Женски,имам циста,и ужасно ме боли вечерва, нешто да се напијам да се смири болката...? И за да исчезне што лекови треба? Водна циста е инаку...
Маца не би знаела да ти препорачам некој лек за тоа, ама ако ти пречи да заспиеш напиј се нешто за опуштање да не ја мислиш болката.
Водните цисти најчесто пукаат сами, при односи и сл. но јас би ти препорачала да одиш на гинеколог оти само тој може да ти препише апчиња, на своја рака не смееш да ги земаш. Ова од лично искуство ти го кажувам
Имам проблем, сабајле стануван и нормално си одма во Вц , после осекам како да ми е полна бешиката, идам повторно ноо ништо. Незнам дали е некое прехладување или бебéто потиска на´доле па осекам како постојано да ми се оди во Вц Help
Не знам која недела си ,но тоа е многу нормално во бременост и како ќе напредуваш со бременоста ,така нагонот за мокрење ќе станува се поголем Тоа е затоа што бебето расте и просторот во стомакот односно органите се намалува ,а неретко и бебето е така поставено па со движењата допира на бешиката.
А дали некоја од вас феминки имала искуство да „начека“ пликчиња кај партнерот? Мислам на буквално безбојно кожиче на телото на пенисот? Тој ми рече дека му е од тоа што ги отстранил влакната, но дали???
Па на телото на пенисот не му растат влакна Користи обавезно заштита, а ако не му помине скоро испрати го на доктор.
ова веке ми е 5 ден од кога ги прекинав јаз апчињата да ги пијам и уште ми нема дојдено,почнивам многу да се плашам
имам проблеми во долниов дел од стомаков мн ме болит да се чепнам на стомакон мн ме болит некако ко тврд ми е вчера имав секс со дечкоми и почна да ме болит не можев да се испрам како да ме сечеше нешто во стомаков ми е страв нз со ми е а требесе да ми дојдит на 13 ама ми каснит и нз со ми е
Јас да ти кажам од лично искуство (не за да те плашам) ама кога имав такви болки ми открија уринарна инфекција. Исто така можно е и да си настината, или треба да добиеш па те боли... Оди на лекар ако не престанува.
ЖЕНСКИ ИМАМ ПРОБЛЕМОС...БИГГГГГГГГ Сум немала секс 2 месеци...да да знам...одвај издржувам...сингл сум...и мисалам дека ако немам у скоро време незнам...на комшијата од 67 години ќе му се стаам...ај некоја со брзи решенија...за вакви ситуации