko koristime kondom.... Bidejki sum sigurna vo deckoto i sto i da se sluci nikogas ne bi me ostavil vo neprijatna situacija... A dokolku saka da svrsi so kondom dozvoli mu sepak toa ne e nisto strasno... No sepak proveri koi denovi ti se najplodni a koi najmalku plodniiii.... I dvete strani ke bidat zadovoleni i bez grizi... Pozzzzz
Му дозволував да сврши во кондом и 2 секогаш го проверувавме дали е здрав, па 2 пати ни се скина во моментот кога сврши, а користевме квалитетни кондоми. Јас сметам дека не можеш да бидеш сигурна дали кондомот е здрав.
Баш ме замисливте сега, зашто јас цело време мислам ( мислењево дечко ми ми го наметна) дека кога ќе се скине кондомот се забележува одма, т.е според него бидејќи е оптегнат ако пукне одма се расцепува цел како ги проверувате кондомите дали се скинале?
Да, ако пукне одма се расцепува цел, ама сме го проверувале и по неколку пати, што не значи ако не пукнал сега нема да пукне подоцна, може да пукне било кога, може цело време да биде здрав и на крај баш кога сврши да пукне. Мене ова ми се има случено 2 пати.
Bolka vo klitorisot Posledniov mesec mi se slucuva veke tri pati da imam nepdnosliva bolka vo klitorisot, koja trae poveke od cas i me tera postojano da urinaram. dali nekomu mu se ima sluceno ova ila pak mozebi znae za sto se raboti? Od sto e posledica i kako moze da se izlece?
Bolka vo klitorisot За лечење не знам, ама да си посетиш гинеколог е најдобро. не знам дали си сексуално активна, ама вакви болки во клиторисот и при односи, како и при уринирање, асоцираат на вагинална инфекција, дури и сексуално пренослива болест.
Bolka vo klitorisot И јас би те советувала обавезно да посетиш гинеколог. Би требало да е обична инфекција, но сепак гинекологот ќе ти каже најдобро.
Јас го имав проблемот и тоа пред една недела, само што кај мене се јави и траеше два-три дена,страшни болки. Ми се појави во исто време кога ми дојде циклусот,кој ми доцнеше 3 месеци.Ми падна имунитетот и со миење со интимни гелови, јас направив иритација и се разви инфекција.Болките беа неподносливи, неможев да одам, да стојам, да спијам. Се мачкав со маст Гентамицин и пиев на 6 саати капсули Ампицилин и за два дена немаше ни трага ни глас од болките.Сега исклучиво се мијам со варена камилица.
Po priroda sum panicarka , ama mislam deka ova sto mi se sluci i ne e za zanemaruvanje :/ samo sto mi zavrsi dobienoto imav odnos so decko mi ,i posle toa pocnav da krvaram :/ do vecerta mi sopre ,no imav kako kafen sekret..sabajleto povtorno imav malce krv... da odam na genikolog? nesto ozbilno e ili? :/ [mod-kirilica:14rosyza][/mod-kirilica:14rosyza]
Isplasena sum :/ Не бе, седи си дома и крвари си... Ке си искрвариш фино лепо, и ајт со здравје...На Гинеколог да одиш? ООО боже па кој век сме за такви работи да одиш некој да ти буричка по дундата, арно си знаеш, седи си дома и слободно кревај си паника., дури може и од стресот да и прекине крварењето...
Брз совет! Прв пат имав интимен однос со мојот дечко пред2дена,,, но ми се случува нешто необично, вчера цел ден крварев шо е нормално истата вечер но ден потоа дали???? Имам и некој вид бело перење... малку ми е страв, има ли причина за тоа.. и дали постои можност за бременост зошо немавме заштита, но мислам дека тој внимаваше...?? Брз совет би многу ценела.... благодарам однапред!
Ако продолжи крварењето оди на гинеколог, иако мислам дека не е ништо страшно. Сите сме различни, некои од нас повеќе крвареле после првиот пат, некои помалку, некои воопшто. Инаку, ако внимавал, не би требало да постои шанса за бременост.