Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. scream

scream Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    jas vcera imav seks so deckomi i toj mi e prv, a toa ne go pravime prv pat. koga izleze od mene na kondomot imase krf. Pred toa napravivme test i e negativen. ne znam dali e mozno da e menstruacija bidejki me boli stomakot i nepirijatno se custvuvam. i denes koga otidov po nudza izmochav kako krv .ve molam pomognetemi od sto moze da bide toa. :(:(

2. srcushka

srcushka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    7
    mirisa malce a bojata e bela kako beli mali topcinja imam i uste mi tece...

3. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Јас исто би ти препорачала сепак да појдеш на гинеколог, сепак е стручен за тоа, ке знае што да ти каже, а и да те посоветува со оглед на ситуацијата :)

4. srcushka

srcushka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    7
    fala srcki za sovetite samo imam strav da odam na ginekolog ali kje moram ko so gledam:Dme macata tie belite tocki...:worried:

5. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Нема проблем, тука сме кога треба ;)

6. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    и јас го имав истово :doh: , ама пред некое време бев на гениколосг ми направи пап и ми даде вагиналети и сега ми помина и многу ми е полесно, мислам дека 1 година го имав, можно е да ти е од депилација, ако се дпилираш со топол восок, мене од тоа ми било, а само еднаш се имам издепилирано со тоа :@

7. srcushka

srcushka Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    7
    se nemam depilirano so vosok...:worried::worried:sepak fala:D

8. realisticna

realisticna Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    по описот можно е да станува збор за kandida albikans, вид на гливична инфекција. Не е воопшто страшна, ама е многу досадна. Кај некои девојки е пропратена и со чувство на интензивно чешање или пецкање во интимната зона, исцедок сличен на сурутка и кисел мирис.
    Тоа е вид на микро организам кој скоро сите си го носиме во телото, но често пати при стрес (физички- како по груб секс, или психички-најчесто повторно врзан за сексуалноста) ПХ вредноста на вагината знае да се промени за малку, но доволно за кандидата да почне лудо да се размножува. Така да тој бел исцедок со бели точки кој го опишуваш можно е да е биде кандида.
    Лекувањето не е ни комплицирано, ни скапо, но мора на време да се третира.
    Така да не се секирај и во најбрзо скоро време оди на гинеколог.

9. Barbygirl

Barbygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Moze da ima so dve zasto ne , ali toa e veke nesto sosema pogresno , ja sakam da ve prasam , koga imame sex so decko mi ponekogas svrsuvam i po 20 pati i poveke , dali e nesto ozbilno ili pak sum ninfomanka ne daj boze:)) , me faka misla dali e dobro toa ili ne e

10. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    :rofl: :rofl: 20 патиии? уживај додека можеш, некои плачат за да го доживеат тоа ;) :rofl:

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.887
    Јас не можам да ти помогнам прв пат слушам вакво нешто :wasntme: :?:

12. Barbygirl

Barbygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    jas uzivam i on isto taka ali me faka misla dali e dobro toa ili pak nesto sto ne e , po saat vreme imame odnos i ponekogas i 20, 30 pati svrsam i poveke za toa ne znam i ve prasuvam :))

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    феномен си :y: :D

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Како не е добро , најдобро е :D Дај фрли некој оргазам наваму , мама ми рече со тебе да се дружам :D Се шалам , не се секирај .. :) :P

15. yummy

yummy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    49
    20??????? Lucky you! Јас мислам дека немаш проблем, туку дарба :D :D :D

16. Barbygirl

Barbygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    hehe, navistina ne znam , aj ako vikate taka taka neka bide :D :D :D

17. Bang

Bang Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Имав секс пред 2 дена, за прв пат милам прв пат онака нормален како што треба ( до тогаш не било ништо слично освен внатре надвор по 2-3 пати :D) и сето вкупно ми се собра 3 пати и секој пат ми тече крв..а сега последниов веќе два дена крв има, онака малце и ме боли стомакот...што треба да значи ме фаќа страв :worried:

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    sea aj objasni jas ko sto te svativ sea brzo si se skinala. i ova ti e tret seks e sea prasanje e kolku vednas posle kinenje ti trael odnosot. megutoa jas ko sto razbrav toa bilo malku i spored mene sto ne mora i da e tocno mislenje no moze da e od toa sto celosno ne si ubavo skinata pa moze da tece krv dokolku i taa krv e taka po malku periodicno. neznam objasni podobro ili prasaj ginekolog

19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.513
    Допаѓања:
    201.538

Веројатно си дефинитивно „скината“ така да се изразам... има девојки кај кои после првиот пат крварењето поради кинењето на хименот трае неколку дена, па не се грижи за тоа. Меѓутоа ретко се јавува болка во стомакот, колку што знам... освен ако не треба да добиеш?!

20. scream

scream Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    вака имам еден проблем кој навистина ми отежнува повеќе време. Кога прв пат имав односи со дечкоми испадна дека јас не сум била невина. тоа се случи кога бев малечка во сообраќајка од ударот. но никогаш после тоа не сум имала односи освем прв пат со мојот дечко. Сакам некој поискусен да ми објасни дали јас на некој начин можам да му докажам дека сето тоа се случило од повреда. ВЕ молам за совет! :( :( ;(