Душо мораш да го прашаш, не нервозно, туку смирено. Разговарај со него, не му викај ти не ме сакаш затоа немаме односи, туку го прашај дали го мачи нешто, дали му е се во ред дома, да не има некој проблем а не сака да ти каже па му влијае лошо на расположение? Ама не смееш да чекаш да се реши сам проблемот и само да не се нервираш ти, мораш одма да збориш со него и да дознаеш што е работата. Мора искрен и отворен разговор, само така ќе си го решите проблемот.
МИСЛЕЊЕТО Е ИЗБРИШАНО ОД МОДЕРАТОР Нарушена е точка 4.3 од правилата на форумот. Корисникот е опоменат.
значи мене ми се случи нешто што многу ме исплаши. кога мокрев осетив остра болка во пределот под стомакот, а кога станав видов и капка крв. во последно време ми се случува така по малку да ме заболува на десната страна под стомакот. еве закажав за гинеколог, ама сакам да слушнам ваше мислење. преплашена сум
Дали додека ги пиеш апчињата за провокација на менструацијата, смееш да имаш односи? и смееш ли да пиеш алкохол
jas mislam deka moze i ednoto i drugoto-ne se vaginaleti pa da ne moze sex,tuku apcinja,a najcesto alkohol ne smee da se pie koga se pijat antibiotici,a tie apcinja toa ne se
2468 а како се викаат тие апчиња и дали ги земаш со рецепт и препорака од лекар или на своја рака? поз
2468, seto toa zavisi od toa koi apcinja gi pies. za da ne nagagjame na prazno najdobro e da go procitas celoto upatstvo (vo slucaj da ne smee da se mesa so alkohol mora da stoi vo upatstvoto), ili vo slucaj da go imas frleno odi vo apteka i prasaj nekoj farmacevt, tie se odlicno upateni vo seto toa. pozzzzz
helppp vcera so deckomi imavme peting me zadovoli so prsti no potoa na gakickite vidof krv . denes povtorno imase po nekoja kapka krv.dali e toa normalno?
А си имала односи предходно или не? Ако не си имала можно е да ти го скинал хименот и затоа тоа не е ништо страшно, а ако си имала предходно не знам од што може да е крвта
мислам дека можно е да те гребнал малку. не се плаши многу. а ако имаш некакви болки или печење при мокрење, сепак најдобро е да не се плашиш и да одиш на гинеколог.
ako moze sovet imam dolga vrska i so decko mi resivme da imame odnosi.no od koa imavme ja custvuvam golema bolka i imam nekoja bela tecnost no ne e belo pranje neso dr e...
srcuske i jas imav bolki prviot pat,mozebi 2dena me bolese ne fakaj me za zbor,ama mozebi tecnosta e od toa sto se imae navlaznato,ili mozebi zaso prv pat kaj mene nemase nikakva tecnost,duri ni krv
Појди на гинеколог така точно ќе знаеш што ти е. Ако ти било прв пат нормално е да те боли. Можеби не си доволно опуштена па осеќаш болка.
Mene me bolese i prviot i vtoriot i uste mnogu naredni pat...taka da bolkata gore dole e normalna, so tek na vreme ke prestane.e sega iscedokot.....ima nekakva mirizba...boja???