аааааааааааааа ви кажав дека пред неколку месеци раскинав со типот, а вечерва се видов со него, и сакав да имам секс...ама не можев бе.... се бидна, се слековме цели голи, тој почна орално да ме задоволува, се беше ок, ама коа требаше да ми го с*ави нишо, рефлексивно се тргнав, не можев, се обидов ама НЕ, мн ме болеше, дури солзи ми потекоја, тој виде, се тргна, и ми рече:шо не кажеш де дека не мојш, дека те боли; почна да ме бакнува за да ме смири, а мене солзи ми течеа.... долго лежевме молчејќи, а тој ме бакнуваше де у чело, де у уста... на крај пак пробав ама пак нишо...полежавме уште малку, па се облеков...седевме уште заедно, разговаравме за др. работи, и накрај си заминав... зашо бе не можев, шо е работа???? ја јес да не го сакав, ама имавме неверојатен секс, а сега вака
И мене истото ми се има случувано ако немам неколку месеци секс, после ме боли исто ко прв пат да ми е. Пробај уште еднаш ке ти помине болката
Девојки вчера и денеска имам бело прање, а и влезот на вагината некако ме пече, чеша. Последниве три дена немав односи, иначе можам да кажам дека имам редовен секс. Од што може да е? Сега сварив чај од камилица се надевам ќе помогне Да напоменам дека деновиве земав антибиотици ( вентор, аналгин, амоксиклав) Можно е да е резултат на антибиотиците? Или пак е некоја бактерија? Совет
Може да има многу причини, а најверојатно е некоја инфекција. Има и други, како на пример-ако користиш некој гел или сапун за интимна нега а тој да не ти одговара, потоа може да ти е од влошките, од синтетичка долна облека итн. Најдобро ќе биде да одиш на гинеколог и да провериш за најсигурно.
Може јас од антибиотици стално закачам кандида (така да пробај измиј се долу со камилица и сода бикарбона растворена во неа миј се некои 3-4 дена). Ама од венторот и аналгинот не ти е пошо тие се аналгетици против болка а не антибиотици.
Од амоксиклавот ти е,јас секогаш кога ќе се напијам ми се активира кандидата, а инаку не.Миј се со камилицата, а можеш и да си земеш кансен маст.
Во право е something после антибиотици и мене секогаш ми се појавува кандида. Јас обично се мачкав со канестен маст а последниот пат имав подолго време и маста не ми помогна, бев на гиниколог и ми дадоа апче некое и одма ми помина
Здраво девојки, да ве прашам нешто.. Вака значи малце сум загрижена, овој месец менструацијата ми траеше само 1 ден. И така и така не ми трае долго, обично по 3 дена, ама овој месец па ептен кратко. Ме болеше стомак дента ептен многу пред да добијам, проби едвај и тоа онака малку и тој ден имав цел ден и наредниот ден више беше кафеафкасто онака како кога завршува. Што може да биде проблемот или нормално е некогаш вака да се случи зашто прв пат ми се случува ова. Фала многу, поздрав !
ме интересира дали и како можат да се одредат плодните денови доколку се нема редовна менстурација ???????????
Ако немаш редовна менструација, плодните денови многу тешко се одредуваат. Мислам дека може со консултации со гинеколог, или со тестови за овулација, а исто така има и некои симптоми по кои се познава дека настапила овулацијата. Затоа што немаш редовна менструација, немој да се раководиш по плодни и неплодни денови...
Симптомите се растеглив и проsирен секрет, нагло покачување на базалната температура. Исто така мислам дека може да се одредува и според положбата на грлото на матката, но не знам точно во детали. Сепак ти немаш редовна менструација, па тешко дека ќе можеш да ги одредиш. Би ти препорачала да одиш на гинеколог за сигурно.
Devojki da ve prasam dali e normalno posle seks da se javi glavobolka i trnenje na levata raka? Ova mi se sluci mene deneska, orgazam nemase a svrsiv samo pri oralniot, na pocetokot koga praktikuvavme samo oralen mi se javuvase isto taka trnenje na rakata, no otkako pocnavmer so vaginalen nemase se do deneska i malce strav me fati Спојлер se izvinuvam za latinicava nemam kirilica na laptopov
мислам дека едното со другото нема врска, може би си била лошо поставена, а болка во глава може да те фати и од промена на време или било што па да е коинциденција со сексот.
не е од лоша поставеност, баш удобна ми беше позата а раката при крајот и после тоа ми трнеше се исплашив бидејќи се работеше за лева рака, десна ај нема врска ама лева
Ме праша за совет девојче кое е помало 3 години од мене а јас не знаев што да и одговорам па затоа јас ќе ве прашам вас Девојчево се самозадоволувало и си пуштило крв кај клиторисот. Е сега проблемот е што почнало да ја пецка по малце таму и не знае што да прави. На гинеколог нејќе да оди, мала била. Совет ?
здраво,сакам да прашам пред 2 дена имавме секс со децко ми и на к** му се појави една бела течноста а не беше свршли не му ни идеше да сврше му потече таква течност што може да е ?