хухуу да многу е нормално. поточно и мене ми се случи вториот пат тоа, и на тоа останав. а ми кажаа дека и третиот пат е можно да се случи затоа не паничи а јас чекам да се излечам па ке видам дали ке има трето крвопролевање сепак не панич позздравче
Незнаев дали тука да го сместам ова или во општи здравствени проблеми. Последнава недела секој ден ме боли пределот на стомакот под папокот, не се јајниците. Мајка ми вика дека имало некои вируси ама не ми изглеа за ко таква болка. Некоја тапа болка осеќам во тој предел малку подоле од папокот точно на средина, како што боли кога се има циклус ама не треба ни да ми дојде сега. Ви изгледа работава ко за на гинеколог?
Мене ми се случува да ме боли стомакот кога имам плодни денови, ама кај тебе тоа трае подолго. Можно е да си настината, или да се работи само за обичен стрес, и од тоа знае да боли стомак и тоа како! Сепак оди на лекар за да ги расчистиш сите сомневања, има многу причини за болки во стомакот.
Помош ве молам!! незнам што е тоа На г*зето ми искочи една црвена точка како да ме каснал комарец ама не ме чеша и ме боли кога седам што е тоа знае ли некој.. се плашам да не е нешто лошо..
Помош ве молам!! незнам што е тоа Ај вака, без паника, земи си огледалце и убаво види што е.... дали има врвче па може да се стисне, може е бубуличка, може некое пајаче те каснало, некоја бубачка те полазила ... Не се секирај, земи памуче, стави ракија и премачкај се...ако за некое време не се повлече тогаш кажи и на мајка ти да види и побарај совет од неа...вака на невидено(не сакаме слика ) може само да нагаѓаме.
Помош ве молам!! незнам што е тоа не кревај фрки можеби е акна,натопи памук со алкохол и стави го на местото или ако мозис полека измасирај го!
Многу е касно за мој коментар,ама ми се случи истото на твоја возраст кога бев...утредента купивме,т.е. он купи од тие апчињата што се ден потоа,околу 750 денари и ида си и да не си,ке се среди...како заврши твојот случај?
Прв пат ставив тампон на апсолвентската вечер,носев бело фустанче и баш кога најде да ме стрефи.Инаку јас лежев кога го ставав...нозете свиткани и раширени и пробај што повеке да се опуштиш.Може ке ти звучи глупо,ама размислувај на нешто што може да те возбуди,бидејќи ако ти е страв ке бидеш стегната и нема ништо да направис,а вака може и малку ке се навлажниш,па полесно ке ти оди.Полека буткај го нагоре и кога ке запне,треба малце да го свртиш нагоре за да оди до крај.Кога воопшто нема да го осекаш,значи е на право место
девојки ве молам некоја да ми одговори зошто после самозадоволување ми потекува црвеникава течност,не е крв како при менструација ама има и крв,не се случува често ама одвреме навреме ми потекува таква течност,да напоменам дека сум невина и преку облека се самозадоволувам
Дефинитивно е чудно,иако не ми се верува да се има скинато,не е можно ако е само преку облека...топло ти препорачувам да се консултираш со гинеколог доколку продолжи тоа и понатаму...
фала ви девојки,не само еднаш повеќе пати,а за на гинеколог срам ми е некако да му кажам се самозадоволував вака така да не се чисти вагината можда леле
Јас уште пред да почнам со односи се самозадоволував, и два-три пати ми потече малку крв. Откако имам секс веќе не се случува тоа. Инаку не ми се верува баш да си се скинала, консултирај се со гинеколог за да си бидеш мирна.
хаха,точно знам како ти е...кога бев 7 одделение морав да отидам на гинеколог бидејќи фатив заушки,па ми се префрли на половите жлезди...умрев од срам,значи УМРЕВВВВ ама они што се немаат чуено и видено и сигутно нема баш тебе да те запаметат така да отиди си и биди си мирничка
Добив пред три дена,точно на време.Но,ми траеше три дена,а обично крварам 5 дена.Пред недела дена патував надвор од Македонија,можно ли е промената на климата,самото патување да направило ваква промена во циклусот?