Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.820
    Допаѓања:
    23.613
    Да пробаш :lol: ние имаме пробано повеќе пати, и тоа не со дурекс туку на пр. Спортекс :lol: чувството да свршите заедно (истовремено) е најубаво, не се опишува со зборови, тоа мора да го доживееш, еден совет мој само, ние така правиме скоро секој месец ама неколку дена пред да ми иди менструација а некогаш и 2-3 пати месечно. Досега фала Бога не се има скинато кондом, ако се скини....е за тоа немам размислувано :rofl:

2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Еднаш ама само еднаш сум му дозволила да сврши во кондом. :lol: Пред тоа секако проверивме дали кондомот е исправен и се беше во ред. Кондомот беше квалитетен т.е. Durex. Значи, јас би те советувала прво да го проверите. :)

3. AnaMarijaAa

AnaMarijaAa Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    656
    Vo nikoj slucaj nemozita da bidite sigurni dali kondomot e potpolno zdrav...... Na nego ne pisuva i ne se gleda so golo oko..... Jas imam redoven sesks skoro edna godina i mnogu retko koristime kondom.... Bidejki sum sigurna vo deckoto i sto i da se sluci nikogas ne bi me ostavil vo neprijatna situacija... A dokolku saka da svrsi so kondom dozvoli mu sepak toa ne e nisto strasno... No sepak proveri koi denovi ti se najplodni a koi najmalku plodniiii.... I dvete strani ke bidat zadovoleni i bez grizi... Pozzzzz

4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Му дозволував да сврши во кондом и 2 секогаш го проверувавме дали е здрав, па 2 пати ни се скина во моментот кога сврши, а користевме квалитетни кондоми. Јас сметам дека не можеш да бидеш сигурна дали кондомот е здрав.

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Баш ме замисливте сега, зашто јас цело време мислам ( мислењево дечко ми ми го наметна) дека кога ќе се скине кондомот се забележува одма, т.е според него бидејќи е оптегнат ако пукне одма се расцепува цел :?:
    како ги проверувате кондомите дали се скинале? :(

6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Да, ако пукне одма се расцепува цел, ама сме го проверувале и по неколку пати, што не значи ако не пукнал сега нема да пукне подоцна, може да пукне било кога, може цело време да биде здрав и на крај баш кога сврши да пукне. Мене ова ми се има случено 2 пати.

7. andrea.sm

andrea.sm Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Bolka vo klitorisot

Posledniov mesec mi se slucuva veke tri pati da imam nepdnosliva bolka vo klitorisot, koja trae poveke od cas i me tera postojano da urinaram. dali nekomu mu se ima sluceno ova ila pak mozebi znae za sto se raboti? Od sto e posledica i kako moze da se izlece?

8. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Bolka vo klitorisot

За лечење не знам, ама да си посетиш гинеколог е најдобро.
    не знам дали си сексуално активна, ама вакви болки во клиторисот и при односи, како и при уринирање, асоцираат на вагинална инфекција, дури и сексуално пренослива болест.

9. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Bolka vo klitorisot

И јас би те советувала обавезно да посетиш гинеколог. Би требало да е обична инфекција, но сепак гинекологот ќе ти каже најдобро.

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  10. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Којзнае...не чекај оди на гинеколог најбргу што можеш

11. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Јас го имав проблемот и тоа пред една недела, само што кај мене се јави и траеше два-три дена,страшни болки. Ми се појави во исто време кога ми дојде циклусот,кој ми доцнеше 3 месеци.Ми падна имунитетот и со миење со интимни гелови, јас направив иритација и се разви инфекција.Болките беа неподносливи, неможев да одам, да стојам, да спијам. Се мачкав со маст Гентамицин и пиев на 6 саати капсули Ампицилин и за два дена немаше ни трага ни глас од болките.Сега исклучиво се мијам со варена камилица.

12. vero.ni

vero.ni Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Po priroda sum panicarka , ama mislam deka ova sto mi se sluci i ne e za zanemaruvanje :/
    samo sto mi zavrsi dobienoto imav odnos so decko mi ,i posle toa pocnav da krvaram :/ do vecerta mi sopre ,no imav kako kafen sekret..sabajleto povtorno imav malce krv...
    da odam na genikolog? nesto ozbilno e ili? :/
    [mod-kirilica:14rosyza][/mod-kirilica:14rosyza]

13. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Isplasena sum :/

Не бе, седи си дома и крвари си... Ке си искрвариш фино лепо, и ајт со здравје...На Гинеколог да одиш? ООО боже па кој век сме за такви работи да одиш некој да ти буричка по дундата, арно си знаеш, седи си дома и слободно кревај си паника., дури може и од стресот да и прекине крварењето... |( :@

На DAngel и Queen.S им се допаѓа ова.
  14. Awr

Awr Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Брз совет!

Прв пат имав интимен однос со мојот дечко пред2дена,,, но ми се случува нешто необично, вчера цел ден крварев шо е нормално истата вечер но ден потоа дали???? Имам и некој вид бело перење... малку ми е страв, има ли причина за тоа.. и дали постои можност за бременост зошо немавме заштита, но мислам дека тој внимаваше...?? Брз совет би многу ценела.... благодарам однапред!

15. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Ако продолжи крварењето оди на гинеколог, иако мислам дека не е ништо страшно. Сите сме различни, некои од нас повеќе крвареле после првиот пат, некои помалку, некои воопшто.
    Инаку, ако внимавал, не би требало да постои шанса за бременост.

16. Awr

Awr Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Немам повеќе крварење но имав денот потоа..

17. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Епа штом веќе немаш ништо, мислам дека нема потреба да се грижиш. :)

18. Awr

Awr Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    а дали има некоја логика да направам тест за бременост, или тоа се само некои мои заблуди?!

19. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Тоа се само твои заблуди :)

20. Awr

Awr Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Дај боже да е така, пошо првиот пат е и сум преплашена, се и сешто ми поминува низ глава :worried: