уф од вакви мажи ми се гади па добро бе само како добро парче ли ке не гледат и ке не користат за украс земи си ги фотките нему и без тоа не му се битни ко што гледам
^ Леле, леле поголема глупост не сум прочитала. Му била сексуален објект зашто ја јавнал откако ги разгледал сликите .Срам да му е! Требало првин да разговара со неа колку време ги правела, како се осеќала, притоа да и свари кафе, да отиде до цвеќара да и купи еден букет, па дури после, откако ќе ги избришат сликите да ја јавне...дури и тогаш е дискутабилно дали требал да се обиде, најубаво би било после една недела.
xaxaa луѓе бе што ви е ?срам да му било?за што?не знаете ни вие за што...одма се фаќате за работа ја вака би му направила,ја би го клоцнала ја би му рекла чао лелеее... сексуално ја злоупотребувал:?каде има тука сексуална злуопотреба??????
луѓе со дечко ми сме тазе и еве пред неколкуу дена прв пат имав односи!! проблемот е што ужасно ме боли кога имаме односи .. сум имала и предходно ама не знам дали е до неговата големина а кога разговаравме он ми рече дека многу му е тесно а не знам што да мислам.. од грчеви не можам да спијам посем тоа сакав и да идам чисто да се проверам на гинеколог не паничам ама не знам која би била причината?
Не си доволно опуштена, ајде втор пат ќе биде подобро Имаш грчеви бидејќи можеби те повредил. Тоа е само мускул кој се шири и собира.
Само да ти појаснам Како прво изгледа не ме познаваш доволно односно ги немаш читано моите мислења на форумов, така да мислам дека за ова што си го искоментирала апсолутно си во грешка, навистина немам коментар. Како второ ние сме верени, не ми е дечко, долго време сме заедно и доволно се познаваме меѓу себе за да се плашам јас од тоа дека може нешто да направи со фотографиите или пак да ги злоупотреби против мене. Тој попрво сам ќе ги избрише, нема да чека јас да ги избришам а камо ли да направи такво нешто. Јас многу добро знам дека за него не сум само сексуален објект тој ми докажал и ми покажал многу добро што се сум јас за него. Така да во никој случај нема потреба да се чувствувам бедно или пак искористено.Позз
На почетокот е нормално да те боли, првите неколку пати. Не треба толку да мислиш на тоа, затоа што и самата ќе видиш дека со тек на време ќе станува се поубаво. Едноставно биди поопуштена, кажи му на дечко ти што сакаш. Тоа би требало да помогне. Но пак ќе повторам, нема ништо страшно.
Драга Савана дај боже да е така, како што велиш но јас сум уверена дека ти си искрена во она што го кажуваш дека му веруваш и сето тоа е во ред, но колку тој е спремен да каже нешто такво за тебе? А тоа дека сте верени неке да е баш така бидејки ако сте верени ти не би го правела тоа со сликите. Туку во тебе препознавам особа која е лудо вљубена во некој тип и се обидува на разни начини да го освои, очигледно си без големо искуство и очигледно не знаеш како треба да се однесува дечкото во една врска ако ја цени девојката и како појава, и интелектуално а не само како објект за празнење, или можеби сакаш да веруваш дека тоа е правилниот начин. Сакам да верувам ако не ти докажал дека барем ти кажал дека те сака, а верувам не само што направил туку и сеуште прави многу за тебе, и тоа што ке ти се качи не е мала работа Дајбоже доволно да го познаваш како што викаш, сакам да верувам дека е така и дека ке те цени и почитува а не да бидеш само сексуален објект на кој ако еднаш во годината и каже случајно дека ја сака ке биде пресрекна, А што се однесува до сликите за секој случај избриши ги ти ако си во можност да не бидеш непријатно изненадена, чисто дари тоа да го заштитиш твоето семејство, знаеш каков народ сме ако пукне брука за пола саат цела Македонија ке знае, а и ако живееш во помало место тоа може да одекне како да си снимила порнич.
Нејќам да се мешам кај што не ми е местото, по наше речено да ставам сол во туѓа манџа ама ќе се вмешам. Сања, мислам дај прочитај што пишуваш пред да притисниш испрати. Многу дрско од твоја страна да кажиш дека некој тука лажи дека бил верен. Феминката не побара анализа да му се прави на нејзините чувства кон вереникот, туку побара друг совет, така да немораше толку опширно да објаснуваш какви чувства имаа таа кон него, а какви тој кон неа.
Сањаа, ти си во секој кревет, позади секоја врата.... па ти се' знаеш! Ти си феномен да му се сневиди!
Дали кога дечко ви свршува понекогаш исфрла многу сперма, а понекогаш многу малку? Или тоа само кај мојот дечко се случува? И оти е тоа така?
Незнам зошто е така, но и на мојот дечко му се случува. Мислам дека не е ништо страшно, варира количината.
Дечко ми вели дека тоа се случува коа едно по друго во текот на денот имаш секс и поради тоа, секој нареден пат е се помалце и поретка некако , не е толку бела како првиот пат
пред се зависи од времетраењето на односот во поглед на густината, а во поглед на количината секогаш различно нема правило
Па тој цело време пенетрираше и на крајот исфрли малку сперма, не ми се верува дека низ пенетрирањето и сврши и пак му се крена Можно е пентерирајќи и да сврши и за секунда пак да му се крени???
Колицината и бојата се нормално разлицни...зависи дали му е прв пат,втор трет итн.во денот или постел извесно време
Се согласувам со Каталина ако некогаш сте немале да речеме 2 дена секс и ако количината е премала од стандардното значи дека тој имал однос претходно со некоја, или евентуално дрка дома на порничи. Што се однесува до тоа дали може веднаш да му се дигне откако ке сврши? да може тоа се ретки случаеви но во моето сексуално искуство до сега сум имала и такви примери. Така да мелиса пробај да речеме 2-3 дена да немате секс и ако потоа при првата партија количината е мала значи дека дечкоти те изневерува, е сега дали со девојка или со неговата рака а зошто да не и со друг маж ова се модерни времиња.
Вауууу Сањче баш ти фала што ни ги отвори очите за тоа да видиме кога партнерите не изневеруваат... незнаев дека е тоа клучниот момент на вистината. А пошо глеам специјалист си за се и сешто да те прашам не постои причина да е јачина на возбуденоста на пример па можда и квалитетот на спермата, па можда и моментот на вршење на чинот(може не бил доволно психички спремен за чинот), можда и квалитетот на сексот .... Значи без навреда ама те глеам ко мкд Милан-тарот ...
Од сето ова што го наброја држи вода само квалитетот на спермата, бидејки кај секој човек е различно но таа вели дека кај истиот човек некогаш има многу сперма а некогаш многу малку, а велиш дека може да е причина јачина на возбуденост, дали тоа сакаш да кажеш дека можеби она недоволно го возбудува, па затоа така малку свршува? Јас мислам дека јачината на возбуда има врска со шрицањето а не со количината. Можеби бил психички неспремен? Па што да не го фака треба да води лјубов со својата девојка, мислам дека со ова сакаш да и набиеш комплекс на девојката дека е она крива, дека недоволно го пали итн. Но како и да е мое мислење е дека во најмала рака дрка, еве нека не биде сомнежот дека ја изневерува но во најмала рака дрка, и затроа количински исфрла многу малку сперма. Ти зборуваш за квалитет на сперма, па она нема инструмент да го мери квалитетот туку рече дека некогаш имало голема количина некогаш многу малку. Што се однесува до милан тарот незнам не го гледам јас, бидејки ти го познаваш подобро може и ти гледал некогаш. А јас не гледам на гравчиња туку сум само добро информирана и упатена во проблематиката.