Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Да, секое :) Тоа е онаа течност, кога при ерекцијата му е навлажнет, епа таму е и таа.. поточно таму може да се најде некој сперматозоид кој мооже несакано да залута некаде внатре ;)

Ваљда мислам на уролог, незнам :rofl: Инаку мојот е полничок, па не ми е рекол нешто да потта има врска со чешањето, едноставно, го чеша :rofl: но не само него, не познавам машко на кој не го чеша, само што дискретно го средуваат тоа :D

На teddybear и zoki-poki им се допаѓа ова.
  2. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421

Јас пиев примлут нор, но гинекологот ми напомна дека не се контрацепција и дека можно е да забременам

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.129
    да си прашам и јас нешто :$ дали прекумерниот секс може да е штетен? Со дечко ми за неполни 24 часа имавме 4 пати :$
    т.е 5 пати ама едниот не се рачуна не прекинаа и не довршивме :lol:

4. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57

Не е штетно доколку не се практукува секојдневно тоа :D :D :D

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    уживај, од многу глава не боли ;)

6. SharmantnA

SharmantnA Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    toa ne e nisto jas pred 1 nedela vo 2 sati imavme 4 pati seks i site 4 pati toj svrsiii...:D mislam deka ne e stetenn uzivkaj

7. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    женскиии хеллпп :) имам еден ако може да го наречам мал проблемм

со дечкоми идеме 6 скоро 7 месеци..го сакам премногу не велам не и он ме сакам мене во тоа сум сигурна...има скоро време како он почна да збори за секс.. што би се рекло "ми побара"..ме стави во дилема...значи кога сме заедно е страшно напален незнам ни јас како се воздржува кутриот... :) убедена сум дека сакам со него да е првиот пат...алии...што велат србите "увек постои оно али" ми има докажано на мн начини дека е стварно вљубен во мене...да не испадне она само за една вечер и после чао... дозна дека е преварен и пак е со мене.... мислам дека сепак има нешто..да е некој др одма би ме откачил после такво нешто... прашањето т.е дилемата ми е дали се доволни моите 17 години за такво нешто и дали е доволен периодот од 7 месеци.... а и да кога сум сама осејќам некаков страв кога размислувам за такво нешто а кога сум со него сето тоа некако исчезнува...значи знае стварно да ме извади од контакт да речам...се има десено да сме до даска напалени двајцата..ама секогаш се случува јас да се тргнам и после се осејќам лошо..си викам зошто се тргнав...што ли ке си помисли сегаа.... :worried: :worried: не велам дека не се плашам ама на моменти се осејќам спремна за тоаа.... некогаш кога размислувам си викам што има врска и да се каам после тоа ... барем ќе знам дека од љубов сум го направила тоа...
    чекам ваши размислувањааа... :) позз... :)

8. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.434
    Допаѓања:
    22.836
    Дали си спремна на тој чекор со твоите 17 години и со врската од 7 месеци, не можеме ние да ти кажеме, сама треба да знаеш што и како треба да правиш. А како што те разбрав, ти го изневери и тој пак е со тебе така? А да не е ова дека сака да имате односи, и потоа да ти врати за неверството, т.е. да те батали? Размисли убаво, ти си таа која го познава дечко ти најмногу. ;)

9. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    хмм.... убаво разбраа... значи неверството беше во првиот месец.... во право си јас го познавам најдобро.... и мислам дека кога машко ке ти каже дека е стварно заљубен во тебе сепак ке помислиш дека има тука нешто... кога ке ти каже дека после подолг период повторно осејќа љубов... пак ке помислиш дека не е само заради секс....ако сакаше тој на ваков начин да ми врати ке ми побараше еве да речам после 2-3 месеци и ке ме оставеше...немаше да продолжи со мене еве вејќе 7 месеции....

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Спремна си и доволно е 7 месеци терај ;)

На swetty му/ѝ се допаѓа ова.
  11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не може туку така, времето не е мерило за тоа дали си спремен или не. Јас бев во врска година ипол и мило ми е што не го направи тоа, дури откако раскинавме сфатив дека јас всушноцт не бев спремна. сега ми е мило што не го направив тоа тогаш, што ја дадов невиноста на некој што вистински вреди, вистински ме почитува и не се двоумев ни една секунда. Јас сметам дека се додека се двоумиш не си спремна за тој чекор.

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Значи стварно правите ко да е којзнае што работава, ах тој фамозен прв пат, толкава драма се прави а чувството е најгрдо првиот пат... |(
    Девојчето е веќе решено ако прочитате меѓу редови, јас сфатив дека бараш само поддршка и одобрување. Најважно е да си информирана за основните работи кои треба да ги знаеш пред да се впуштиш во сексуален однос, заштита од полови болести и бременост.
    Ако се чувствуваш убаво со него и сакаш да го направиш тоа just do it ;)

На swetty му/ѝ се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Никој на овој форум не може да и каже што да прави, дали е спремна или не. Сепак е нејзин избор. Одлуката дали да го направи тоа или не е треба да биде лично нејзина, а не под притисок на околината, дека мора затоа што има долга врска, или затоа што сите го прават. Најважно е таа да се чувствува спремно.

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Годините не се толку важни, ниту пак колку време сте заедно. Најважно е дали си ти спремна за тоа. Ако се чувствуваш подготвена, само напред. Најважно е да се заштитиш. Ти самата најдобро си знаеш дали си спремна за секс или не. :)

15. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Девојки.. ХЕЛП :sweat:

Читам Стално по форумов дека врска без секс никако не успева, дека ако има таква тогап сигурно ТОЈ плеска настрана... Вака јас имам 17 тој 18 години, и во врска сме нешто повеке од пола година, но немаме односи бидејки стварно не се чуствувавм спремна да флезам во тие води, не е дека си ја сакам невиноста туку не сум спремна, сакам тоа да оди лека полека и да бидне во прав момент бидејки знам после нема назад... Така си ветив дека нема да се форсирам барем до зимата.. Мислите ли дека тој ке почека до тогаш? Инаку и тој е невин и ми има речено дека најмалку сака да ме форсира на тоа и дека и тој сакал да биде по посебно првиот пат без никакви дилеми да имаме и двајцата и вели супер е после зимата пред тоа не ни сакал.. Е сега незнам колку да верувам.. А не сакам заради обичен секс да го изгубам, да ме изневери или сл.. Вие што мислите ??? :sweat: :sweat:

16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ќе почека значи,не се сите машки за секс.
    Ако мислиш дека е потполно искрен,дека ти верува,му веруваш, не си го замарај мозочето со тоа дали ќе има нешто настрана.

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Па вака, ако сега не си спремна, не можеш да му наредиш на организмот после зимата да бидеш спремна. :) Тоа е прво. И јас негде кај 17 и пол го скршив мразот, ама се осеќав спремно и дојде само по себе.
    Едноставно ќе знаеш, ќе осетиш, ќе знаеш дека тоа е моментот. Јас не сум за планирање од пред време, вака или така да биде, спонтано, без страв, со љубов, и не може да не ти биде убаво. И врска без секс не би успеала ако имате по 25 години, и идете 3 години а немате секс. Или ако сексот не ви чини. За друго не се замарај. Кога не те ни форсира дечкото, кога ќе ви дојде денот, ќе знаете и двајцата ќе уживате.
    Од кај да знаеш, можеби за еден месец ќе се сменат работите. :) :*

18. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Па мислам ако не се форсирам и полесно ке се спрема се, без и да приметам.. Инаку јас сум му и прва женска, така да нее некој што е запален само за тоа, другите работи му се навистина поважни во врската отколку страста и тоа, ме збуни тоа што сите велат врска без секс = безврска но ваљда тоа е за како што рече 25 годишни, ние мислам сеуште сме деца :lol: Благодарам многу ! :)

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  19. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    И јас бев во иста ситуација како тебе , пред некое време. И на него прв пат му беше и на мене. Бевме заедно во врска 2 години и немавме односи. Ни тој ме изневери , ни јас него. Така да не се грижи. Само ќе си дојде. :*

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  20. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не се грижи, не можеш да му наредиш на мозокот и телото да бидеш спремна, тоа ќе си дојде само по себе, а тој ќе те чека, нема да те изневери. Не мислат машките само на секс (барем не сите)

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.