Дали дечко може да има секс со две различни девојки една иста вечер? Како на пр. сега е со тебе а потоа да замине со друга или обратно првен е со друга а потоа со тебе ?? секако дека може само што ако од кај тебе отиде кај друга нема да приметиш, а ако од кај друга дојде кај тебе се осеќа зашто к*рот му е малце помек (ме има предупредено најдобар другар)
Девојки можеби нема потреба од паника но сакам да се осигурам ....имавме петинг со дечко ми кога го фатив неговиот пенис имаше малку влажно кај каналчето(не беше сперма) ...потоа тој продолжи да мастурбрира во меѓувреме ја стави раката во мојата вагина .... немавме секс но сепак ми е страв да не има можност да забременам ???
А бе ептен така ќе приметиш, ако е некој искусен дечко може и да каже дека претходно мастурбирал. Инаку да, може да има секс со две различни девојки, зависи колку е потентен и колку му се сака.
nema potreba od panika toa e semena vodicka mali se sansite vo nea da se najde nekoj spermatozoid (ama sepak moze)...............nema potreba od panika se desavalo da imame seks pa ne se desilo nisto.....sepak ne e nisto strasno
леле алал да ти е, колку си смирена...јас до сега како избезумена ке бев! буквите од тестатурата ке ги грешев! а дури и феминките се позагрижени од тебе
Сепак нема никакви шанси, како кога не сте ни имале секс?[/quote] Па немавме али како што реков со раката со која си мастурбрираше потоа ми правеше петинг....
Штом не сте имале секс, како е можно да забремениш? Луѓе со години се обидуваат а ти се плашиш затоа што ти ја ставил раката во вагината...
Па немавме али како што реков со раката со која си мастурбрираше потоа ми правеше петинг....[/quote] Петинг не се прави Може да имате петинг, што подразбира допири, бакнување.. и се на листата пред пенетрација. п.с не си бремена
Последната менструација ми беше пред две недели, а јас чувствувам како уште од сега да имам симптоми за добивање т.е. ПМС. Нормално ли е уште толку рано да имам ПМС, затоа што јас најчесто имам симптоми една недела пред добивање?
Во иста ситуација се најдов минатиов месец. Ми се чинеше дека само што престанаа, градиве повторно почнаа да ме болат. И се беше во ред само што ми подрани 2 дена Мислам дека е нормално, бидејќи периодот на овулација започнува по 14 дена,т.е. 2 недели од добивањето на последната менструација. За сите пмс синдроми кои настапуваат по овулацијата виновник е прогестеронот, кој веројатно кај тебе можеби се излачил во поголемо количество. Немаш место за паника
девојки можно е пенисот кај мажите да биде малце подкривен? бидејки на мојот партнер му беше таков и ми беше многу чудно.. нормално дека ништо не му реков ама едноставно неверојатно ми изгледа..
Мене секогаш ми трае долго, ама овој месец го претера Буквално цел месец како да ме држи, дури испаничив и дека порано ќе добијам па ќе ми се пореметеа плановите за одмор. Повеќе од две недели ме болат гради тоа ми е најверен показател дека ќе добивам, а пред 3-4 дена почнаа и јајници така да деновиве очекувам. Нормално е
Ке ве замолам, за совет итно ми треба. Мојот дечко после долго време заштитен секс, сака даимаме незаштитен, односно без кондом, бидејќи со кондом се чуствувал, како дилдо. Јас многу с еплашам да имам незаштитен секс, се плашам и од инфекции и од бременост и јасно и гласно му го кажав тоа. Тогаш тој рече дека целосно ќе ме поштедел од секс. А јас како и секоја нормална девојка имам потреба од тоа. Значи ме уценва со нешто штое природна потрепа исто ко даме уценва да ми дај леб или вода. Кажете ми што да правам. Антибејби пилули не доаѓаат во предвид.
Со ова уценувањево сака да те направи глупа со тоа што ќе прифатиш да имате без заштита. Покажи му дека не си глупа и ако не сакаш секс без заштита( а не сакаш ) и остани на своето , на својот збор. Кажи му ок бе не мора да имаме секс . Верувај нема да може тој самиот на својата уцена да остане . Како можат другите да имаат секс со кондом , може и он . Не ги знам твоите причини зошто не сакаш пилули ама дефинитивно неговиот начин на муабет не е правиот . Требало да седнете да најдете некое решение кое ќе ви одговара и на двајцата.