Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. el4etoOoO

el4etoOoO Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Дали дечко може да има секс со две различни девојки една иста вечер? Како на пр. сега е со тебе а потоа да замине со друга или обратно првен е со друга а потоа со тебе ??

секако дека може само што ако од кај тебе отиде кај друга нема да приметиш, а ако од кај друга дојде кај тебе се осеќа зашто к*рот му е малце помек (ме има предупредено најдобар другар) :lol:

2. Rude.girl

Rude.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Девојки можеби нема потреба од паника но сакам да се осигурам ....имавме петинг со дечко ми кога го фатив неговиот пенис имаше малку влажно кај каналчето(не беше сперма) ...потоа тој продолжи да мастурбрира во меѓувреме ја стави раката во мојата вагина .... немавме секс но сепак ми е страв да не има можност да забременам ???

3. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    НЕМА

На slatkichKa123 и lolyta777 им се допаѓа ова.
  4. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    А бе ептен така ќе приметиш, ако е некој искусен дечко може и да каже дека претходно мастурбирал.

Инаку да, може да има секс со две различни девојки, зависи колку е потентен :lol: и колку му се сака.

5. el4etoOoO

el4etoOoO Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    ne go negiram toa sepak se slozuvam so toa i ke dodadam deka treba da bide malce snaodliv tuka

6. el4etoOoO

el4etoOoO Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    nema potreba od panika toa e semena vodicka mali se sansite vo nea da se najde nekoj spermatozoid (ama sepak moze)...............nema potreba od panika se desavalo da imame seks pa ne se desilo nisto.....sepak ne e nisto strasno ;)

7. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    леле алал да ти е, колку си смирена...јас до сега како избезумена ке бев! буквите од тестатурата ке ги грешев! а дури и феминките се позагрижени од тебе :D

8. Rude.girl

Rude.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    pretpostavuvav no me plasat muabetite za taa predsemena tecnost....

9. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Сепак нема никакви шанси, како кога не сте ни имале секс?

10. Rude.girl

Rude.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2
    Сепак нема никакви шанси, како кога не сте ни имале секс?[/quote]
    Па немавме али како што реков со раката со која си мастурбрираше потоа ми правеше петинг....

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Штом не сте имале секс, како е можно да забремениш? Луѓе со години се обидуваат а ти се плашиш затоа што ти ја ставил раката во вагината...

12. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Па немавме али како што реков со раката со која си мастурбрираше потоа ми правеше петинг....[/quote]
    Петинг не се прави :D

Може да имате петинг, што подразбира допири, бакнување.. и се на листата пред пенетрација.

п.с не си бремена :)

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Последната менструација ми беше пред две недели, а јас чувствувам како уште од сега да имам симптоми за добивање т.е. ПМС. Нормално ли е уште толку рано да имам ПМС, затоа што јас најчесто имам симптоми една недела пред добивање? :worried:

14. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Во иста ситуација се најдов минатиов месец. Ми се чинеше дека само што престанаа, градиве повторно почнаа да ме болат. И се беше во ред само што ми подрани 2 дена :) Мислам дека е нормално, бидејќи периодот на овулација започнува по 14 дена,т.е. 2 недели од добивањето на последната менструација. За сите пмс синдроми кои настапуваат по овулацијата виновник е прогестеронот, кој веројатно кај тебе можеби се излачил во поголемо количество. Немаш место за паника ;)

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    девојки можно е пенисот кај мажите да биде малце подкривен? бидејки на мојот партнер му беше таков и ми беше многу чудно.. нормално дека ништо не му реков ама едноставно неверојатно ми изгледа.. :)

16. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Земав такво апче и сега ми е полесно :)

На Jojoba и slatkichKa123 им се допаѓа ова.
  17. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Нормално е, како што има различни големини и облици на гради, исто и тоа. :)

18. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Мене секогаш ми трае долго, ама овој месец го претера :D Буквално цел месец како да ме држи, дури испаничив и дека порано ќе добијам па ќе ми се пореметеа плановите за одмор. Повеќе од две недели ме болат гради тоа ми е најверен показател дека ќе добивам, а пред 3-4 дена почнаа и јајници така да деновиве очекувам. Нормално е :)

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Ке ве замолам, за совет итно ми треба. Мојот дечко после долго време заштитен секс, сака даимаме незаштитен, односно без кондом, бидејќи со кондом се чуствувал, како дилдо. Јас многу с еплашам да имам незаштитен секс, се плашам и од инфекции и од бременост и јасно и гласно му го кажав тоа. Тогаш тој рече дека целосно ќе ме поштедел од секс. А јас како и секоја нормална девојка имам потреба од тоа. Значи ме уценва со нешто штое природна потрепа исто ко даме уценва да ми дај леб или вода. Кажете ми што да правам. Антибејби пилули не доаѓаат во предвид.

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Со ова уценувањево сака да те направи глупа со тоа што ќе прифатиш да имате без заштита. Покажи му дека не си глупа и ако не сакаш секс без заштита( а не сакаш ) и остани на своето , на својот збор. Кажи му ок бе не мора да имаме секс . Верувај нема да може тој самиот на својата уцена да остане . Како можат другите да имаат секс со кондом , може и он . Не ги знам твоите причини зошто не сакаш пилули ама дефинитивно неговиот начин на муабет не е правиот . Требало да седнете да најдете некое решение кое ќе ви одговара и на двајцата.

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.