нас и на двајцата очите никогаш не ни се затворени....ама тоа е веројатно индивудуално....ние преферираме да се гледаме во очи
Освен ако е скинат кондомот нормално. Затоа имајте на ум и тоа да го проверите по можност пред да сврши,да не се направи некоја беља.
секс без кондом помагајте со девојками имаме секс редовно 4месеци.и све е ок до сега.овој месец несум користел кондом 3 или 4 пати само(додека секогас сум користел)и не помтам да сум свршил во неа за да остане трудна...ми се јави пред 3 дена и ми каза дека сеуште не и дошло и и доцни 4 дена веке.....ШТО ДА ПРАВАМ ПОМОГНЕТЕ
секс без кондом помагајте Јас сум скоро сигурна дека не е трудна. Можи да и доцни од безброј други причини како стрес, нервоза, настинка, промена на клима, гинеколошки проблеми... а можеби и само и се пореметил циклусот. Ако продолжи да паничи со мислата дека е бремена нема да и дојде уште долго верувајте.. најдобро купете тест за бременост од аптека нека на прави па ќе се смирите
збунета Имам 18 години и пред некое време имав однос за прв пат (бев девица) мојата врска не беше сериозна и јас не сакав да имам односи но сепак мојот дечко премногу го сакаше тоа па морав да попуштам Значи имавме однос но дечко ми не беше доволно искусен и ми влезе, но после сексот немав крв додека да раскинам имав уште 2 пати секс и едвај 1 капка забележив на гаќите после тоа раскинавме и досега сум немала со никој односи Сакам да ве праашам дали можеби тој не е успеал да ме скапе и дали кога ке имам односи со друг можно е да се појави крварење ??
збунета Три пати сте имале односи. Те “скапал“ сигурно, така да не се надевај дека со некој друг можеш да имаш однос како девица.
мислам дека обавезно треба да отидеш на гинеколог зошто истово и се случи на моја другарка и кога отиде на гинеколог и најдоа две цисти кои и направија огромни проблеми,се надевам дека кај тебе не е истиот проблем зашто другарка ми не можеше да излезе од дома од крварење. Не слушај други кои ти кажуваат дека не е ништо, ти сепак провери си да си бидеш сигурна. поздрав
Не паничете одма и почекајте уште некој ден, па ако не добие нека направи еден тест за бременост, нема побрз и полесен начин да се дознае ако има нешто. Ама искрено не верувам дека е трудна, според ова што го кажуваш. Со среќа.
Здраво на ситее Јас би сакала да прашам дали доколку после првиот пат истече малку крв дали крварење може да се појави на вториот или на третиот пат
Дали е можно вагината да те чеша од секојдневен секс ? .. сакам да прашам дали е можно машкото да сврши пола во тебе пола надвор .. ? дечко ми, ми вика дека или надвор цело или внатре цело помошшш ..
првин види дали имаш некаков исцедок, ако немаш ништо може ти е надворешно, ако си менувала прашок за перење или било што. Земи канестен крема намачкај се надворешно доколку имаш само иритација и замивај се со камилица. доколку имаш исцедок иди на гинеколог и нека ти земат брисеви
Не паничете одма и почекајте уште некој ден, па ако не добие нека направи еден тест за бременост, нема побрз и полесен начин да се дознае ако има нешто. Ама искрено не верувам дека е трудна, според ова што го кажуваш. Со среќа. [/quot Благодарам многу
Кај мене првиот пат немаше крв,ама вториот пат бев ко некој да ме заклал.Не знам зошто така ама ко што се информирав изгледа сум имала поелсатичен химен ваљда
Дали за бело прање може да помогне миење со чај од камилица? И по колку време се забележува подобрување?