Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Хм мислам дека тоа е глупот и јас понекогаш ги затварам очите ама не мислам на друг :^)

2. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    нас и на двајцата очите никогаш не ни се затворени....ама тоа е веројатно индивудуално....ние преферираме да се гледаме во очи

3. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Освен ако е скинат кондомот нормално. Затоа имајте на ум и тоа да го проверите по можност пред да сврши,да не се направи некоја беља. :)

4. ludi1234

ludi1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    секс без кондом помагајте

со девојками имаме секс редовно 4месеци.и све е ок до сега.овој месец несум користел кондом 3 или 4 пати само(додека секогас сум користел)и не помтам да сум свршил во неа за да остане трудна...ми се јави пред 3 дена и ми каза дека сеуште не и дошло и и доцни 4 дена веке.....ШТО ДА ПРАВАМ ПОМОГНЕТЕ ;( :@

5. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    секс без кондом помагајте

Јас сум скоро сигурна дека не е трудна. Можи да и доцни од безброј други причини како стрес, нервоза, настинка, промена на клима, гинеколошки проблеми... а можеби и само и се пореметил циклусот. Ако продолжи да паничи со мислата дека е бремена нема да и дојде уште долго верувајте.. најдобро купете тест за бременост од аптека нека на прави па ќе се смирите :)

6. taj4i.18

taj4i.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    збунета

Имам 18 години и пред некое време имав однос за прв пат (бев девица) мојата врска не беше сериозна и јас не сакав да имам односи но сепак мојот дечко премногу го сакаше тоа па морав да попуштам :( Значи имавме однос но дечко ми не беше доволно искусен :D и ми влезе, но после сексот немав крв :o додека да раскинам имав уште 2 пати секс и едвај 1 капка забележив на гаќите :$ после тоа раскинавме и досега сум немала со никој односи :D Сакам да ве праашам дали можеби тој не е успеал да ме скапе и дали кога ке имам односи со друг можно е да се појави крварење ?? :D :D :*

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    збунета

Три пати сте имале односи. Те “скапал“ сигурно, така да не се надевај дека со некој друг можеш да имаш однос како девица.

8. Lady-Ciklama

Lady-Ciklama Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    4

фала за советите девојки :)

9. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.457
    Допаѓања:
    34.663
    мислам дека обавезно треба да отидеш на гинеколог зошто истово и се случи на моја другарка и кога отиде на гинеколог и најдоа две цисти кои и направија огромни проблеми,се надевам дека кај тебе не е истиот проблем зашто другарка ми не можеше да излезе од дома од крварење. Не слушај други кои ти кажуваат дека не е ништо, ти сепак провери си да си бидеш сигурна. поздрав

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Не паничете одма и почекајте уште некој ден, па ако не добие нека направи еден тест за бременост, нема побрз и полесен начин да се дознае ако има нешто.
    Ама искрено не верувам дека е трудна, според ова што го кажуваш. Со среќа. :)

11. taj4i.18

taj4i.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Здраво на ситее :D Јас би сакала да прашам дали доколку после првиот пат истече малку крв дали крварење може да се појави на вториот или на третиот пат :D :D

12. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    Дали е можно вагината да те чеша од секојдневен секс ? ..

сакам да прашам дали е можно машкото да сврши пола во тебе пола надвор .. ? дечко ми, ми вика дека или надвор цело или внатре цело помошшш ..

13. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    не, туку од инфекција, од секојдневен секс и те како не чеша :lol: :lol: :lol:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    А што да користам против инфекција ? прв пат ми се дешава ова ...

15. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    првин види дали имаш некаков исцедок, ако немаш ништо може ти е надворешно, ако си менувала прашок за перење или било што. Земи канестен крема намачкај се надворешно доколку имаш само иритација и замивај се со камилица. доколку имаш исцедок иди на гинеколог и нека ти земат брисеви ;)

16. ludi1234

ludi1234 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Не паничете одма и почекајте уште некој ден, па ако не добие нека направи еден тест за бременост, нема побрз и полесен начин да се дознае ако има нешто.
    Ама искрено не верувам дека е трудна, според ова што го кажуваш. Со среќа. :)[/quot
    Благодарам многу

17. machki-ca

machki-ca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Кај мене првиот пат немаше крв,ама вториот пат бев ко некој да ме заклал.Не знам зошто така ама ко што се информирав изгледа сум имала поелсатичен химен ваљда :)

18. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Или ти пукнало некое капиларче во текот на односот :) зависи кое темпо сте користеле :)

19. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Дали за бело прање може да помогне миење со чај од камилица? И по колку време се забележува подобрување?

20. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    увин чај......тој ке ти поможи да го пиеш 3 пати денот