Многу ме печеше мене, неколку месеци, после секој однос! Стомакот ме болеше ама ептен малце. Јас тогаш бев на гинеколог и тој ми кажа дека ме пече пошто не сум била доволно навлажнета за време на сексуалниот чин.
Normalno deka sne imale no jas ne bev uste psihicki spremna na takov cekor a toj toa go pocituvase sepak on i e dosta postar od mene taka da do nekoj stepen me svakase i seuste ne me napnuva mora da imame no sepak sakaaa.I da sne imale intimnost i sne se obidele da iamame odnosi no nekako slabo ni idese i razgovarame na taa tema.No i najiskreno se dvoumam,potocno se plasam da ne ostanam bremena i takvi raboti [mod-kirilica:3ppqfgl0][/mod-kirilica:3ppqfgl0]
Нормално дека сне имале сексуални зелби но јас не бев психицки спремна на таков цекор а тој тоа го поцитувасе,сепак он е и доста постар од мене така да до некој степен ме свакасе и сеусте не ме напнува мора да имаме но сепак сака.Да сне имале интимност и сне се обидувале да имаме односи но некако слабо ни идесе: $ и разговараме на таа тема.Но најискрено се двоумам,потоцно се пласам да не останам бремена и такви работи
Во последно време имам проблем,кога имаме односи со дечко ми многу сум сува и чувствувам непријатно триење и не е еднаш да се случило,продолжува и продолжува(незнам дали е до психа) исто така и при орално задоволување ме боли клиторисот
До психата е, не си доволно опуштена, запалена, навлажнета. А зошто би те болел клиторисот??? не е нежен можеби, незнам...
Неможам да се опуштам,можеби многу размислувам ама стварно ме фаќа нервоза веќе вака изгледа се е до психа.Имавме некои несогласувања,караници за безвеза и може е продукт на тоа.Се кога ќе дојде чинот нешто си мислам(дека нема да ми биде убаво).А клиторисот незнам зошто...дури и ми се губи желба да го правам тоа од мисла дека нема да ми биде убаво,Аххх психо оди си!!!
Направи пауза 5-6 дена среди си ги мислите па потоа само опуштено. Обично после караници сексот е многу јак, а ти кај забега . Мала пауза добро ќе ти дојде и не планирај нека биде спонтано
хаххахаха изгледа ептен забегав ...ќе те послушам па ќе видиме што ќе биде.Фала на посветеното внимание
не прашувам за себе туку за братучеда ми која е ептен во паника. имале незаштитен однос со дечкото и не се сигурни дека не направиле беља. Вчера требало да добие но наместо тоа имала многу малку кафеав исцедок. и денес исто. згрутчен кафеав исцедок. Можно е да е бремена ? т.е. прашувам зошто незнам дали може да е бремена ако има кафеав исцедок ? ве молам побрзо одговори. фала девојки
Може да си бремена и да имаш кафеав исцедок, може да си бремена и да имаш менструација( ретки случаи). Ако требала вчера да добие нека купи тест во аптека и нека провери. За следниот пат памет во глава
не мора да значи дека е бремена ако не свршил во неа нема што да се секира а за исцедокот може да се случи додека да и пробие барем мене ми се има случено неколку пати
Девојки што мислите дали е нормално двете брадавици на градите да се различни поголемина? Треба денес да ми дојде, градите ненормално ме болат потечени ми се.Мислам на целиот круг не само на пупката.?
Да нормално е, не може да се целосно исти по големина, а со текот на годините ќе ти се изедначат и разликата нема ни да се приметува. И нормално е да те болат пред менструација, тоа е еден од најчестите симптоми на ПМС.
Значи вака требаше да ми дојде на 21.. како и претходниот месец, но мене менстр. никогаш не ми била точна уште пред да имам односи со мојот дечко... Овој месец имавме повеќе пати вклучувајќи го и последниот пат пред3дена значи кога очекував да ми дојде, но еве веќе сме 27ми мене уште не ми дошло... иначе никако немаме користено заштита од првиот пат кога имам односи т.е 4месеци.. дали треба да превземам некои мерки... или е можно само да ми доцни????
Претпоставувам дека имате спречен сексуален однос пошто ете кажа дека не сте користеле заштита?! Ништо, не паничи!-Тоа го кажувам јас на сите, кои че пишат проблем сличен на твојов, пошто и јас го имам тој проблем! Секогаш ми касни, уште откако добив, мене менструација не ми дошла точно на 28миот ден! Ми касни и откако почнав да имам односи! Ако касни повеќе од 10 дена правам тест-истото направи го и ти! Чекај и не се возбудувај, не мисли само на тоа-зошто дополнително ќе го спречиш доаѓањето на твојата тетка во црвена буба!
Можно е. Сама велиш дека не ти е редовна, а улога игра и времето, стрес, нервози....Ако сакаш да не се потресуваш одбери се заштита
Значи ми се има случувано ова да ми доцни и по 8дена и тоа пред 4месеци сеуште немав ни односи... Многу сум исплашена, да се надевам дека е без причина....