Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15

Норлево.

2. LaNeige

LaNeige Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Дали треба рецепт од гинеколог?

3. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15

Не .. ама добро прочитај го упатстворо,и мислам 3 дена најдоцна после ризилниот секс има ефект .

4. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Јас кога ги зимав ми бараа рецепт од гинеколог.

5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Јас еднаш ги имам земено, не ми бараа рецепт. :)

6. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57
    Не бараат рецепт само треба лична карта од тебе или дечко ти они самите во аптеката пишуваат нешто како рецепт за да знаат на кого му дале од тоа апче, на една црвена хартија. ;)

7. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    пред се здраво на сите :) јас пак си доаѓам со проблемче уште откако имам односи со дечко ми (до сега веке 7 пати последнит синока) пробавме првин без кондом но јас сеуште не седната врз него нели како што треба сепак ме боли уште на почетокот додека да се наместам убаво и све тоа :$ ми рече дека неможе да издржи да се тргнам и сврши ама надвор од мене :) послем стана запали цигара се врати и ставивме кондом и немаше гајле подолго време. се прашувам дали тоа што неможе да издржи е поради тоа што е навикнат со кондом а досега сме немале без освен вториот пат а и тогаш неможеше да издржи долго или е до мене (во една прилика ми рече дека црвеното го пали носев црвено прслуче и бев врз него исто како во претходниот пат уште не седната мада не му поверував многу тоа беше 6-тиот пат) леле ке пукнам сварно сакам да пробам без мислам дека со кондомчево си правам проблеми зошто многу ме пече доле ама на моменти послем мокрење е најголема болката после тоа кога ке седнам кога ке станам кога ке се напрегам ама е минимална ако некој знае решение за моиве проблемчиња ако сака нека ми пише зошто ми е потребен совет пред се фала :) и ако може некој да ми каже дали беше канестен маста за интимните предели позздравче !

8. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57

Пробајте без кондом у темно значи ни малце светлина да нема, јас го имав тој проблем со дечко ми, така го решивме и еве до ден денес имаме без кондом и трае по 30-45 мин :lol: :lol: :lol:

На lloovvee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Не, немам пиено антибиотици во скоро време. Мислам дека е од кондомите.. Неделава сум на гинеколог, па ќе видиме..

10. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Луѓе,абе,ми дојде на 15,и течеше онака нормално 3 дена,после почна некое ко црно да ми тече,или многу темно црвено..не тече како крв,помалку тече,ама што знам,вака не течело до сега.
    Од 3тиот ден,до денес ми тече,ама овие последни 2 дена многу малце така.
    Што може да е?Или нормално си е?

11. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Маца за мене тоа е најнормално, кога го прашав докторот ми рече дека се цеди менструацијата макар што не верувам :!: кај мене и мирисаше лошо :puke:

12. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Менструацијата и онака мириса лошо, ама што знам...и друг пат ми се цедела,ама ме зачуди само 3 дена што ми траеше онака обилно крв,а после ова ко црно што е...

13. miss-cherry

miss-cherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    здраво девојки :)) нова сум на форумов па иам и јас некои неразјаснети прашања.. пред извесно вр ја изгубив невинотса.. вчера со дечкоми пробавме како ќе оди се.. и мн ме болеше и крв имаше.. но малце за разлика од првиот.. кога се деси тоа.. па ме инт дали ќе боли и понатака? мн тапа болка и мн тапа чуство.. се надевам дека тоа е ради.. првиот пат... и ради малото дупче.. :$ :) имате некој совет која поза е најдобра.. за додека не се навикнеш иии итн..? ако имате некој совет.. фала однапред :)) позз :)))

14. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Можеби не сте имале добра предигра...не ти била добро навлажета...

15. peperutka20

peperutka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    87

Не се секирај...знам какво е чувството.. и ке те боли и третиот и четвртиот пат ама не е ништо страшно ... тоа е бидејќи не ти е доволно отворено малото дупче...Сепак не се секирај еве уште еднаш ке ти кажам... Е после тоа...ке видиш дали ке биде тапа чувство или ке уживаш хихихи ...
    За позите најбоље мисионерска.. ;)
    :*

На miss-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Се ова што ти се случува е сосема нормално. Најважно е да си опуштена и навлажнета, предиграта нека трае подолго а ако е неопходно можете да користите и лубрикант. Првите неколку пати е нормално да те боли, па и крв да има. Но со текот на времето ќе станува се подобро.
    Инаку за позите ок е мисионерска, ама многу е подобро кога ти си врз него, за да имаш повеќе контрола. :)

На miss-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Женски,абе почна нешто да ме чеша доле,а немам бело прање,освен малку чешање,нема други знаци па да речам дека е кандида.
    И кога седнувам,чувствувам внатрешна болка,а и од надвор малку,нешто како печење...

Се случила на некоја од вас ова? :?:

18. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Девојки, обично не добивам точно на време, ама овој месец како за беља изгледа ќе добијам :envy: Почнаа да ме болат градите, јајници по малце. Поради менструацијата решив да одам покасно на одмор, затоа што бев сигурна дека ќе ми касни и сега може да испадне да добијам пак баш тогаш, негде при крај на одмор. Не ми е проблем за бањање туку болките и мачнините првиот ден. Плус тоа имам доста тежок ПМС, покрај нервоза исто имам и доста физички проблеми како мачнини, големи болки во гради и ред др работи... Пијам витамини секој ден, ц-витамин, б витамини.. Претходното мое прашање беше како да добијам на време, а сега како да го одложам тоа или евентуално како да си го олеснам ПМС-от, на природен начин, ако е можно. Би ви била многу благодарна ако споделите со мене нешто што вас ви помогнало :*

19. pink4e

pink4e Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    може ли да ве прашам нешто?
    имам дечко тој е малку повосрасен од мене има 24г. а јас имам 16г моите се мн против и секогас се гледаме тајно во неговата кола не смееме да идеме по кафулиња да не не види некој тој е таков мн агресивен и сака да имаме секс меѓутоа јас несакам да се скинам во кола јас сакам агресивни ама некако неможам со него да се опуштам и да уживам додека сум со него многу пати ме има соблечено и за малку да ме скине јас не дозволувам и така ќе ми сврши на стомак или сл.секогаш кога се чуствувам спремно да го направам тоа ми поминува задоволството и послем се чуствувам валкано незнам што да правам.
    совет ве молам

20. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Дечкото од тебе сака само секс, батали го, ало.
    И не треба да биде агресивен,туку нежен и внимателен.
    Убаво се против твоите, откачи го ,не си играј ќе жалиш после.

На lloovvee му/ѝ се допаѓа ова.