Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Можно е заради промената на климата, мене дури ми се случува кога патувам некаде да ми доцни или да добијам порано, и не е ништо страшно. Неможе секогаш исто да ти трае, со тек на време се менува тоа.

2. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Што може да предизвика предвремена менструација?
    Добив две недели порано, сосема неочекувано, без болки и без многу крв, онака само црвенкасто, и еве веќе трет ден ми трае... :?:

3. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Па и мене ми се има случено,дури и два пати во месецот да добијам.Мислам дека нема потреба за грижа.Да не си променила клима случајно,ако си била на одмор или така нешто и тогаш е сосема нормално.Дури се случува и да добиеш,колку да се рече,неколку капки крв,па престанува,па кога му е време пак... :)

4. Rozi4ka

Rozi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки,ептен сум умислена цел ден.Вчера имав секс со дечко ми и нормално користевме кондом и тоа DUREX.Ме замисли тоа што првиот пат кондомот се скина :?: а сеуште не ејакулираше,потоа стави нов и се заврши во најдобар ред.Но работата е во тоа што сум во плодни денови,и дали е возможно преку предсемената течност да се има десено онаа несакана последица :| бидејчи не приметивме кога се има скинато,и можеби додека бил во мене преку предсемената течност се има пренесено некое залутано сперматозоидче :worried: И сега не знам дали да ја примам онаа таблета ПО ТОА додека имам фора

5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Штом не свршил немаш грижа... не грижи се толку за предсемената течност, шансите да забремениш од неа се минимални...

6. Rozi4ka

Rozi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Читав низ многу форуми за слични вакви проблеми,сите тоа го викаат мали се шансите,ама сепак постојат,па сега ако сум таков голем малер да ми се деси,ќе се бара лекот :D

7. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Нема причина за паничење јас никогаш со дечко ми не сум имала секс со кондом па еве ме здрава, жива и без дете ... фала Богу :D :D

8. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    Немај гјале многу треба за да останеш бремена,а штом не свршил во тебе немаш потреба од грижа,само психата те тера да паничиш што не е добро за тебе затоа уживај и кулирај.

9. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    јас колку што знам секогаш мора да има крв па макар една капка но таа можно е и да не се примети зошто сепак кога се кине хименот тоа е кожичка и секогаш кога се кине кожа има крв значи мора да има а може да е една капка ама да се изгуби при ставање вадење барем како што имам разбрано ако грешам поправете ме! поздрав до сите :)

10. tallyweijl

tallyweijl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    35
    не мора да има секогаш крв кај секој е различно,тебе може ти е многу еластичен хименот па не се скинал а и може да ти е од претходно скинат при повреда или што знам,како и да е нормално е и да ти тече и да на ти тече крв.поздрав

11. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Ми се има и мене случено слично,јас ги земав апчињата,зашто не сакав да ризикувам искрено.Имав 18 години и за мене тоа не беше опција.Можеби немаш ништо,иако е возможно да се забремени и само од предсемена течност.Разговарај со него и заедно донесете одлука,нормално што поскоро...

12. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Сакам да ве прашам дали ви се има случено за време на секс да ви се заврти во глава?Мене прв пат ми се случи незнам зашто јадена бев не бев гладна не верувам дека е до тоа :?:

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Мене не ми се случило но претпоставувам дека било од преголема возбуда, или воопшто да не било поврзано со сексот ( заради тоа што не си била јадена, можно е. )

На PinkPanterka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Па мене ми се има случено да ми се укочат рацете од преголема возбуда :$ :lol: одма каснав НУТЕЛА ;) и си се повратив хахаха не мислам дека е ништо страшно,ти најубаво знаеш како ти било во моментот,дали е до возбуда :) мене некогаш дури и ми трнат рацете и стомакот и цело тело,така што,се е можно :)

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130

И мене исто некогаш ми трнат рацете, и се осеќам многу слабоо и омалаксано :) се е нормално тоа :D

16. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Дечки, кога ќе отидам во ВЦ(без разлика мала, голема нужда) кога ќе се избришам има малку крв на хартијата. :?: И на гаќичките имав малку. А не ми е период за добивање, ми заврши пред 5-6 дена.. Не ме праќајте на гинеколог :worried:

17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Каква е крвта по боја? Ако е розевка или кафеава може да е знак за овулација, ако е крв баш крв може е некоја повреда, цистит или хемороиди.. Осеќаш ли некаква болка при вршење нужда?

18. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Од вагината е, не е од анусот. Инаку розева е.. :worried:

19. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Најверојатно овулираш, ако си некаде на средина од циклусот тоа би требало да е, ако продолжи повеќе од 2-3 дена мислам дека сепак ќе мораш на гинеколог :?:

20. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Сега прочитав дека не е од анусот,па тоа што го напишав не важи.Мислев дека е можно да е хемороиди,зашто и јас имам,иако немам болки при нужда.Прв пат ли ти се случува?Сепак,ако продолжи,ке биде најдобро да се консултираш со гинеколог.Срам,не срам,тоа е,не си ни прва ни последна...ХРАБРО :)