Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. mecencete

mecencete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    дали има разлика каков вазелин користиме при секс???
    имам вазелин со невен и д пантенол?? дали има некаква стета или инфекција ако го користам при секс??

2. StarBwoyy

StarBwoyy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    98
    Има штета доколку не го користите при секс :)
    Само не ставајте премногу да не ти се лизне момакот по тело како дете од 13 кила низ мокар тобоган...
    I've been there :D

3. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Уште едно тролче :D

4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Па би требало да се блокира оваа особа,извинете за офф топик...

5. natkaa

natkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    POMOSSS ! vcera imavme sex so deckomi i neznam kako da vi kazam ne mozese ednostavno da me skinit do pola ke mu vlezese i ne mozese pojse :/ vistina sum zagrizena i znam deka i toj e zagrizen ku*** mu e 10 sm dali nesto goleminata e vazna ili nesto neznam ako moze da mi kazete kolkav penis treba da ima ili nesto drugo e pozdrav,fala od napred.

6. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351

да пробав со се камилица,ракија ,канестен го стискав и таман ќе помислам дека ќе помине пак се полни цело такво гадно аман ,морам да одам да видам што е,ме загрижува многу :( :( :(

7. ada21

ada21 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    1.451
    Допаѓања:
    5.351

да пробав со се камилица,ракија ,канестен го стискав и таман ќе помислам дека ќе помине пак се полни цело такво гадно аман ,морам да одам да видам што е,ме загрижува многу :( :( :(

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Ќе звучам троа смешно, си знам јас, ама ако, да си кажам сепак.
    Почнав да ставам вагиналети на природна база, т.е кантарион. Е сега, имам ставано и претходно, ама Канестен, и некако нивната супстанца е многу поинаква од овие, првото беше тоа што ме зачуди.
    И искрено, се мачев едно добри 5мин. да го отворам апченцето од опаковчето, што тотално ме изнервира, дополнително де. И кога го видов, бљак.... како гел, како гума, како не знам што, нели овие канестенот си е апче бе, нит мириса нит ништо, лелее овие на маслинка мирисаат. :^)
    И додека го ставам се згмечиии... и пак го формирав во форма на куршум :@ и си го ставив.
    Е сега некако сум у паника дека чудни се некако, и треба да лежам ептен, или може во полулегната положба оти јас и пуканки испукав, филм ќе гледам, и свечено ја чекам да се растопи.
    А инаку да, заборавив влошка да си ставам. :worried: А сега страв ми е да ставам, не мрдам бе, да ме видите околу мене се е наредено, на дофат да ми е. :D

Глупост нели, ама да си кажам јас, па ако има некој што забележал некоја нуз појава во мојата реакција или апчето, слободно нека пише.

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Нема никакви нус појави.
    Дури воопшто не ти треба секојдневна влоша за овие вагиналети, затоа што се на природна база, т.е. врз база на кантарион и како што си забележала многу лесно и брзо се топат, слично на восок, и ќе се растопат веднаш внатре поради топлината. :)
    Разликата помеѓу овие и канестенот е тоа што овие немаат антибиотик во себе. Затоа и не се во тврда состојба.
    Служат за смирување на вагиналниот отвор, значи доколку има некакво надразнување, чешање, црвенило настанато поради нехигиена, ќе го смират местото и ќе ги ублажат симптомите.

Ама за лечење на кандида или против белото прање овие вагиналети не се.
    Мене докторот така ми има кажано.
    Слаби се и поради недостатокот на антибиотик во себе, немаат врска со спречување или лечење кандида и други посериозни инфекции.

Инаку не се штетни, воопшто.

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Те советувам да го оставиш. Најди си друг ама пред да тргнете, прашај го колкав му е, да не се случи истото бидејки гледам многу си загрижена, трауми се тоа....... Бидејки 10 не ти се доволни, не прифаќај ништо испод 12цм.

Аман бре луѓе :puke: :puke: :puke:

11. theboy

theboy Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    32
    е јас не би те советувал да го оставиш што се однесува до скинувањето ако е прв секц тој никогаш не успеал од прва како второо 10 цм се доволни да ја задоволи жената како трето таа ако не е упоштена и да и влезе 20 цм може само да предизвика болка и пак ништо да не направите а големиот пенис ја оштетува и матката.Така нема што да се грижиш пребарувај по интернет и ке видиш дека се е во ред со вас едно ставно треба да се опуштите а најмногу ти да бидеш навлажнета.Позз се надевам дека ке биде се во ред :)

12. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Момче, очигледно си нов на сајтов :rofl: :rofl: И ти си помисли дека јас сум сериозна.... :rofl: :rofl:
    Да ти појаснам дека повремено се појавуваат тролови на сајтов кои поставуваат глупави прашања бидејки немаат попаметна работа, за забава сваќаш? Како ова горе поставеното или дали треба и девојчето за сврши да за остане бремено, или тој сврши во спалната јас бев во дневната а ми доцни па може ли да сум бремена итн. Јас најдлабоко ке се извинам доколку се работи за многу млади деца на кои стварно работите не им се јасни ама па од друга страна таквите треба да си ги пишуваат домашните а не да сурфаат по вакви сајтови.
    Секако дека 10цм се сосема доволни да се задоволи жена.

13. marincence

marincence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Со дечко ми имаме секс еднаш на две недели, а некогаш и поретко. Има околу три месеци откако за прв пат го направивме тоа и на мене и на него ни беше прв пат. Ме загрижува тоа што имаме секс толку ретко. Но тоа што ме загрижува повеќе е тоа што му требаат повеќе од два саати за да сврши. Мене тоа ми одговара, но се плашам да не не е нешто во ред со него. Досега сме имале секс околу 20 пати, а тој има свршено само два пати. Ве молам за мислење!

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На твои 16 години си имала секс околу 20 пати? Гледај бе напредна генерација.

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  15. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    :o :o :o 2 пати а секс сте имале 20 пати??? На некои им треба само да бацат девојка и да свршат а на овој :o :o Стварно незнам иаку ми е чудно!!!

16. marincence

marincence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    сигурна сум во тоа дека не е во мене проблемот, да не го палам доволно, зашто очигледно е дека премногу се пали на мене. Не знам во што е проблемот

17. scream1

scream1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    е шо е малце малце е !
    а колку години има дечкоти ако не е тајна?

18. deer

deer Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2011
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    39
    Сакам да ве прашам нешто само незнам дали можете да ми одговорите бидејки прашањево се однесува за машко, а ова е женски форум. Но нејсе, ке го поставам прашањето брат,и вчера имаше болки во тестисите, и го однесоа на лекар, кога се вратија моите ми рекоа: Не е ништо страшно демек ке му помине не се секирај. Но потоа го слушнав разговорот на таткоми со чичкоми кој се јави, да праша како е брат ми, и го слушнав таткоми како му вели на чичко мк, ма не му е нешто докторот ми рече дека најверојатно претерал со дркање па затоа добил мало воспаление на тестисите. А колку што имам читано по интернет, мастурбацијата не е штетна, па ме интересира дали е точно дека може да има такви последици од мастурбирањето, инаку да напоменам брат ми, или 15 години и досега немал девојка а камоли секс, па ме интересира дало може да се деси такво нешто т.е да се претера со мастурбирање.

19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Не е до тебе, ниту до него, туку едноставно нема никаков проблем, некои мажи свршуваат за 2 минути, други за 2 часа, тоа е индивидуално. Уживај си таму, некои девојки плачат за 2 саати сексање а ти бараш проблем :rofl: , па и на крај краева што не му пружиш едно асално пушење па види така кога би свршил, ако сврши брзо, значи треба повеќе да го возбудуваш, ако повторно му требаат два часа, тогаш навикни се, таков е.
    А верувај дека и тој сака да сврши па после два часа пенетрација, менување пози е цркнат и не му се дрка сам, земи ти активирај устата или рачето и пружи му задоволство, нели ти е жал ти два часа уживаш а тој не свршува?
    На некои мажи им треба и додадтна стимулција, односно не им е доволна само пенетрацијата.

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Да прашам нешто, овие вагиналетите на природна база што се, абе како ги отварате, ептен ме нервираат, додека ја отворам ми се распаѓа целата?
    И друго, откако ќе ја ставам, веднаш ми се оди во вц и како да ме боли долниот дел од стомакот. :worried:
    Што е проблемот?