1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.567
    Допаѓања:
    23.678
    Па и јас некогаш имам болки од левата страна, можеби затоа ми е. Добро е тогаш, знали не сум единствена :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. VAGA91

VAGA91 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    21
    Ме интересира ваше мислење...Дали би му дале(за прв пат) на момче со кое се гледате скоро година дена? :angel:
    И јас не знам како по година дена, ништо повеќе не се деси...но сега ме мачи ова прашање. Не е работата дека тој постојано ме притиска за ова, туку јас кога сум со него многу се чувствувам сигурна, среќна, заљубена, и спремна да го сторам тоа, но ме кочи тоа што не сме во врска. :*

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Го правиш тоа ако сакаш и ако си спремна - јасно и гласно :). Ти со него можеш да се гледаш уште 2 год. ама не си во врска. Ако на тој начин сакаш да ја изгубиш невиноста тогаш ок, ти си знаеш. А зошто да не засноваш врска, овака изгледа дека ти е другарче само за секс.

4. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    вага ке разговараш со него, каЖиму како се Чуствуваш, кој е проблемот што те коЧи тој најубаво ке ти го даде прашањето за твојот одговор, штом велиш дека го сакаш тоа и си подготвена, направиго но прво разговарај со типот, среќата не е грев, мој совет е прво разговор па онда акција ти посакувам мн среќа во твојата одлука ;)

5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    девојки,сношти ме убиваа јајнициве,скоро секоја вечер ме болат ама сношти премногу,и стомакот во долниов ден ми е подуен небаре трудна сум,настинка да е? :^)

6. Jela-4ever.1

Jela-4ever.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Нова сум на форумов, но редовно ве читам па решив и јас да бидам дел од вас и да споделам со вас еден "проблем" за кој ми треба ваш совет и ваше мислење.... Почнав да се гледам со човекот што многу го сакам, неколку пати излеговме заедно и сме заедно што сеуште неможам да поверувам дека тоа ми се деси и сум пресреќна...е сега...јас имам 21, а типот има 29,5 години. Претпоставувам дека кај и да е ќе сака и да спиеме заедно...и јас тоа го сакам ќе бидам искрена со вас, но сакам најпрво добро да го запознаам па потоа да бидеме интимни, само што мојата дилема е дали тој воопшто ќе го прифати тоа со оглед на тоа дека е постар и за него е сосема нормално да има односи, а јас сеуште сум немала, многу го сакам но сепак несакам да избрзам додека убаво не го запознаам карактерно и не се опуштам пред него....незнам што ќе биде, незнам како тоа да му го кажам, тоа сигурно за него е смешно, несакам да го изгубам.... ве молам за совет и мислење...

7. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.351
    Те разбирам, ама не можеш да очекуваш дека ќе те чека со месеци, не си ни ти мала, а тоа е потреба нели :) Е сега ако сакаш и наредните неколку пати да избегнеш да дојде до тоа, излегувај со него на јавни места, не оди кај него дома и слично.Но, пак ќе повторам-те разбирам, ама немој да се разочараш ако изгуби интерес за тебе ако го претераш :D И најубаво би било да не му го кажуваш тоа, смешно е човекот има скоро 30 години :)

8. Jela-4ever.1

Jela-4ever.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Знам дека е смешно...само јас несакам брзо да се деси тоа...сакам да го запознаам барем 2 месеци да сме заедно па послем да станеме и интимни, некако ми е страм бидејќи не сум имала до сега...незнам како да му кажам ако сака сега од почетокот да имаме...сакам само убаво да го запознаам... :worried:

9. bad-cat8

bad-cat8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    78
    Ме интересира нешто.... малку е глупаво ама.... :P :P ме интересира дали може да се остане трудна ако немаш добиено...???прашувам бидејки читав на википедија дека 5 годишно девојче станало мајка :^) :tmi: па ваљда на 5 год немало добиено :geek: .. па? |-)

10. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Таквите случаи се многу ретки.
    Секоја девојка е плодна извесен период пред да добие. Значи не мора да значи ако нема добиено дека нема овулација т.е не и созреваат јајце клетки. Би го објаснила нешто слично како периодот на недобивање после пораѓај. Нема жената менструација, а сепак може да остане бремена.

Е сега конкретно примеров, девојчево сигурно имало некое пореметување во организмот штом толку рано и "проработиле" органите за репродукција.

11. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Друг момент е СТРАШЕН тука, доколку информациите се точни. Кој го забременил девојчето? Дете од 5 години..... ХОРОР

На MandyLane и blond им се допаѓа ова.
  12. bad-cat8

bad-cat8 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    78
    А....заборавив и.....ова за ДЕВОЈЧЕТО КОЕ ЗАБРЕМЕНИЛО ОТКАКО СЕ ИЗБАЊАЛО ВО БАЗЕН од залутан сперматозоид :^) :^) :^) искрено не верувам но кој знае... :^) можно ли е тоа??????????????? :^)

13. Justinna

Justinna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    29
    Е па, кога му влегувал во тебе, ако пазел и ако се одело бавно тогаш нормално е да не прокрвариш многу. Но, за ваквите работи тој ( се надевам - незнам колку години има) треба сам да знај. Машките ги знаат овие работи, посебно ако не му било тоа прв пат. Ова слободно да му го кажиш

14. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    За Душица-Ск.: И исто така ако не верува, отвори му некаде нека прочита дека не секоја девојка крвари при првиот сексуален однос. Јас на пример едвај две капки имав првиот пат, а знам и многу други кај кои што исто така било, знам и многу на кои повеќе им течело крв. Не мора да значи дека мораш да прокрвариш. Тоа зависи од тоа колку е тој внимателен со тебе, а и од еластичноста на твојот химен. И не се секирај, ќе биде се ОК. ;)

15. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    здраво јела, убаво си и ти самата каЖа не брзај, нема врска дали имаш 21 год или пак 18 или пак 25 ако ти не си спремна за тоа не го прави, работата е кога ти ќе се Чуствуваш доволно спремна, тогаш е друго верувај ми, и самата си каЖа дека одете врскава ви е на поЧеток онда шетајте, излегувајте, разговарајте, запознај го, и онда самото време ќе си каЖе се верувај ми дека времето е лек за сите рани во Животот.
    :!: втор проблем, зошто да се срамиш да му каЖеш на типот, јас мислам дека некое време додека се запознаете ако тој те поштува и те сака зошто да не поЧека некој период да се запознаете па тогаш да преминете на се, мој совет :!: не брзај, има време за се, не би требало да се срамиш од нешто што во никој слуЧај не е лошом напротив, разговарај со него објасни му ги твоите Чуства верувај дека така ке стекнете не само добар разговор туку и доверба и се по ред. како и да и ти посакувам мн среќа и запомти дека сексот е потреба и зблиЖување али не е се во Животот!

16. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Можно е,сега поготово на ова променливо време,можи си се преладила,ама сепак ако немаш одено на гинеколог,оди,да не има некој поголем проблем,штом подолго време те болат...

А за тоа со девојчето,стварно не можам да повервам дека на 5 забременала,па минимум на 9 год. иди менструација и тогаш веќе е плодна девојката,иначе нема јајце клетки кои можи да се оплодат.Толку да се напредни овие малите? :^) Или можно е да имала хормонски проблеми,иначе нема шанси на 5...

17. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Тоа се глупости, невозможни работи. Забременила затоа што имала односи, а не затоа што се бањала во базен. :^) Не верувај во се што ќе прочиташ.

18. deprimirana

deprimirana Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    2
    јас сум во врска 3 години со дечко ми и порано имав многу голема желба за секс и се чуствував преубаво додека имавме секс и можев да свршам два пати :rofl: ама пред неколку недели некако незнам што се случува... :^) имавме однос ама јас чуствував болка ме болеше и не ми беше убаво... свршував на крајот и тоа само брзо и силно ако работеше тој и само 5-6 секунди убаво а не цело време дур имавме однос незнам зошто така а пред тоа никогаш не ми се имаше случено такво нешто секогаш уживав во сексот а одтогаш од кога почуствував болка е така одпрвин ме боли и потоа како ништо да не се дешава не ми е убаво само кога ќе свршам и тоа на одредена поза.... :^) а се палам се тоа и многу го сакам дечко ми сега и ќе се земаме :D и се навлажнувам се тоа ама не чуствувам задоволство како досега сиве овие три години и многу ме нервира тоа ме фаќа паника се прашувам зошто така а сега пред една недела и чешање добив некаква инфекција но помина ама и сега со ова се плашам дали ви се има случено и кажете ми некаков совет нешто плис :?: чекаммм поздравчее

19. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.752
    Девојко/девојче дај малку подсреди го мислењево ,зошто колку и да сака некој да ти помогне тешко дека ќе се снајде. Ако јас нешто разбрав :lol: , мислам дека болката ти е од инфекција која ја имаш добиено и тоа ти предизвикало проблем,Доколку тоа продолжи посети гинеколог.

20. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    сакам да ве прашам феминки, ми доцни 2 недели, можно е да е од стрес, или од нешто слично, и минатиот месец исто, сосема ми се измени менструацијава во последно, на лекар ми рекоа дека нормално било не било страшно, ама некако се сомневам?