Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Echo

Echo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    116
    Па вака: кандидата е габа која сите женски ја имаат и на неа (у нормални количини) се должи делумно лубрикантската природа на нашиот т.н. исцедок. Има и пренослив вид, али сеа не не' интересира тоа. Да, поттикнува бело прање кога ќе почне да дивее и е резултат на земање антибиотици, стрес, јадење многу благо и така натаму. Се лечи со канестен, кансен, мукорил, екалин, некои ете ставаат и кантарионово масло и не знам уште што... А може да ти препишат и вагиналети. Некои од работиве што ти ги набројав ги има и на рецепт. Иначе, тоа што си се истрауматизирала за време на секс :D , не се секирај па и ти толку, се дешава. Земи палома, забриши и настави ко ништо да не било. :lol:
    И тоа... Поздрав и среќно со лечењето. :hai:

2. Mihaelaaa

Mihaelaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    фала срцки одма ке почнам да си се лечам најдов и канестен кај мајками во аптеката :D фала за советиве мн ми помогнаа затоа што немам кој да прашам ...

3. latinogirl

latinogirl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Mastrubiranje -polunelina?

Dali so mastribuiranje mozam da go skinam himenot?
    Kazete mi starv mi e :(
    odnapred fala

4. devojka99

devojka99 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    7
    pa ako e so klitoris ne normalno zasto himenot e dlaboko vnatre toa samo masko i vibrator hahahah..haha sto uste mozam da ti kazam tuka :)

5. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.506
    Допаѓања:
    201.490
    Може, ако буташ прсти во вагината, може. Ама ако е за така, може и со тампон да го скинеш - се зависи од хименот, различен е кај сите ;)

6. newring86

newring86 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    678
    Допаѓања:
    883
  7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Пред да ја претераш работата.... најди си некој момак да те среди како што си е редот, немој да бидеш до толку себична па и невиноста никому да не ја дадеш освен пак на себе си :lol: ... :wasntme:

8. latinogirl

latinogirl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Se sto moze masko moze i zensko :)
    No ako toa go napravi zensko bi sovetuvala da se pazi od bremenost bidejki nema da se znae od kogo e :(
    so sreka:)

9. stefu6ka

stefu6ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    xaxaxaxaaxax e da ce se izbruka posto ce nema sila mislam samo dotolku go premoris :lol: :lol:

10. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    па ако веќе си се самозадоволувала и ако имало крв ваљда си го скинала, ма да не мора да значи може уште крв да имаш кога ќе имаш однос, а и да немало крв, пак можно е, различно е кај секоја девојка и јас пред да имам секс прв пат си имав бутнато прст :$ :D (не за да се самозадоволувам, туку да видам што е тоа доле :rofl: :rofl: :rofl: ) и кога имав секс прв пат ми беше страв да не не ми тече крв и слични работи, ама се познава кога имаш секс прв пат тоа, барем ако е искусен дечкото сигурно ќе примети, а и ако не е ;)

11. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Леле пукнав од смеење... :rofl: :rofl:

12. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Морав да проверам на што ќе налета, да видам дали е се во ред, не оти знаев што е во ред, а што не. ;) :rofl: . Битно не сум се скинала сама, мали ми се прстињата, па дечко ми ја имаше таа чест :rofl:

13. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    :rofl: :rofl: :rofl:

14. AnOnImNa.14

AnOnImNa.14 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    eeee zashto posle sekoj sex mi tece neshto kako kafeno ? sto e toa ?:worried:

15. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    koga ti bese prvpat? ako bese skoro mozebi e od toa :)

16. ariell

ariell Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    имам сексуални односи веке 4 месеци и проблемот е во тоа што уште ме боли по малку и неможам да уживам во сексот, дали нешто не е во ред со мене?????

17. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    не е ништо страшно, не се секирај. сигурно уште не си опуштена доволно па затоа чувствуваш болки и не можеш да уживаш како што кажа и самата. за некое време и тоа како ќе уживаш во сексот :) :D

18. AnOnImNa.14

AnOnImNa.14 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    NE MI E PRV PAT....A KOGA MI BESHE PRV PAT IMAV ALI NE MNOGU...A SEA MNOGU :(((

19. secret

secret Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    10
    devojki ve molam za pomos ! denes bev na depilacija i koga se vrativ zabelezav deka ednata sramna usna mi e mnogu otecena od sto bi mozelo da bide toa ne znam sto bi trebelo da prevzemam?! ve molam za pomos pozdrav

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    па вакааа...менструацијата ми доцни едно 25 дена :?: :( направив тест, негативен испадна, нема бременост :whew: уште немам отидено на гинеколог, си чекам јас да ме поплави :D ама ја нема :( во што би бил проблемот? :worried: