Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Можеби така ти е лошо од жешко еве надвор пука +40! Прашај го дечко ти можеби тој знае дали свршил или не!
    И почекај ако не ти дојде земи тест!

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Не, не му кажав , затоа што вагиналитеви требаше уште пред месец дена да ги ставам , а ја дури минатата недела се наканив да ги купам, и не му кажав затоа што ќе почнеше да ме кара :envy: :(

3. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Требаше вчера да добијам, градите ме болеа мнооогу вчера како и изминативе 4-5 дена, денеска приметувам дека не ме болат толку многу, а сеуште не ми доаѓа...Леле има ли начин како да направам да ми дојде се плашаааааааааааааааам...не сакам да имам на одморот ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

4. infinity

infinity Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    30
    нема начин да предизвикаш да ти дојде,пробај да се опуштиш во жешка када позз со срека

5. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    имај секс ке ти дојде :D

6. beauty.me

beauty.me Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    3
    девојки ме интересира дали некој ги има користено апчињата што го одложуваат циклусот.Сакам да знам какви последици може да има или нешто слично?Ви блгодарам однапред

7. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Хахаха мислиш? Помислив и јас на тоа, бидејќи има логика :D Па да пробам :D

8. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    561
    Немам користено до сега, но мислам дека не се добри, бидејќи предизвикуваат некаква промена во хормоните сигурно...Моја препорака е да не ги земаш

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Ни јас ги немам користено но не верувам дека се толку штетни, ако не се пијат често. Многу мои другарки ги користеле. Сепак може да постојат некои несакани ефекти, затоа мораш да се консултираш со гинеколог.

10. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    да, на хормонска база се, и можат да ти пореметат нешто, ако ти се за итно (пр. на море ќе одиш баш таа недела) консултирај се на лекар, а ако ти се по повод уживање во летово, ѕирни во тема: тампони :) :) :)

11. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    феминки имате ли praktikuvano секс со вибрирачки прстен и какво било искуството?

12. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    еднаш, пред да се женам и не ни се допадна баш :)

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Aко се е во ред со хрмоните досега, нема нито да се случи, само не треба да се пијат често.Јас два пати ги имам користено и ништо не ми било пореметено.
    Всушност, ако нешто воопшто се поремети е да добиеш два пати во месецот или да не добиеш два месеци.Мене ништо од тоа не ми се случи.

14. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    Девојки имам обилно бело прање. Немам пецкање, чешање и такви работи кои укажуваат на инфекција. Но гакичките ми се буклвално како да сум помочана. Не можам да појдам на гинеколог, мајка ми сеуште не знае дека сум сексуално активна а работи во болницата па не би сакала сеуште да дознае. Некој совет ве молам ? Некои причини од што е ова и како да го излечам.
    Фала од напред :*

15. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Норална работа е тоа! Можеби измрска имаш!

16. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Help girls I need your advice.Пред некој ден имав менструација и од улошката изгледа ми се иритирал клиторисот и сега ме боли. Имам слушнато дека така може да боли и од маструрбирање. Поминува ли ова само од себе или треба нешто да мачкам да одам на лекар. А плус бурен викенд ме чека ако ми ја зафркне работата овој клиторис кусо да му е цел кејф шо ми го правел досега.

Каролина за белото прање мене ми се појавува кога ми се настинати јајниците. Еден бапски совет не седи на цементо ладно е :!: :!:

17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    А случајно да не имаш некое влакненце забутано?? Мене ми се деси пред месец-два после депилација, не знам ни како стигнало ваљда од околу па при бришење, немам претстава. Значи онака непријатни болки при движење осеќав 2-3 дена, се ѕиркав немаше ништо. На крај поубаво ги тргнав кожичките и успеав да го видам и го извадив едвај со чупалица, моментално престана болката. Среќа што не загноило или нешто такво :x

На kikikikirika му/ѝ се допаѓа ова.
  18. afroditaa

afroditaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    98
    девојки ви се случило после сех долу да ве печи кога одите во вц?му ставив камилица но уште исто е :hai:

19. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    да ни се има случено и најубо е да се плакниш со камилица или знајш со сода бикарбона да седиш на пареата и ке ти помини не е страшно :)

20. mjay-mjay

mjay-mjay Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    16
    Девојки помагајте многу се испаничив веке некое време имам изобилно бело прање денес забелезав како ме чеша доле ама не мн ..А сега гледам дека едната усна ми се зголемила многу и ме фати страв . Инаку не сум од Скопје и ве молам за совет каде да најдам добар и не многу скап гинеколог да ми помогне а до утре давајте совет што да правам ....Страв ми е