Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Можеби не го поставив прашањево во соодветна тема но ми треба ваше мислење, или пак некое машко ако прочита нека пише :) Има мала причина или повод да речам, вечерва со партнерот треба да прославиме нешто ама онака во домашна атмосфера. Размислував да внесам нешто плус. Размислував за тоа да направам некои провокативни мои фотки, да се сликам во долна облека и сл. и да му ги пуштам да ги види. Што мислите за ова? Дали ќе му се допадне или пак да не си се будалам :lol: Сте имале вакво искуство?

2. HardSex

HardSex Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    2.425
    @savana

Баш е ОК,ќе му се допадне.До сега само 2 типки ме имаат изненадено со ваква ствар.Не морам да ти кажувам како завршија тие вечери. :)

Мој предлог е да направиш повеќе фотки.Не почнувај веднаш со супер провокативни фотки.Направи за почеток неколку фотки со full облека на тебе,да речеме како пушиш цигара и носиш црни очила за сонце,и како малце се разголуваш.Црни очила за сонце ти се сигурна варијанта за овој тип на фотки затоа што погледот е битна ствар.Во погледот треба да изгледаш дека си напалена.Ако не сакаш црни очила,ОК,но добро е додека се сликаш да мислиш на нешто перверзно што би правела со него.Сакаш во фотките да има страст.Ако само се фолираш дека си напалена фотките може да излезат бљак.Потоа ќе направиш неколку попровокативни фотки.
    Гледај секоја наредна фотка да биде попровокативна од претходната. :)

Мој предлог за попровокативните фотки е да се сликаш со раширени нозе по гакички и градник, телефонска слушалка на едното уво,а твојата друга дланка како ја мази твојата женственост,или пак ако ништо друго се движи во насока на твојата женственост :).Истото ова можеш да го искористиш,но наместо твојата дланка да користиш дилдо или вибратор (ако се наоѓа покрај тебе) :).

Друг предлог е да се сликаш како си напучена.Напучено женско дупе поминува кај секое машко.
    Можеш да се сликаш без градник,но гледај,градите да не се гледаат многу,не сакаш да го дефокусираш од лајтмотивот :).
    Не е лошо во некоја од попровокативниве фотки да внесеш и малце перверзен текст.

А,и ќе заборавев.Биди подготвена,напаленото куче ќе биде кај тебе за некоја минутка :rofl:

На Victorya и savana им се допаѓа ова.
  3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    И после све тоа да си 100% сигурна дека нема да дојдат до други очи ... Сепак убава идеја да ама воедно и ризик.. сега се зависи од вас и вашите карактери а највеќе карактерот на партнерот и секако довербата :)
    Have Fun

4. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Не си ја барај бељата да не помисли дека си се сликала за друг, па да отиде врската во аут.

5. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Една другарка, мислам не ми е баш другарка, не сме баш блиски а и постара е, не е ни важно, направи нешто слично за дечко и, па овој прво почнал да и се смее во лице ко чудак, после и префрлал.. Зависи од типот и од табиетот, ти би требало да го познаваш и да знаеш дали му се допаѓаат вакви работи или не..

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Савана веројатно е касно за мојов одговор ама морам да кажам дека со Сања не се сложувам .
    Како може нормален човек да помисли дека се за друг сликите кога она на него ќе му ги покаже? :fubar:
    Антонија баш тој бил чудак или можеби и педер :D
    Јас имам неколку такви слики направено и испадна супер , не гледам причина да заврши лошо се тоа ако е нормална врската и дечкото :)
    Убави совети ти даде ХардСекс , се сложувам со се :)

7. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    ^За педер не е педер, за чудак не знам, ама морам пак да кажам, зависи од дечкото, на некој можда му е глупо и чудно, не можеш да знаеш, таа најубaво си знае каков е дечко и

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Девојки, дали додека сте во ПМС имате поголема желба за секс. или тоа е индивидуално кај секого ? :^)

9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    ^Јас имам. Не знам дали е индивидуално, можеби има некаква врска со зовриените хормони на организмот во тој период. Сепак некој постручно може да каже, јас споделувам она што ми се случува и мене како на малата17 ;)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Јас да си кажам од лично искуство, во деновите пред, а и за време на менструација имам најголема желба за секс. Само на тоа мислам тогаш... Нормално е, заради хормоните. ;)

На thelittle17 и Gage-Dragana им се допаѓа ова.
  11. Gage-Dragana

Gage-Dragana Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Сакам да прашам дали на некоја од вас девојки и се има десено недоволно навлажнување на вагината,па следува болки при односот и.т.н совет нешто ако може???? ;(

12. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374
    Да, се случува. Затоа можеби најпаметно е да се употребува лубрикант при намалена навлажнетост. Па треба и на двајцата да им биде убаво де, а не девојката да трпи болки. Плус, можно е да се создадат и ранички, бидејќи е пречувствителна кожата во тој реон.

13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    После неколку денови еве да кажам и како помина се. :D
    Направив убави фотки, му ги пуштив да ги гледа и го оставив сам во собата ( претходно му кажав дека се работи за фотографии и му напоменав да не ми се смее и да не ме кара откако ќе ги види :!: :lol: (ова на смеење му го кажав)Откако ги виде не реагираше кој знае како изненадено од типот wow, само рече дека му се допаднало и одма се фативме за “работа“ :$

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    При напон, при вежбање и при затегање на стомакот чувствувам тапа болка во долниот дел од стомакот, незнам дали е до јајникот или е до матката.. совет?
    ( :!: да напоменам дека сум пред добивањеменструација )

15. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Сама си го даде одговорот :D Мене ми е секој месец така, недела дена пред да добијам кога ќе станам, ќе поодам т.е. било каква физичка активност кога ќе направам осеќам грчеви, може ти е чудно ако не ти се дешава често. Матката сигурно не е, јајниците се. Евентуално ако продолжи од кога ќе добиеш тогаш можеш да направиш контрола

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tanjusskat

tanjusskat Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    0
    девојкии сакам да ве прашам дали на некој од вашите дечковци или мажи се има десено да му отече пенисот?? на дечко ми му е отечен неколку дена и не сака да оди на лекар... што може да биде?! :worried:

17. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    на мојот не ...не знам од што може да биде,сепак нека си отиде на лекар ,најпаметно е така...нема срамота тука ништо

18. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Еве и јас да си прашам за мојот :lol: Во долниот дел на стомакот, значи одма над пенисот му излегоа како мозолчиња не се ситни туку малку поголеми и го боли местото. Му велам да оди на лекар ама никако да појде. Од што би можело да е ова?

19. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Од зараснато влакно, под претпоставка нели дека се депилира јужно :)

На bestrasnost123 и tanjusskat им се допаѓа ова.
  20. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Тоа само зборува каков му е односот кон тебе, ти си за него само сексуален објект бидејки да имаше некои емоции кон тебе сигурно ке беше пресрекен што ете си се потрудила да направиш нешто за него, и секако ке сакал малку да поразговарате на таа тема а он како животните само ти се качил си ги испразнил ј*****а и чао мислам јас да сум на твое место би се чувствувала бедно и искористено, а и мислењето за тебе сигурно не му е подобрено на подобро. Само мој совет немој да му дозволиш да ги преземе фотографиите ако тоа веке не го сторил, зато што еден ден ке се каеш заради тоа бидејки кога ке сватиш дека само сексуално те злоупотребува, и кога ке посакаш да го “откачиш“ ке ги злоупотреби тие фотографии за да те направи најголемата о******а и дури тогаш ке свартиш што говедо е.