Убаво ти е три пати на ден? Убаво ти е сигурно, еве си кажуваш и дека оргазмите ти се јаки. Их бре браво што на 16 години си го познаваш телото Те осудив ред време, мислев дека ќе прашаш дали може трудна да останеш ако мастурбираш Енивеј, оргазмите не се штетни, а тебе сега ти лудуваат хормоните, така да keep masturbating or else :up:
Ми рековте да ви пишам, сабајле само што го направив тестот се туфкав се туфкав да го видам и беше негативен. Одма после ми се приоде во тоалет и добив. Тоа е, кога го чекаш не доаѓа. Фала на советите сепак п.с Иначе на една страна за гинеколози, не можам да ја најдам сега пишаа дека кај некои девојки доаѓало до „исфорсирана“ менструација ако им касни ако се напијат Аспирин. Дале беше до Аспиринит не знам ама добив после еден саат отако го испив
^ Немаат секогаш, сестра ми освен каснење на менструација немаше буквално никаков друг симптом, и тоа за двете бремености. А ти не мора да значи дека си бремена, може ти касни од стрес, од времево шашаво што е толку променливо, може хормоните малку ти се пореметиле.....Не се нервирај, само си го пролонгираш циклусот. За секој случај направи си еден тест ако ти завршило тоа крварењето/исцедокот.
луѓе сакам да прашам нешто незнаев каде па викам ајде овдека...имам еден проблем, на препоните имам гноеница веќе неколку месеци и никако да зарасне ,почна да ме згрижува како мозолче е ,не е поткожно влакно незнам што е и почна да ме загрижува никако да помине,дали имал некој вакво искуство ?
Јас сум немала ваков проблем, меѓутоа другарка ми имаше... на неа и каснеше цел месец и и се заврте во глава дека е бремена. Купуваше тестови од секаков вид ама сите беа негативни и после и дојдоа симптоми за добивање и и дојде, само непотребно се невираше. Немој да се нервираш. почекај
Јас сум имала ама 1до 2 а не повеќе и сум ги стискала можеби не е правилно но ете! Ама ти велиш неколку месеци Е незнам стварно најдобро е да побараш помош од гинеколаог!
Си пробала да се миеш со камилица? И го чепкаш? оди на лекар ако не ти исчезнува веќе неколку месеци.
не мора да значи дека мора да ти се повраќа...ти си знаеш најдобро дали си имала ризичен однос или не...
Девојки да ве прашам нормално е да ве пече помалце доле на моменти и да имаш мн кратки болки негде кај бешиката после првиот секс ?
Па после првиот секс е нормално да боли стомак, ама обично поминува за многу кратко време. Инаку печењето доле (особено при мокрење) и болките кај бешиката може да се знак на уринарна инфекција. Мислам дека треба да одиш на лекар... Можно е и да си настинала, ама тука може само да погодуваме, се надевам не е ништо сериозно.
Па само 1 ден после тоа ме печеше доле ...повеќе не! но стомакот и 2 ден ме боли ваљда ке ми помине само сакав да прашам дали кај сите боли ...
Мене постојано ме печеше додека мокрев кога почнав со секс, некогаш траеше само дел од денот, некогаш и по цел ден , ништо страшно, измиј се со камилица. А за болката не знам, можеби си настината најубаво направи си проверка на урина во врска со тоа
Zdravo!Imam 22 godini i so deckoto sakame da ostanam bremena.Moze li da mi kazete dali dokolku on svrsi a jas ne mozam da ostanam bremena?Dali treba i dvajcata da svsime za da mozam da ostanam bremena?Kazete sovek i kako da se opustam bidejki sum premnogu stegnata i ne moze ubavo da vleze vo mene.Odnapred blagodaram
22 год +/- 4 грама мозок = IQ minus forty иначе:ако свршите ДВАЈЦАТА ОДЕДНАШ-ТОА СЕ ВЕКЕ,БЛИЗНАЦИ!!! п.с. да сум женско и да сум како тебе,би се СТЕГАЛ НАМЕРНО ЗА ДА НЕ МИ ВЛЕЗЕ,тешко на бебето!!!
Прво одлучи се колку години имаш 22 , 30 или 17 ? Јас би рекла и помалку од 17 ќе да се ... Второ не знам од каде ви текнуваат вакви небулози , ама вклучете ја малку логиката , деца , ако било потребно жената да се опушти и да сврши за да остане трудна , како ќе остануваа жени бремени и после eдна не дај Боже ситуација како што е силување , на пример ?! И ајде подобро играј некоја он - лајн игра кога веќе седиш пред компјутер . Тоа повеќе ти одговара на годините отколку читање теми за секс и поставување на вакви очигледно повеќе и од глупави прашања на форум . И искрено се надевам дека досега не си имала навистина сексуален однос и дека не се обидуваш навистина да имаш дете со оглед на твоите години и интелигенција , де , не за друго
Вака,можи само со по малку да ти помини менструацијата(ако и било време да ти дојди) па затоа да е така(со малку крв),а ако случајно имаш и болки или други промени,оди побрзо на гинеколог.А и ако не и било време да ти дојди,треба да одиш на лекар,пошто недај Боже можи да е нешто сериозно,а е подобро да се дознае порано за такви работи.Ти посакувам да е се во ред и да е онака,само лесна менструација.