Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. LoveIsReal

LoveIsReal Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Во врска сум 2 год. но немаме односи! СОВЕТ!

Совет?
    17 год имам, во врска сум 2 години, со човекот што го сакам премногу!
    Знам колку ме сака, му верувам, но сеуште сме немале односи! :lol:
    Дали е до годините, тоа што не осеќам голема потреба за тоа? :^) Секако дека не стоиме во место, си имаме наша интимност, но не до тој степен! Тој не ме притиска воопшто, ce остава на мене!
    Но на мене остануваат, многу прашања, и некој глупи суети као на пр. Што ако останам бремена и сл.. :/ :!:
    Ако сте поискусни вашиот совет колку толку би ми помогнал :)

2. cooLive

cooLive Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    11

Не сум искусна ама доволно добро знам.Јас со партнерот немав однос 1,5 години.Се сакавме се не ме брзаче нонстоп бевме заедно тогас имав 18 години.Сакав но исто коако тебе ми беше страв првин од болката па знаеш после тоа да не испадни нешто бременост.Едноставно сакаш но не се чуствуваш спремен за тој чин.Тоа го направив на 19 години и не се каам ич еве заедно сме.Ако го сакаш ако си сигурна дека си спремна за тоа направиго.Е сега малечка си ама не е до годините таа работа туку до чуствата.Не се оптеретувај со прашајна нека те води срцето,но и разумот нека биди присутен.Ако го сакаш како што велиш и ако се чуствуваш спремна сториго тоа.

3. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Може да е до тоа што сте немале односи подолг временски период-неколку страни наназад ти одговорив дека и мене истото ми се случува после одреден период апстиненција.

Колку што јас знам, препорачливо е да не се има секс додека се користат вагиналети. Прочитај во упатството. Јас имам користено канестен и во упатството пишува дека можи да допринеси во пукање на презервативот.

На something му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    ништо страшно од тоа што си немала подолго време е... а иначе за да чуствуваш задоволство и убавина треба да се опуштиш и да мислиш само на тоа колку ти е убаво ;) поззче :*

На something му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Ме интересира, чисто информативно, дали во нашите аптеки може да се купат тестови за овуација?

6. vanesichka

vanesichka Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    при користење на вагиналети не треба да се има односи ;)

7. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    Девојки дали ви се има случено партнерот при чинот на бакнување,допири и сл да сврши ?

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Па човекот бил презапален и биднала работата. Донт вори, сфати си го тоа како јао шта сам секси.
    Јас ова од филм, да не разберете погрешно :D Не сум до толку секси :rofl: :rofl: :rofl:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    hehehe ne sum bas sexy, ama vednas po prviot baknes cuvstvuvam deka se popaluva... bas cudno mi e sto taka od odma ... :)

10. anabela931

anabela931 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    41
    Ич да не ти е чудно, машките само што ке те подледнат се палат.И мојот има свршено така :D :D и ного ми е убаво оти го гледам дека полудува а нели секако и јас сум заслужна за тоа :D

11. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    хехехе исто исто :D

12. Freak.of.nature

Freak.of.nature Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    30

Мислам дека си мала сеуште,а тоа што одите две години според мене ,нема никаква врска,најважна е љубовта,а тој чин сам по себе ќе си дојде кога сте подготвени и двајцата,овде времето и годините не играат улога.. : :!:

13. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465

Овој ако не е педер јас менувам корисничко име ....
    Или си го лади на друго место |(

14. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Во средата вечерта ја ставив последната канестен вагиналета, утрово бев да ми земат микробиолошки брисеви поради исцедокот кој го имам. Поминато е дејството на таблетата така? :?: Нема да има никакви индикации врз брисевите? :^)

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Да би требало, обично 5-7 дена се потребни да се исчисти организмот од тие хемии. Сигурно си кажала и на гинекологот па тој знае...

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Како бре не си секси!
    Ајде малце билдање самодоверба! :muscle:

На DiPi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Awr

Awr Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Потребен ми е ваш брз совет.. Имам односи со мојот дечко и последен пат имавме пред околу 1 недела.. треба да ми дојде после 20ти шо значи не ми доцни, но денес ми е толку многу лошо јадев пред некој саат и додека јадев се ми се згади и сега ми се повраќа и врти.. дали има некоја шанса да сум бремена??????! Помогнете ми избезумена сум! :(

18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Кажи нешто повеќе, каков беше односот, во смисла на заштитен или незаштитен. И сврши ли во тебе? :?:

19. Awr

Awr Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Значи ние имам односи веќе 3месеци и никогаш не сме користеле заштита, а повозрасен е значи внимава, иако знам дека секогаш постои шанса да се испушти.. но сигурна сум дека не сврши во мене ...

20. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Е па тогаш не си бремена, ако навистина е така како што кажуваш.
    Сепак еден тест ако ти доцни, нема да е лошо да направиш. Почекај и ќе видиш. Иако јас мислам дека нема шанси...