Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Аман бе луѓе (за новите зборам) како прво јавен е форумот,земете исчитајте ги прво тие теми,има еден куп баш за овие прашања,за сексот,забременување,симптоми и.т.н.,не прашувајте глупости ајде,шо е ова? Или ете ви Гугл,прво прочитајте се за забременување и за равивањето на бебето,па после прашајте некое прашање шо има смисла,мислам не сум против да праша секој шо е во мака,ама па ова е безвеза.Ти на 17 год. сакаш да имаш односи и секс,а не си ич информирана,па срамота е!

А ти Ненаситни право на гинеколог,и да си бремена и да не си,ќе видиш,ако е хормонско ќе ти даде лекови,ако е веќе бебе,ќе одиш редовно на прегледи,за да се следи бременоста,пошто како шо разбрав си над 3 месеци,ако веќе си бремена,нема шанси и за аборт,а и не се препорачува,за да немаш проблеми во иднина.

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    не не,не се три месеци.добив во јули се беше во ред тогаш.само овој месец ми касни..а иам некои симптоми затоа и прашав за некој добар гинеколог..:)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.130
    400 денари е во Систина за 15 минути имаш резултати, и да ти зимаат податоци, прво на информации ти бараат лична карта, а потоа во лабораторија име и презиме кажуваш ;) И не треба никакво закажување :)

4. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Епа тогаш ок,некогаш прескокнува,мене едно лето цело не ми дојде ич,тоа пред 2-3 години,ич не ми беше регуларна,ама сега е ок.Тогаш најубаво земи си и тест за бременост ти,да си се осигураш,а за ова секако најубаво да одиш на гинеколог,треба да видат на ехо и да ти испитаат хормони,па да се знае точно,а и ќе се види и ако си бремена од тестот со крв,секако ќе треба и за хормоните.Јас не сум во Мк,еве нека кажат другите феминки гинеколог.А и кажи ти за кој град сакаш,сегде има добри гинеколози.И не се плаши да одиш,подобро навреме оди,секако секоја феминка треба да прави минимум еден преглед годишно,недај Боже и за болести секакви,има и мн. сериозни како што знаете,кои некогаш касно даваат симптоми,а можат да се откријат за време на преглед.

5. bobby.pin

bobby.pin Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    29
    Леле пред некој ден ми се јави бело прање.. оноа ептен густо и со непријатен мириз. Некна се измив со сода бикарбона растворена во вода а вчера со сребрена вода... и некако ми се поднамали ама колку редовно треба да се одмијам со сребрена вода ? И дали да пробам со камилица?

6. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Ај повеќе со камилица пробај, секој ден прави го тоа, без гајле нормално е тоа, Секој ден миј се нема ништо лошо да направиш ;)

7. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2

pa vo vaginata ama i nadvor da e mislam deka nekoi mozat da pominat nagore

8. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Да да имаат нозе и одат нагоре. Ај малку земи некоја енциклопедија од дома за сексуално образование, или еве ти го гугл, па погуглај малку за да се едуцираш. Сакате да имате сексуални односи, а основни работи немате појма.

9. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Ц ц ц па уште и се буни и уште се обидва да докажи... Чупеееееее оди допиј си го млекцето,и додека го пиеш земи си учебник акушерство и се да прочиташ од него! Каков секс бе за вас,после мајки на 15 год. шо незнат сами да се гледаат,а и аборти ќе прат и се,па јас да сум,на никоја не и прам аборт,освен по медицински тешки причини. Леле ама треба едно сексуално образование,пошто овие појма немаат! И то да се воведи од 5то оделение!

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мене најсмешно, т.е. најжално ми е што девојката не е скината, а веќе еднаш има пишувано на форумот дека пиела Норлево, сега втор пат е на мака, а додека да ја скинат може и ќе се породи, или кој знае што друго...

На MoreNa-22, Meggy и MacenceEna им се допаѓа ова.
  11. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    хахахахахах има и такви? оф мори мајкооо :lol:

12. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929

13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607

хахаххахаха и следи прашањето? А КАЈ ДА ВЛЕЗЕ ДЕВОЈКО?

14. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    2.842
    Допаѓања:
    40.122
    Лелеле лоша работа ова необразованоста ... Жалмо и смешно
    Ја незнам како вака необразовани стапуваат во сексуални односи .
    И на своја рака се самите доктори .. да пиеш Норлево боже сачувај
    |( |( :x

15. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    И таа кутричката да не е како една стара бабичка што ја знам на кој дедото и свршил малку над коленото додека се задевале во плевната и бремена после тоа останала, па после пак и еве ја 5 деца од колено
    Аманте бе дечиња информирајте се да не ви се смее светов, ако не за свето атер за вашето здравје

16. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Мојата мајка доби 2 пати менструација во рок од 15 дена..
    првиот пат на 25ти август и сега на 12ти септември .. Што би можело да значи? Дали има некое хормонско пореметување, или не е ништо сериозно? фала однапред :)

17. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
    не е ништо, обично знае да биде поради стрес, нервози или слично. ми се случувало и на мене и на мои позанички. не е опасно :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    И јас мислам дека не е ништо страшно. Ако овој месец добила два пати има шанса наредниот да има изостанок на менструација.

19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Фала многу девојки.. сепак ќе посети гинеколог, најдобро би кажал :)

20. miss-cherry

miss-cherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    здраво девојки :) со дечкоми имавме односи предходната недела викендот.. но со заштита.. само неколку пати без али ништо не се деси одма се тргна.. и не ни сврши (кога беше без заштита). имавме после тоа пак али со заштита и еднаш двапати без... деновиве ми се плодни и сеа некако мн ме боли стомакот. па ме фаќа некоја паника.. знам дека нема шанси да има нешто али паника.. :/ иначе имав пмс до предходната недела до средата.. така да тоа се дешаваше после од кога ми завршти пмс... место за паника има или да не паничам.. :))) поззз :**