1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    А имаш ти некоја причина да бидеш вознемирена? Си имала незаштитен однос, свршил во тебе? Само така можеш да се сомневаш дали нешто не е во ред. А ако си немала сексуални односи, можно е да ти се менува менструацијата, ако уште не ти е редовна (мислам ако сега си почнала да добиваш)?

2. sadbaby

sadbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    12
    сум немала односи редовна ми беше ама во последно време се само ми касни на лекар ми викаат не ти е ништо :o незнам....

3. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Епа нормално е да ти касни. Додека да се регулира менструацијата некој период ќе ти се менува терминот . Ама тоа не е ништо страшно. Мораш да поминеш покрај таа фаза. Уживај :*

4. LikeMe

LikeMe Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Seksualno aktivna sum vekje 3-4 meseci. Imam BOLKI pri mokrenje vo predelot na vaginata. ne sum bila na ginekolog. normalno li e? da me peche, ke bide infekcija iili slichno. me boli... neznam sto da pravam. ima li nekoj vakvo iskustvo? :)

5. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    можно е да е инфекција на урината пиј увин чај види како ќе бидеш после 3 дена. ако те пече само кога мокриш инфекција на мокрача,а тоа што те боли ти е нормално после секс да боли не премногу во ред е (ако е после секс а ако има поминато два три дена тогаш најдобро е на лекар)позз

6. LikeMe

LikeMe Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ne e posle seks.znachi otkoga sum veje aktivna,se pojai taa promena. ne me peche,me boli koga mokram samo :/

7. meruska

meruska Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    103
    пиј од чајот може и настината да си ако не помине иди си на лекар ;)

8. reddevill

reddevill Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    21
    можи зошто да неможи во иста вечер со две три или повеќе ама многу е животински некако и без никакви чувства сето тоа без емоции јас сум за со една ама на долги стази :rofl:

9. Jela-4ever.1

Jela-4ever.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Фала за советот,тој сеуште не ме прашал но претпоставувам дека кај и да е ќе се деси тоа да сака запто типот си има годинки и тоа е за него нормално....јас ќе му кажам дека сум невина ако ме праша и баш ме интеересира неговата реакција, јас многу сакам да бидам со него но ми е страф да не се деси несто од типот да ме остави и да смета дека сум лесна женска што веднаш сум му дала, сакам пред се да го запознаам карактерно за да му ги знам намерите....ама и страф ми е да не го изгубам... :worried:

10. Jela-4ever.1

Jela-4ever.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    и ова да прашам... се прашувам како иде кога женското е горе за време на секс...што треба да прави? :worried:

11. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.159
    Допаѓања:
    12.390
    Да подрипнува троа :wasntme:

На Fearless му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    за да не ти биде страф и да си ја смириш душиЧката поразговарај со него, дај му до знаење каЖиму го ова што на нас ни го каЖа ти каЖав веќе дека така и повеќе ке си го изградите односот ке имате доверба еден о друг, направете еден длабок разговор и тогаш ке се смириш.

13. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Оди на лекар што побрзо, затоа што најверојатно се работи за некоја уринарна инфекција, според симптомите што ги имаш. Сум имала слично искуство, мораш да одиш на лекар. Не е ништо страшно, само е многу важно да почнеш на време со лекување за да не се искомплицира. Најверојатно ќе ти препишат некои антибиотици, и за брзо време ќе бидеш како нова. И пиј колку што можеш повеќе течности, најмногу увин чај, и чај од брусница.

14. taj4i.18

taj4i.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Со дечко ми сме заедно неколку месеци, сега тој е така поискусен и ми вели дека сака да му го "пушам" Никогаш не бев пробала вакво нешто но ете велат дека за се постои прв пат па сакав да му ја исполнам желбата.. Но тоа толку ми се згади што неможев да издржам ни една минута :( Па ве молам ако можете да ми дадете некој совет што да направам, на што да мислам кога го правам тоа за да не ми се слошува :(

15. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Утре треба да идам на контролен микробиолошки брис, денеска и вчера имав односи, има некоја врска тоа? Можно е да има некоја индикација врз брисот? Или тоа важеше само за Пап тест? :?:

16. emanuelaaa

emanuelaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    :( :( :( devojki sakam da prasham dali himenot moze da se skine so prsttt zosto imam de4ko 3 god i ne sme imale odnosi i saka da probame na toj ne4in no mene mi strav od taa rabota :)
    [mod-kirilica:2ecayjye][/mod-kirilica:2ecayjye]

17. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123

А зошто по ѓаволите сакаш да го скинеш хименот со прст ?! :fubar: Дечко ти сакал да го скинете на тој начин ? Тоа за вас двајца нормален сексуален однос ли е ?! И се сомневам дека имаш 16 години , голема си за на 16 години да поставуваш вакви прашања ! :headbang: Не ми се верува дека воопшто се одзвав на прашањево .... |(

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    девојко како моЖеш да прашаш вакво нешто и дали навистина размислуваш воопшто се прашувам??! :fubar:
    зарем невиноста ке ја загубиш на ваков наЧин?
    јас просто се Чудам, немам коментар.
    :!: дај поЧни да се образуваш на некој наЧин, затоа што вака ако продолЖите да размислувате со деЧкоти нема воопшто далеко да стигнете.

19. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Чекајте бе не паничете право. Девојката не знае па прашува а вие право испаничавте. Епа Емануела ретко се случаите да се скине со прс но ако веќе сакате да го направето тоа направете го како што треба. Се разбира со секс. Дечко ти незнам како размилува и всушност колку години има но навистина е малку :o да сака да проба на тој начин. Позз

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Денес матичниов гинеколог ми рече да почнам да ги пијам Јаз веднаш, без да чекам да добијам, и ми рече дека нема потреба од хормонски апчиња( кои служат за добивање) туку директно да почнам со јазот :o Во ред е тоа? Нели контрацептивите се пијат на 1-5 ден од менструација? :|