Е сега вака.. имаме редовен секс и се оди океј. Пред 3-4 дена имавме и пред да сврши се тргна.. Секунди беа во прашање.. Ама јас деновиве се чувствувам некако глупо.. Имам бело прање многу а и завчера ми течеше малку крв. знам глупаво е ова што прашувам, ама нешто ми е чудно.......
Значи вака последната менструација ми траеше од 3ти септмеври до 7 а на 8ми имав односи... без заштита... Сега сме 10ти а јас чуствувам преголем замор, страшна главоболка и имам тврда столица.. дали има шанси да сум бремена само по 2дена од денот кога последен пат имав односи и дали можам на некој начин да го проверам тоа у моментов? брз совет би ми помогнал најмногу! Благодарам!
Нема ни теоретска шанса да си бремена и веднаш после 2 дена да добиеш симптоми на рана бременост!!!!! Најверојатно работите кои ги напиша се должат на нешто друго ( време, стрес.... ) воопшто да не се секираш. Симптомите на бременост се појавуваат многу,мноооогу покасно од 2 денови . И друг пат внимавај,користи заштита за да не се носиш во вакви беспотребни ситуации.
па со моето дечко денес имавме цекс без заштита ( така си имаме вече 2 години) тој не сврши во мене ама напрајвме 2 3 пати секс па се плашам да не забременам пошто баш денес ми се плодните денови бо максимални можности за забременување...па така ве молам кажете ми дали има шанси за забремењубање пошто ми беа плодните денови ? во колку % цпоред вас хаправење секс по овој период е сигурен за забременување ?
Девојки да ве прашам.. Штом се добие менструација нема потреба за грижи од бременост нели? А пред тоа да ти свршил надвор на вагината(ако не си скината). Или пред тоа само допири ..односи не
Не ми се верува што се ќе прочитам девојчето нема видено „онакво„ да не го пишувам сега името, прашање е и дали има добиено досега, а прашува вакви работи на форум
хахаха.. имам 17години а инаку прашав за мислење(одговор) а не критики и исмејување!! И ако не сте прочитале можело демек да се остане трудна ако ти сврши на вагината а незнам колку е точно.. многу паничев а и имам болки во стомакот ,незнам дали треба тест
Абе се' може, ама прво треба да си скината. И срамота е на 17 години да прашуваш такви работи, ни за 13 не личат. Да не сакаш и апче за ден потоа да се напиеш... Дај информирајте се малку повеќе. Поголем дел од девојките на твоја возраст веќе почнале со односи, ако сте сите така неинформирани...
Фала многу, а ако се испие апчето за ден потоа иако немало потреба има ли некои пореметувања во организмот и штетно ли делува?
Имам со дечкото незаштинени односи од 30 јули некаде,но он свршува надвор од мене.само неделава што измина сврши во мене ,првпат,и наредниот ден пиеф норлево.имаф некои мали симпптоми од него гадење вртоглавица ме болеше стомак ама не беше нешто многу многу...како идае порано имаф многу редовна менструација а во последниве 3 месеци ми касни цело време,минатиот месец на 10ти добиф а пред минатиот околу 18ти.иам болки во градите преморена сум,се ме боли посебно грбот,стомакот доле многу ме боли цел ден,почнаф да крварам малце но не е како кога имам добиено слабо е многу и е ретко.а како што читаф тоа мозе да е имплантско крварење кое се случува кога ембрионот се прицврстувал за матката.незнам што да правам сакам да одам на некој гинеколог да ме провери..тоа преку крф што е проверувањето бидејки било по сигурно од домашни тестови.ако мозе да ми препорачате каде и колку пари ке ме фати оттрилика за да заkазам уште денес ако мозе или евентуално утре.фала многу :/
Јас сум крива, не требаше ни да го спомнам. А бе девојче, какво апче за ден потоа, како прво не си ни скината. Од каде тогаш идејата дека си бремена? Ај оди прави нешто друго, не мисли на глупости. Аман бе дали толкава желба имате да забремените па си создавате сами симптоми Помогни им Господе, не се свесни што зборат.
Во Систина знам дека прават незнам колку пари е точно но мислам дека може и без закажување а резултатите ги имаш уште истиот час ..
Ако добро разбрав, минатава недела свршил во тебе? Ами тоа веќе бебе е, не ембрион Деца, аман едуцирајте се како прво, како второ не се матете без заштита ако немате сериозни намери, и како трето, не паничете предвреме. Посети гинеколог, ти имаш друг проблем, веројатно хормонски, или настинка, што и да е, ние не сме доктори Ама ако е дете, е тогаш богами Не би да те плашам, ами да те замислам малце
а чекај малце кој рече дека сум дете?и ја како што знам овој форум е за совет,а не за вака како што пиша ти.ако нејкеш да дадеш совет ич не пишувај