Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Кои се последиците од секс за време на менструација? Или не е нешто страшно Ч)))
    позз девојки

2. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Па нема последици, ама јас на пр избегавам кога имам добиено, гадно ми е некако ...

3. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Не е ништо страшно да имаш однос за време на циклус ,но треба да внимаваш да не сврши во тебе бидејќи дури и тогаш може да забремениш :)

4. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Шансите за инфекција се тогаш поголеми, што е многу важно и друга работа, навистина може да се забремени :) . Другарка моја така се омажи, оти било сигурно за време на менструација дека не се забременува :D

5. E.k.a.t.e.r.i.n.a

E.k.a.t.e.r.i.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки. :) Сакам да прашам дали ако ти дојде порано нормално е да ти касни наредниот месец,минатиот месец ми дојде 8-10 дена порано и сега ми касни 4 дена но имавме односи со дечко ми и ни се скина кондомот не знам дали има останато нешто од предсемената течност иначе не сврши во мене.Па затоа сум малце под стрес. :worried:

6. peperutka20

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87

Да да знам дека се забременува и така... Но со заштита мислам дека е океј... Како и да гледаш секако можеш да забремениш само треба многу да се пази. Мене зборот ми беше дали би можело некоја инфекција да се добие па дури и со кондом?
    кисс

7. peperutka20

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87

Да да затоа и прашав...За бременост знам дека може да се забремени како и да гледаш секако можеш да забремниш само треба многу да се пази...Но дали и со заштита може да се појави некаква инфекција??
    кисс

8. peperutka20

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87
    Доколку имаш нередовна менструација ништо страшно за добивање кога тогаш ке ти дојде... Ако си сигурна дека не свршил во тебе тогаш нема место за паника.Шансите за забремнување од предсемената течност се многу мали... А се додека мислиш на тоа нема да ти доаѓа...Мене ми се случи истото пред една недела... две ипол недели ми каснеше мислам умрев од страв...и коа си реков не мислам веке на тоа наредниот ден ми дојде.Потсвеста многу влијае...кисс

Хахах е да ...за гадно..малце е гадно....Ама коа дошло до таков момент...и нема бегање хиихиих

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Девојки, дали знаете некој природен лек или што и да е за редовно добивање на менструација? Значи јас добивам секој месец, ретко кога на време, почесто со каснење од 3-4 па до 20тина дена. Најчесто не се потресувам иако мн ме нервира што никогаш не знам точно кога ќе добијам, ама лето е и сакам да си испланирам одмор нареден месец! :envy: Пијам витамини, дали знаете нешто друго што би можело да помогне..?

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Имам слушнато за чај од ајдучка трева, ама како, што... не знам да ти кажам.

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  11. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Феминки мои :) Дојде и јас да си прашам за совет :) После обиди и обиди, вчера успеавме да имаме секс и сум пресреќна, некако се поврзавме на некое повисоко ниво. Ме зачуди што немав воопшто крв, не очекував мојот драг долгогодишен пријател ака химен да биде од еластичните :D Првиот пат ме болеше многу и прекинавме.. Па си поспавме па пак пробавме ама пак ме болеше. И на крај третиот обид влезе во мене, ама осеќав само некое тапо удирање во нешто во мене.. Во ѕидот од вагината ли, во што.. Не очекував баш да уживам ама.. Ќе биде подобро нели? Прв пат е. Ии бидејќи ја губеше ерекцијата со кондом, прво без кондом беше (иако си ветив дека никогаш тоа нема), ама после ставивме. Знам дека се мали шансите за бременост од предсемена течност, ама плодни денови ми се.. ајде советувајте ме драги мои :?: :$ :*

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не се секирај, нормално е првите неколку пати да те боли или да имаш некое чудно чувство. А за бременост не се секирај, штом не свршил во тебе не си бремена.

13. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Значи прво честито :party:
    Како бе јас уште не успевам, пред некој ден ни беше милионити обид :D
    Ако добро се сеќавам те читав и претходно дека повеќе пати сте пробувале така да не е чудно што немало крв може малце по малце сте го уништиле твојот долгогодишен пријател :D А може и да искрвариш некој нареден пат, немој да се исплашиш тогаш. Инаку јас сум најголемата паничарка кога станува збор за бременост и болести, ама сега искрено мислам дека нема шанси кај тебе да се случи тоа. Единствено ако пред тоа свршил па пак сте се обидувале па да залута некој сперматозоид, ама и тогаш се сепак мали. И друг пат кондомче :!:

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Нормално е тоа да немаш крв, кај многу од девојките е така. И секако дека секој нареден пат ќе ви биде се поубаво, и јас првиот пат не уживав особено. Само опуштено и се ќе биде како што треба. :)
    И нема шанси да си бремена, не се секирај.

15. ROSII

ROSII Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    261
    Допаѓања:
    225
    Епа ај честито,дај боже сега од к*р да не се симнеш хахахах,мислев од негов,хаха,па и нека не биде негов,важно да уживаш.Честитам.

16. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Фала многу :) Си знам јас се што ве прашав, ама таква сум - мора некој да ми потврди :) Ќе ве известам како се одвиваат настаните :*

17. MaCa05

MaCa05 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    читам и си се смеам,,,,зошто и јас немам прокрвавено при прв однос,,,и ние пробувавме така постепено,,,,ама ние неколку денови не во една вечер :D ,,,,,ми беше чудно тогаш.....ама изгледа бил тој еластичен химен(среќа) :)
    Aј честито...умот в гла .....и уживај!!!!!

18. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Луѓе се плашам...Веќе повеќе од 10тина дена како ме болат градите. Ме болеа пред да добијам и тоа многу, добив сега ми е 4ти ден и пак ме болат, но многу помалку од тоа што беше и веќе не се така тврди, но зошто толку време...Стварно ме секира ова. Што велите вие? Нормално ли е или? Му се случило ли ова на некој друг? :sweat: :*

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Мене ми се случило... Секогаш пред да добијам ме болат градите и тоа многу, кога ќе добијам сеуште ме болат се додека не ми заврши, но болката станува се послаба, и кога ќе ми заврши престанува. Не е ништо страшно, нормално е. :)

20. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    И приметив дека вените на градите ми се поизразени...Аман само се плашам од нешто. Некој ќе ме направи луда, ама еве таква сум, страшен хипохондрик...Од што може така да биде со вените?