Девојки можам ли некако да направам побрзо да искрварам и побрзо да ми заврши менструацијата иначе еве ова ми е трет ден :/ обично ми трае по 4-5 дена но изгледа овај пат ќе биде подолго зашто никогаш до сега не ми течело толку многу и абер нема да се намали...?!?!
Ај јас пак да си прашам нешто сега не ги ставам бидејќи имам добиено, ама пред да добијам ставив една вагиналета Polygynax, овој пат убаво ја ставив, не ми беше страв како со канестенот лежев 40 минути како што ми кажа гинекологот, и после тоа станав, во моментот кога станав на гаќичките видов нешто лигаво во така поголеми количини ( ваљда од стопената таблета), исто така сабајлето коа станав гаќичките ми беа Спојлер како да сум мочкала толку мокри и пак со тоа лигавото Нормално ли е ова при користење на вагиналети? Така беше и со канестенот ама тие не ги ставав баш добро, си викам и овие да не не ги ставам добро пак
најверојатно се работи за кондиломи кои се предизвикани од хпв вирусот и тоа е аларм веднаш да се посети гениколог
Но нема гној на нив, не ме болат, само како кожички се, како мевце...незнам што чудо ќе беше тоа...инаку фала ви многу,веќе си закажав за на гинеколог во понеделник ќе одам па ќе ве известам
Досега 2-3 пати добивав воспаление на бешиката и пиев чај и ми поминуваше...вчера ми се јави повторно, имав постојана потреба и болка при мокрење.Денес ми е намалена болката но забележав и слабо крварење.Менструација имав до пред 2 дена и ми траеше нормално...значи не ми прекина за да се посомневам дека ова е менструација па крварењето ме загрижи.Дали може некој имал ваков проблем да ми каже дали е нормално при воспаление на бешиката?
Незнам колку е вистинското место , но јас ете решив овде да се обратам и со вас да го споделам мојот проблем.Мојот партнер е добар во сексот , навистина е не додавам или одземам, го бидува но ете до мене ништо не допира.Како да имам тастер и е притиснато на off...ох пардон БЛОКИРАНО Е !За стално изгледа.Ги пробавме сите пози од камасутра, лубриканти,играчки,вибрирачки прстени,си викнавме женска,имавме секс кој траеше околу час и четириесет минути ако не грешам, но работата толку се влошила што верувајте колку и да звучи смешно кога пенетрира во мене чувството е подеднакво возбудливо како кога го буткам малото прсте во увото Ни кога се самозадоволувам неможам , едвај на 15495408 месеци ќе свршам еднаш и не е "тоа тоа".Бидејќи е "само период" кој трае цела година јас веќе навикнав и се помирив ,понекогаш сепак ми е криво и знам да се здраво да се налутам што си ја мразам овааа долу. Каде би можел да е проблемот се трудам секако , работава не ја будува ,,ете така е !
zdravstveni-problemi/cistitis-t579/?hilit=%D1%86%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82 http://www.femina.mk/%D0%B7%D0%B4%D1%80 ... 0%B8%D1%82 http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0% ... 0%B8%D1%82 Се надевам дека ова ќе ти помогне. Ама штом дошло до крварење, веднаш да отидеш кај матичниот.
Сигурно ке ми се смеете за прашањево но сакам да си прашам Дали е возможно да останеш бремена ако немаш добиено менструација (воопшто) (и прашањево нема врска со мене) другарка на сестра ми нема добиено но се напила вода од базен (каде што сите мочаат секако и мажи) и стравувала дека е бремена само ме интересира дали е возможно
Да, секако дека може. Нема добиено + се капела во базен каде што мочале мажи, а мочката е полна со сперматозоиди, дури повеќе од семената течност. Потоа, детето ќе и расте в желудник, но може да се случи и во хранопровод, а по 9 месеци ќе го поврати. АМАНТЕ БЕ ДЕВОЈЧИЊА, ПА ВО ЧЕТВРТО ОДДЕЛЕНИЕ ВЕЌЕ СЕ УЧИ КАКО СЕ ПРАВАТ ДЕЦА! П.С. Извини, ама и самата си кажа дека ќе ти се смееме за постов, па не можев да се воздржам да не прокоментирам. И не е смешно, туку жално е, треба повеќе да се образовате! Значи зборувам најпрво за работи од општа култура! И + 21 век сме, фала Богу имаме Интернет!
Ах, не си свесна колку посакувам да се заебаваш! Да бремена е, и не само тоа, доколку се напила вода од езеро ќе се случи нешто застрашувачко! ЌЕ РОДИ ЗЛАТНИ РИПКИ!
ХАхахахааххаах девојки баш сте смешни и јас се насмеав а и на крај краева ја утешвив некако другаркава и ја насмеав сепак ви благодарам инаку таа мислела дека нели после водата оди во мочниот меур и да не имало некои врски со тоа... инаку и јас се насмеав ви благодарам
Девојки, треба да добијам за неколку дена, и вчера и денес имам премногу бел секрет. Се прочистувам или од циклусот е?