Еј дај боже да беа 20 цм почесто ќе си ставав Има различни вагиналети ама најчесто се во јајцевидна форма или во форма на топка. Јас едни француски си ставав околу 600 денари беа. Имаа големина ко кликер ( џамлија)
здраво девојки дали е можно да сум бремена? имам незаштитен секс редовно со дечко претходниов месец добив но крвта не беше како досега беше кафеава и многу малку ми течеше ,ми заврши но јас цело време имам симптоми како да треба да добијам стомакот ми е подуен и осекам градите ме болат исто како пред добивање имам страшни главоблики и болки во желудникот а исто ме боли и кичмата.можно ли е да добијам а да сум бремена???
Канестенот се 280 ден Милца можно е да си бремена и во исто време да добиваш. Не типична менструација, туку поразлична и пократка од обично. Направи си тест, ќе ти покаже дали си или не
леле не знам зашто многу ми е страв а и нејќеше да влезе некако, искачаше цело време и еве сабајлево пак имам од тој исцедокот и гледам дека е помешан со таблетата се стопила цела
ако не сега, за некој месец ќе дознаеш ако, се случува некогаш таква да биди крвта и малку да ти течи, од хормонални промени, стрес или било што, а ете и симптомите си ги имала. истово ми се има случено и мене, баш ме преплаши, но само беше знак за повеќе да внимавам следниот пат
Сеуште сум невина (си велам барем многу пати се обидуваме, и од многу болка прекинуваме и незнам дали сум скината зс крв нема потечено и пенисот нема влезео во мене целосно)... пред две недели со дечко ми се обидовме но прекинавме оти ми беше многу страв и ме болеше. Не стави кондом и сврши до мене не беше во вагината до беше многу блиску... Треба да добијам деновиве ... но страв ми е да не сум бремена оти
Девојко, нема што да паничиш, не си бремена, а од страв може само да ти касни менструацијата и уште повеќе да испаничиш А кога веќе си решила да имаш односи, користи кондом- барем така нема да минуваш низ овие стравови од несакана бременост
Како можи да не свршил во тебе , а ти да си бремена Нели пред да имате сексуални односи, треба да сте информирани, ако ништо друго барем да знаете како се останува бремена :geek: И плус гледам дека си пишала 21 година,така да сметам дека на таа возраст треба многу повеке да си информирана за овие работи ..
Можно е да добиваш а да си бремена, ретко се случува но можно е. Има ли дечко ти свршено во тебе? Најпаметно ќе ти биде уште веднаш да си направиш тест или да одиш на гинеколог.
од неодамна сум сексуално активна..редовно одам на козметичар за отстранување на срамните влакна на вагината,но откако сум сексуално активна некако ми е срам,дали мнг ќе се приметува,што како,помогнете ми ?
На 18 години е срамота вакви прашања да поставувате. Пред да почнете со сексуални односи , добро би било да се информирате. Што не ќе прочитам,
vaka...xd znaci ideme so decko mi edno 7 meseci.... xd ovaj 1 mesec da recam samo za seks mi zobruva...mislam ne deka ne sakam i jas..xd se osejkam spremna...go sakam premnogu i toj mene znam deka me saka....ama nemozam da svatam sto e problemot... znam deka e do mene nesto znaci vejke 2 pat mi se desava ova...izlezeni se si sedime si se guskame,baknuvame...napaleni dvata i taman ke pocne on da me soblekuva neznam zosto ni sto ni kako ali vejek 2 pat se desava da mu se trgnamm... edno sum nevina.. i neznamm...
Ова не звучи како да си спремна. Има нешто што те спречува подсвесно и штом е така мое мислење е да не брзаш.. Кога треба да се случи - ќе се случи, кога ќе бидеш подготвена нема веќе да го сечеш дечко ти у корен До тогаш разговарајте за овој проблем, кажи му што ти поминува низ глава у моментот кога се тргаш... Секогаш е подобро да знае низ што поминуваш
Ако те сака ќе те чека, кога ќе бидеш спремна тогаш. А ако толку напнува јас би се посомневала во неговата љубов, бидејќи многу девојки тука се пожалиле како сите рози им цветале и кога му дале ги откачил. Не сакам да речам дека не те сака, но направи го тоа ако сакаш и кога ќе бидеш спремна, да не жалиш после за тоа.
Може ли да ми одговори некој што има искуство околу следното прашање - дали доколку имаш односи поретко(еднаш месечно) ќе чувствуваш задоволство т.е дали ќе ти биде убаво или ќе те боли??? п.с. знам дека е индивидуално ама сепак ме интересираат вашите мислења.
^Секогаш кога имам менструација (7-8 дена) апстинираме од вагинален секс. Откако ќе ми заврши, сум понапалена, многу нормално, но не можам да имам секс долго време, чувствувам болка и брзо се уморувам.