Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Еј дај боже да беа 20 цм почесто ќе си ставав :lol: :lol: :lol: Има различни вагиналети ама најчесто се во јајцевидна форма или во форма на топка. Јас едни француски си ставав околу 600 денари беа. Имаа големина ко кликер ( џамлија)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. milca

milca Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    здраво девојки дали е можно да сум бремена? имам незаштитен секс редовно со дечко претходниов месец добив но крвта не беше како досега беше кафеава и многу малку ми течеше ,ми заврши но јас цело време имам симптоми како да треба да добијам стомакот ми е подуен и осекам градите ме болат исто како пред добивање имам страшни главоблики и болки во желудникот а исто ме боли и кичмата.можно ли е да добијам а да сум бремена???

3. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Канестенот се 280 ден

Милца можно е да си бремена и во исто време да добиваш. Не типична менструација, туку поразлична и пократка од обично.
    Направи си тест, ќе ти покаже дали си или не

4. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    леле не знам зашто многу ми е страв :( а и нејќеше да влезе некако, искачаше цело време и еве сабајлево пак имам од тој исцедокот и гледам дека е помешан со таблетата се стопила цела :worried:

5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    ако не сега, за некој месец ќе дознаеш :)
    ако, се случува некогаш таква да биди крвта и малку да ти течи, од хормонални промени, стрес или било што, а ете и симптомите си ги имала. истово ми се има случено и мене, баш ме преплаши, но само беше знак за повеќе да внимавам следниот пат :)

6. forever.young

forever.young Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сеуште сум невина (си велам барем многу пати се обидуваме, и од многу болка прекинуваме и незнам дали сум скината зс крв нема потечено и пенисот нема влезео во мене целосно)... пред две недели со дечко ми се обидовме но прекинавме оти ми беше многу страв и ме болеше. Не стави кондом и сврши до мене не беше во вагината до беше многу блиску... Треба да добијам деновиве ... но страв ми е да не сум бремена оти

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Девојко, нема што да паничиш, не си бремена, а од страв може само да ти касни менструацијата и уште повеќе да испаничиш ;)

А кога веќе си решила да имаш односи, користи кондом- барем така нема да минуваш низ овие стравови од несакана бременост ;)

8. professoressa

professoressa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    106
    Како можи да не свршил во тебе , а ти да си бремена :?: :?: :?:
    Нели пред да имате сексуални односи, треба да сте информирани, ако ништо друго барем да знаете како се останува бремена :geek:
    И плус гледам дека си пишала 21 година,така да сметам дека на таа возраст треба многу повеке да си информирана за овие работи .. ;)

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Можно е да добиваш а да си бремена, ретко се случува но можно е. Има ли дечко ти свршено во тебе? :?:
    Најпаметно ќе ти биде уште веднаш да си направиш тест или да одиш на гинеколог.

10. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    па советии околкуу сексуалните односи :$

11. Ivana.82

Ivana.82 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    од неодамна сум сексуално активна..редовно одам на козметичар за отстранување на срамните влакна на вагината,но откако сум сексуално активна некако ми е срам,дали мнг ќе се приметува,што како,помогнете ми ?

12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    На 18 години е срамота вакви прашања да поставувате. Пред да почнете со сексуални односи , добро би било да се информирате.
    Што не ќе прочитам, :x

На Butter му/ѝ се допаѓа ова.
  13. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    А што има да се примети?

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    гинеколог ако е може :lol:

15. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    А зошто не си пишеш тука, плус повеќе феминки ќе ти одговорат.. Пиши што те копка..

На Butter му/ѝ се допаѓа ова.
  16. swetty

swetty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    25
    vaka...xd znaci ideme so decko mi edno 7 meseci.... xd ovaj 1 mesec da recam samo za seks mi zobruva...mislam ne deka ne sakam i jas..xd se osejkam spremna...go sakam premnogu i toj mene znam deka me saka....ama nemozam da svatam sto e problemot... :worried::worried: znam deka e do mene nesto :worried: znaci vejke 2 pat mi se desava ova...izlezeni se si sedime si se guskame,baknuvame...napaleni dvata i taman ke pocne on da me soblekuva neznam zosto ni sto ni kako ali vejek 2 pat se desava da mu se trgnamm... :worried: edno sum nevina.. i neznamm...

17. Butter

Butter Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Ова не звучи како да си спремна. Има нешто што те спречува подсвесно и штом е така мое мислење е да не брзаш.. Кога треба да се случи - ќе се случи, кога ќе бидеш подготвена нема веќе да го сечеш дечко ти у корен :) До тогаш разговарајте за овој проблем, кажи му што ти поминува низ глава у моментот кога се тргаш... Секогаш е подобро да знае низ што поминуваш ;)

18. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.602
    Допаѓања:
    2.445
    Ако те сака ќе те чека, кога ќе бидеш спремна тогаш. А ако толку напнува јас би се посомневала во неговата љубов, бидејќи многу девојки тука се пожалиле како сите рози им цветале и кога му дале ги откачил. Не сакам да речам дека не те сака, но направи го тоа ако сакаш и кога ќе бидеш спремна, да не жалиш после за тоа.

19. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Може ли да ми одговори некој што има искуство околу следното прашање -
    дали доколку имаш односи поретко(еднаш месечно) ќе чувствуваш задоволство т.е дали ќе ти биде убаво или ќе те боли???
    п.с. знам дека е индивидуално ама сепак ме интересираат вашите мислења.

20. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    ^Секогаш кога имам менструација (7-8 дена) апстинираме од вагинален секс. Откако ќе ми заврши, сум понапалена, многу нормално, но не можам да имам секс долго време, чувствувам болка и брзо се уморувам.