Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Ништо не ти е, млеко нема да ти доаѓа не се плаши :) . Едноставно циркулација на крв....

2. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Имам некој бел секрет од вчера, и не е вообичаениот туку некако баш бел бел не е проѕирен.. Во големи количини. Од што може да е? Да пробам Канестен?

3. Sana-ZetaJones

Sana-ZetaJones Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Девојкиии... кажувајте спас од бело прање кај невина девојка :$:$:$:$ бев на гинеколог и ми препорача капсули ...откако ги испив никаков ефект.. секојдневно носам вловчина и веќе до преку глава ми е дојдено :( Aко некоја од вас го имала истиов проблем ве молам за совет што да правам.
    :*

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.349
    Епа ај малку не ги носи влошките,јас откога престанав да се мијам со интимен гел и престанав да користам секојдневни влошки,само кога ептен морам ,ми се намали ептен белото прање,а имав големи проблеми со него.Плус ми помогна бекутан од камилица пенливото,за бањање јас само за интимниот дел го користам и да не се подречам ни кандидата одамна не ме посетила :D а претходно мака мачев,пробај значи избегнувај дневни.

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Можно е да имаш некаква инфекција, или да си настинала. Ако не ти престане, консултирај се со гинеколог. Сепак мислам дека не е ништо страшно.

6. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Помислив дека е настинка, ама ме изненади толку секрет. Никогаш не ми се случило. Се измив со камилица вчера и денес е подобро. Вчера имавме пак односи со дечко ми, и многу ме печеше влезот на вагината.

7. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Јас те советувам да одиш на гинеколог, не само заради секретот туку и заради печењето.

8. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15
    Здраво ...
    значи вака имавме секс со кондом ...дечко ми сврши во кондомот (иако имаше кондом го извади од мене па сврши надвор во кондом) ... после некој си пола саат имавме пак секс но БЕЗ кондом,не сврши во мене туку на стомакот ми сврши .. моето прашање е дали дали има шанси за бременост бидејќи имавме по 2 пат секс истиот ден, а пред тоа беше свршил .. |( ?

9. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    ја добив на 10 а не спаѓам во оваа "напредна" генерација :)

10. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Секогаш има шанси за бременост, дури и со кондом(ако се оштети и сл). Поради тоа што свршил сигурно имало уште сперматозоиди кои излегле преку предсемената течност, а дали биле доволно јаки за да оплодат е рано да се каже. Не сакам да ти препорачувам апче за ден потоа, затоа што сигурно знаеш дека тие се за исклучиво ризични случаеви.. Твојот не е толку, ама сепак има шанси според мене.

На Monchence му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Печењето може да е поради тоа што брзо имаше односи прв пат нели, ама за секретот не гледам некоја поврзаност со тоа. Мене ми е така секој месец кога овулирам, ама очигледно тебе прв пат ти се случува. Исто така печењето може да е резултат на иритација од латексот (ако користите кондоми). Како и да е отиди на гинеколог и онака веќе треба да почнеш со редовни контроли :)

На slatkichKa123 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. crazyinlove19

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Јас мислам дека шансите се многѕ мали. За да останеш бремена треба да сврши во тебе. Сепак почекај за да видиш дали ќе добиеш, сега не му ја мисли толку. Ако ти касни веднаш направи тест. Со среќа. :)

13. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15
    .. фала девојќи,ке се обидам да не се нервирам и ќе почекам да видам дали ќе ми дојде ..

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  14. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Фала Jojoba i crazyinlove19 секако ќе отидев на гинеколог зошто треба да почнам со редовни контроли, ама ме изнервира другарка ми -
    вагина
    . Денес немам секрет, ако и вечер после односи ме пече, книшката и право на гинеколог. :)

На Jojoba му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Уживај си.
    Шансите се скоро никакви.

16. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15

Да .. фала.
    Сакав пак да прашам само :sweat:

17. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Шансите за останување бремена при повторен однос без кондом се прилично големи. Повторениот однос СЕКОГАШ мора да биде со кондом. Еве ти цитат од еден друг форум:
    „Jas ostanav dvapati bremena so "pazenje". I vo dvata slucaja pri povtoren seks bez maskoto da odi vo wc.Otkako zaklucivme so ginekologot deka ne sum bremena od "svetiot duh"he..he..Svativme so maz mi deka i ne sme se dobro "cuvale". Edinstveno tretata kerka ja dobivme "planski"
    Sakam da kazam: Vardete se najmnogu tuka ja utnuvame rabotata pri povtoren odnos“

18. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.367
    И јас знам прилично многу работи за односите, и не викам Лионес дека грешиш, но шансите вака да се остане бремена се мали, бидејќи и претходно имам вака правено и ништо :D ...

Или пак јас сеа се тешам дека и јас ова го направив изминатава недела и сеа ми касни :?::sweat: :sweat:

19. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Да не си пиела антибиотици сега скоро? Мене така многу ме печеше еднаш и течеше дури неподносливо смрдлив секрет...Но тоа беше од Оспен антибиотиците...Од тогаш несакам да ги видам :D

20. LaNeige

LaNeige Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    ечко ми сврши во мене пред некој час, дали некој може да ми каже име на таблети за после однос и по можност да се проверени?