Дали озбилно?! не се смеам воопшто, Немам коментар на прашањево, и сама викаш дека ќе ти се смееме, па зашто постов воопшто? Боже девојќи денес барем постојат толку работи каде што може да се прочита за забременување....................
Здраво феминки... Јас би сакала да ве прашам како се смета должината на циклусот...? Дали се брои од денот кога ти почнува менструацијата па се до денот кога ке ти дојде нареден пат... или од денот кога ке ти заврши па се до денот кога нареден пат ке ти дојде...Незнам колку е смешно прашањево ама стварно незнам па се надевам дека некој ке ми одговори... Поздрав
Под менструален циклус се подразбираат сите циклички промени кои настануваат во организмот на жената сметано од првиот ден на претходната до првиот ден на наредната менструација
И јас имам сличен проблем, неколку месеци наназад. На моменти ситуацијата се подобрува, потоа пак по старо. Незнам... Можам да свршам само кога се самозадоволувам. И веќе ми е незгодно заради партнерот, многу го сакам и гледам дека тој се труди се да биде во ред. Правевме и мала пауза, немавме секс ама ни тоа не помогна. Јас ќе ти дадам еден совет, кога имаш секс да не мислиш на тоа да доживееш оргазам,немој да мислиш ни на секојдневните обврски и проблеми, се нека си биде спонтано.
И јас го си ставав Polygynax истото се случуваше, бидејќи примав цела терапија уште втората ден и се јавив на докторката, ми рече дека тоа е нормално еден мал дел да истекува на гаќите, затоа немаш гајле. И да знаеш дека гаќите ќе ти останат такви и после 10 перења си останува така мрсно
девојки вечерва имав секс со мојот партнер и тој тврди дека сврши надвор но јас на вагината имам нешто бело.. и кога отидов во тоалет сега приметив во мокрачата пак бело. разговарав со него и ми вели дека е од мене и дека би осетила дали свршил во мене...e проблемот е што јас не се сеќавам убаво но како и да е сакав да ве прашам дали би можело тоа да е сперма или е од мене? дали вие имате вакво нешто ?!
да, може и да е од тебе, и најверојатно е од тебе! ако со дечко ти си имате доверба, не гледам зошто би те лажел!
Скинување .. женскии имам една мака ... вчера имав односи со дечко ми ... ми беше преубаво .. јас не сум скината .. но се прашувам дали ме скинал , пошто тој ден имав добиено .. но вечерта коа дојдов кај него немав ми завршии .. и после коа имавме секс си дојдов јас дома .. и имав на гакичките крв .. дали е можно тоа да сум скината или е од добиеното .. ми влезе само 4 см , ме болеше али болката беше убава ... кажетее ми фала однапред ..
Па ако сте имале односи, тогаш не си веќе невина, а може и да немаш крв од пукањето на хименот. Не знам од што можело да ти биде крвта, зависи и кој ден си имала добиено. А дека ти влегол само 4цм, сигурно не си мерела Едноставно, или имаш секс или немаш. Нема измеѓу
е кај најде прв пат и тоа кога имаш добиено??? тешко е да процениме дали те скинал...секс со 4см. тоа е малку... некој понадлежен нека одговори без ралика на се, кога пак ќе имате секс, вложете ги сите сантиметри и тогаш ќе сте 100% сигурни
па немав добиено пошто беше 4 ден .. затоа имав преку дента али сосем малце .. а коа бев кај него немав ништо ... еве денеска имам кррв ми тече нормално ко за добиено а и да иам добиено 5 ти ден толку мн незнам .. а мн ме интересира дали сум скината ..
Епа почекај да ти завши, и кога ќе имате пак секс ако тогаш потече крв тогаш ти се кине хименот. Иако може и да не имаш крв при кинење на хименот, кај секо је различно. Јас на пример иако ми беше прв пат немав ништо. ама баш ништо, ни една капка крв. Како и да е, не е битно колку влегол, битно си имала каков таков секс- што значи не си невина. Ај на здравје
ве молам за помош, со дечко ми пробавме да го имаме првиот секс но луге неможев да издржам тоа е ужасна болка незнам што да правам, тој беше пажлив и полека одеше но никако неможев да ја издржам болката и на тоа останавме Барав помош и во друга тема но не добив одговор, па се надевам дека некој ке ми одговори ке ми даде некој совет