Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    да се надоврзам на темата дали може од предсемен течноста да се забремени ако истече во тебе бидејки на мене ми се случи тоа пред 2 дена please hellpppp

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    сигурна е дека е крв од кај клиторисот или....
    :?: е уште едно девојче кое си ја одземало невиноста
    можеби

3. miss-cherry

miss-cherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Здравоо...вака иам еден па да го наречам проблем.. во последно вр. со дечкоми кога имаме секс.. осекам како ме пече внатре од страните.. незнам од што може да биде..и додека ми влага осеќам исто така пецкања и како ирирација .. дали може да е од кондомот или............?

4. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    ili od kondonot ili imas nekoja infekcija ...ginekolog(иако мислам дека не еод кондомот)

5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Може, не викам не иако мене таквите иритации ми се јвуваат после сексуалниот однос!
    Можно е да не си се навлажнувала доволно, па затоа така, 99% од тоа ќе да е! ;)
    Сметам дека не е ништо страшно!

6. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Имаш 22 години и прашуваш што е???? Па предсемена течност од којашто шанси да се остане бремена има.

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    Имаш 22 години и прашуваш што е???? Па предсемена течност од којашто шанси да се остане бремена има.[/quot
    не сум многу уаптена во многу работи во врска со сексот затоа и прашувам (само 1 год сум сексусано активна и затоа)

8. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Една година? :o Јас сум неполни 3 месеци, па се си знам :P :D шала на страна не е времето мерило за упатеноста, и пред да имам односи веќе знаев за овие нешта, затоа повеќе читање на интернет ;) :rofl:

9. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    ^Па земи малку образувај се, имаш интернет, енциклопедии, другарки, со мајка ти можеш да разговараш (сепак си 22, не си дете од 15/16 год.). Стварно не ми е јасно како се впуштате во сексуални односи, а претходно појма немате од основни работи. Немој да се навредиш, ова чисто како мајка го велам.

10. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    И мене ми се има случувано тоа, мене ми се случуваше кога ќе претеравме со сексот :D ама одма поминува, само ќе се измиев и толку го снемуваше :)

11. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Од кондомот неможе да е. Најверојатно е некој инфекција во прашање или недоволно си била навлажнета, меѓутоа тоа боли а не пецка, па така да верувам дека е инфекција. Или иди на гинеколог или купи си канестен вагиналети, прилично се ефикасни.

12. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    не мислев дека сексот е толку комлицирана работа (дека може да ти зададег лавоболка) никогаш не сум се ни интерсирала бидејки одам со некој со кој во врска со тие работи му верувам и ако ме нешто интерсирало го прашувам ама ова ме малку загрижи,во секој случај фала

13. miss-cherry

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0

еее сеа може звучи глупаво ноо.. тоа е.. тие вагиналети дали смеаам да ги употребувам.. без да ми ги препише гинаколог? и за што служат ? сеа ја не сум баш мн мн запознаена зашто пред некое вр станав сексуално активна... па за се има прв пат.. :$ :$ :$

14. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Можеш , бидејќи канестенот одат без рецепта ама мислам дека нема баш да ти помогнат тука, и плус не е убаво многу да се користат. Земи изми се со чај од камилица и почесто измивај се денеска, ако не ти помине печењето тогаш најубаво е да си одиш на гинеколог.

Ако веќе користиш вагиналети поубаво е да земеш некои од овие :
    http://businesshouse.com.mk/doctorsprod ... &Itemid=76
    на природна основа се :)

На miss-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  15. miss-cherry

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    ок да се тоа во ред.. ама ја сега моментално немам никакви болки ни пецкања. мене ме пече само додека ми влезе и коа иаме секс,а потоа ништо.. и тоа само од страните внатре.. предходно пред нз колку време имав и болки и неможев да мочам и ме печеше но пиев апчиња и ми помина.. сега немам ништо такво..

16. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Епа тогаш тоа ти е од тоа што не си навлажнета доволно или пак си малце осетлива на кондомот
    ваљда :?:

17. miss-cherry

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    кузнеј.. :/ иначе за ова странава баш сега ќе прочитам.. :) фала..
    а дали е можно да сум алергична на латекс? имам прочитано дека има кондоми што не се од латекс..
    па како се викаат и каде би можела да ги побарам? обично користиме дурекс.. па да не е нешто од тоаа.

18. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Па можеби си, не знам дали симптомите се само печење, има и кондоми на дурекс без латекс, кафено пакување се мислам , ама како се викаа не ми текнува, ќе си прашаш во аптека :)

19. miss-cherry

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    :rofl: :) :) окее фала ти најмногу :)) за помоштаа.. баш ќе побарам и ќе пробам.. ништо нема да изгубам ако пробам можеби и тоа да е.. фала уште еднаш :) п.с а каде можам да ги најдам производите на Doctor’s? во аптеките имаат се? или имат сопстевана продавница?

20. anastasijaki

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    Сега приметив дека на гакичките имам бел исцедок со киселкаст мирис :?: на што укажува ова? Зар можеше на 5 дена пред одмор пак да закачам нешто ааааа :@ :@ :@