Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Види, болката верувам дека е голема ама полека полека. Имајте долга предигра, додека ти се навлажниш толку многу што можеш да отвориш базен или лизгалиште. :lol:
    И после одете малку по малку, не да бутка само дечко ти. :)

На пример јас, цела вечер се ослободував од невиноста. Прво 2цм, па после два саати ќе се разигравме пак па пак.. и така сабајлето се случи конечно :D

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130

Си имала анален или вагинален ти? :^) Бидејќи во темата за анален секс си пишала нешто вака слично |(

3. anabela931

anabela931 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    41
    Пошто не можев да издржам вагинален пробавме и анален, но тука прашањето е за вагинален оти повеке никогаш не би пробала анален

4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Најважно е да си опуштена и да не мислиш на болката. Не брзајте, ако треба користете и лубрикант.
    Незнам во која поза сте пробале, ама јас ти препорачувам ти да бидеш над него за да можеш да ја контролираш ситуацијата. :)

На Shoe-Gal му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    да, може и да е од тебе, и најверојатно е од тебе! :)
    ако со дечко ти си имате доверба, не гледам зошто би те лажел! ;)[/quote]

Не ме лаже, вели дека свршил надвор и дека можеби стигнало и до мене од неговата сперма.. Јас како што знам нема опасност доколку имам на вагината но не внатре во неа. Бидејќи првиот пат кога свршува секогаш шприцнува неконтролирано? Би требало да нема опасност?

6. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Имавме првпат петинг и јас бев многу возбудена што не сватив дека ме боли . Кога си дојдов дома имав крв на гаќите .. дали тоа значи дека ме скинал или нешто слично ...да напоменам досега не сум имала секс .. :) чекам одговор :)

7. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    па изгледа те скинал ....

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    како може да ја скинал ако простете ми на изразов не го ставил во нејзе ? ајде те молам објасни ми ..
    понекогаш и петингот може да е болен а од возбуда моментално да не се осети ..

9. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    и јас досега немам слушнато дека некоја ја изгубила невиноста преку петинг. Дај не тропајте такви глупости од памет. Нема шанси за да бидеш скината мора да имате односи

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srckastata

srckastata Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Луге ми треба совет од некој стварно би ми знацело премногу.
    Вака знаци имам децко идеме две години и осум месеци и знаци премногу го сакам,се надевам и тој мене барем така ми показувал до сега.И сакам да имаме односи но незнам дали е тоа правилно дали би требала да го имам тоа со него бидејки тој има малце цуден карактер,брзо се лјути,навердува и знаци цесто се караме за најмали ситници но сепак не трае многу долго тоа.
    И дали мислите дека односите би ни се подобриле доколку би имале односи или не? А сепак и двајцата тоа го сакаме

11. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Штом си го задржала досега, значи си го прифатила неговиот карактер онаков каков што е, значи го сакаш навистина, а и тој тебе. Па машала, 2 години и 8 месеци не се малку. Во таква врска би требало и доверба и се што треба да е изградено. Само не ми е јасно, сето ова време вас не ви дошле сексуални желби и нагони? Сте имале ли интимност, сте разговарале на таа тема? Малку ми изгледа нелогично тоа за толку долга врска..Мислам дека веќе и редно е да си ја донесите врската на ниво погоре :)
    Е сега, тоа нема да му го смени него карактерот, но дефинитивно ќе донесе убави промени и свежина во врската.

12. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    денеска имавме пак секс ... влезе цел .. и крв не ми течеше али затоа вчера .. имав крв .. се плашам дека имавме секс без кондом .. али ипак сврши надвор .. мислам дека нема потреба да се замарам за бременост ?

13. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Не се замарај. Шансите се минимални, онака најнајнај. Само да си голем баксуз треба да се деси нешто. Најголем!

Е има други опасности од секс без кондом, како на пример болести,инфекции..

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Не си бремена сигурно затоа што не свршил во тебе, ама што ќе биде ако после секој однос вака се замараш и се плашиш? Само заштита за да ти е мирна главата. :)

15. Toksichnata

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    тој сакаше без кондом зашто било поубаво да те скине без кондом .. значи веќе да не се замарам .. понатака само со кондом ... а нормално ли е вагината да пече ?

16. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Да, се случува, мене ми беше така првите неколку пати. Многу ме печеше по односот и имав доста сектет. Тоа најчесто е од промената, и од триењето. Ништо страшно, ќе помине. Бар мене ми помина брзо.

17. Toksichnata

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3

Ако двајцата го посакувате тоа да .. зошто да не .. нема врска тоа битно е да те сака и да го сакаш , и да имаш доверба во него јас со дечко ми сум 6 месеци , па имавме односи немој да се плашиш ако го посакувате тоа зошто да не .. мој совет девојки вие што мислите ?

18. Toksichnata

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3

19. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Не избрзувај да си ја мразиш таа долу, затоа што сексот не е таму, туку е во мозокот.
    Мене твојот проблем ми изгледа на психички.

Колку време ти е вака ко што ти е? Го сакаш ли партнерот? Само со него ли ти е вака или општо отсекогаш?

Јас би баталила и камасутра и играчки, најди ја и реши ја вистинската причина и ќе си ја ослободиш Г-точката, која истотака е во мозокот.

Поздрав и со среќа!

20. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342

Ме болеше стомакот тој ден само, после не :)