Цистит и циста е различно. Ако е ова,мислам дека не би требало да ти касни,а од кандида и циста може.
прашања девојки мозе мала помос? Ако мозе да ми казете схто занацат некои зборови во врска со сексот! сто знацат анален се белооо пранје и тие ствари не ми е јасно ако некој мозе да ми објасни би била многу задоволна инаце ако некој има некој проблем прасане нека писе слободно позз
прашања Анален секс е кога имате секс со дечко и тој пенетрира или (влегува со неговиот полов орган не во вагината туку во анусот(односно г*зот)
Хахаха 13 год имаш а вече сакаш да знаеш што е тоа анален секс? Епа тоа е кога секс помегу мачко и шенско и кога машкиот полов орган влегува во Г*азот а не во вагината. А бело прање е нешто лигаво кој го добиваш кога си настината или кога завршува менструација.
Mислиш на орален секс и на бело прање??Пошто тие две се различни работи Орален секс е кога орално го задоволуваш него или тој тебе односно кога тој ти ја лиже а ти му го пушеш....се извинувам на отвореноста но поинаку не знам како да и објаснам
Ајде бре ако навистина има 13 години а веќе ја интерсира анален и орален секс. Јас тогаш си ги чешлав косите на куклите.
Ok inace da vi kazam ljubopotna sum si mnogu ja ne za drugo Da znam za u idnina xD Zoshto sega sum poootvorena a u idnina nema mislam tolku da bidam otovrena prema lugeto izvinete ako nesto vi napraviv pozz
Hmm dobro ama sepak stranava se vika inimni prasanja porblemi i soveti a ja sakav da prasham a ako imash ti porblem so toa nz sho da ti kazham i sega nikoj nekje da chita shtyo si pravela ti na moi godini inache iam 15
Последниве два три дена откако имав односи со дечко ми исцедокот што го имам цело време се смени, сега е некако густ, делува како секрет од нос , иста е само бојата, жолтеникава и мириса на кисело на што асоцира, и дали може да е нешто од кондомите, бидејќи и друг пат ваков мирис ми се јавувал коа имам односи со кондом
Синоќа со дечко ми уствари верник имав секс скоро 1 саат и кога јас бев од горе се осети нешто како да пукна слично како што си ги пукаме прстите на раката. Тој одма ме тргна и рече дека остетил како да ми пукнало нешто и рече дека го заболело? Некој да знае што е тоа?
Можно е да се активирала кандидата,ама ако е нешто друго треба на гинеколог да се провери,со испитувања....Види во темата за кандида и пробај ги исте совети,ако не помини оди на гинеколог.
Никогаш сум немала кандида, направив безброј микробиолошки брисеви, пошто имам исцедок подолго време, и секогаш на резултатот пишуваше дека нема присуство на кандида и затоа ми е сега чудно
Eшпа обично таа е таква...сите си ја имаме,живее во нас,само некогаш се активира.Можи па да е и од кондомите,ама така ке те чешаше одма,ќе се вцрвенеше,немаше така секретот баш да се смени...Незнам,оди ако имаш можност,провери.Прочитај ти викам во таа тема,можи ќе ти е појасно.
Имавме секс со дечкоми при кој му се појави оток (во вид на прстен) под главичката. Отокот му спадна другото утро. Дали е можно да се работи за некоја болест или можеби се има некако повредено при односот па од таа причина е појавен отокот? Читав за болести но никаде не сретнав нешто слично. Ве молам за мислење.
Штом му спаднал отокот, не верувам дека е нешто страшно. Можеби односот ви бил премногу груб. Но сепак ако пак се појави, или ако сака да си биде сигурен, нека оди на лекар.
jas sakav da prasam,,,dali koga ke vleze celiot penis pri sexuaLNIOT odnos,,,ve zaboluvaat jajnicite...?koga ke go gurne silno..