Па вака: кандидата е габа која сите женски ја имаат и на неа (у нормални количини) се должи делумно лубрикантската природа на нашиот т.н. исцедок. Има и пренослив вид, али сеа не не' интересира тоа. Да, поттикнува бело прање кога ќе почне да дивее и е резултат на земање антибиотици, стрес, јадење многу благо и така натаму. Се лечи со канестен, кансен, мукорил, екалин, некои ете ставаат и кантарионово масло и не знам уште што... А може да ти препишат и вагиналети. Некои од работиве што ти ги набројав ги има и на рецепт. Иначе, тоа што си се истрауматизирала за време на секс , не се секирај па и ти толку, се дешава. Земи палома, забриши и настави ко ништо да не било. И тоа... Поздрав и среќно со лечењето.
фала срцки одма ке почнам да си се лечам најдов и канестен кај мајками во аптеката фала за советиве мн ми помогнаа затоа што немам кој да прашам ...
Mastrubiranje -polunelina? Dali so mastribuiranje mozam da go skinam himenot? Kazete mi starv mi e odnapred fala
pa ako e so klitoris ne normalno zasto himenot e dlaboko vnatre toa samo masko i vibrator hahahah..haha sto uste mozam da ti kazam tuka
Може, ако буташ прсти во вагината, може. Ама ако е за така, може и со тампон да го скинеш - се зависи од хименот, различен е кај сите
Пред да ја претераш работата.... најди си некој момак да те среди како што си е редот, немој да бидеш до толку себична па и невиноста никому да не ја дадеш освен пак на себе си ...
Se sto moze masko moze i zensko No ako toa go napravi zensko bi sovetuvala da se pazi od bremenost bidejki nema da se znae od kogo e so sreka
па ако веќе си се самозадоволувала и ако имало крв ваљда си го скинала, ма да не мора да значи може уште крв да имаш кога ќе имаш однос, а и да немало крв, пак можно е, различно е кај секоја девојка и јас пред да имам секс прв пат си имав бутнато прст (не за да се самозадоволувам, туку да видам што е тоа доле ) и кога имав секс прв пат ми беше страв да не не ми тече крв и слични работи, ама се познава кога имаш секс прв пат тоа, барем ако е искусен дечкото сигурно ќе примети, а и ако не е
Морав да проверам на што ќе налета, да видам дали е се во ред, не оти знаев што е во ред, а што не. . Битно не сум се скинала сама, мали ми се прстињата, па дечко ми ја имаше таа чест
имам сексуални односи веке 4 месеци и проблемот е во тоа што уште ме боли по малку и неможам да уживам во сексот, дали нешто не е во ред со мене?????
не е ништо страшно, не се секирај. сигурно уште не си опуштена доволно па затоа чувствуваш болки и не можеш да уживаш како што кажа и самата. за некое време и тоа како ќе уживаш во сексот
devojki ve molam za pomos ! denes bev na depilacija i koga se vrativ zabelezav deka ednata sramna usna mi e mnogu otecena od sto bi mozelo da bide toa ne znam sto bi trebelo da prevzemam?! ve molam za pomos pozdrav
па вакааа...менструацијата ми доцни едно 25 дена направив тест, негативен испадна, нема бременост уште немам отидено на гинеколог, си чекам јас да ме поплави ама ја нема во што би бил проблемот?