Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    24.350
    тие симптоми ти се за менструација не се нервирај за без причина, од пред два дена до денес неможе да се јават симптоми за бременост :) опушти се ќе ти дојди

На MalataNena му/ѝ се допаѓа ова.
  2. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Чекај чекај тој сврши во тебе,или на неговиот стомак.не ми е јасно.ако е на стомакот,тогаш нема место за паника. ако не направи си тест,најсигурно ти е.а и јас не прочитав добро.Па нема шанси за два дена да имаш симптоми на бременост.

3. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    182
    Он сврши во кондомот...али како што лежеше на стомак..се лизна надоле...ја може да сум се допрела али не верувам дека стигнала внатре ...али шуга ми е...можда е паника без врска...али стварно ми е шуга

4. Meggy

Meggy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    387
    Немаш гајле Нена, ем не свршил во тебе, па и заштитен однос сте имале. Нема никакви шанси значи за бременост.. симптомите ти се за добивање :!:
    патем, шуга-вид кожна болест проследена со јадеж. :D
    тебе ти е шубе.

5. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Ве молам за совет? Со моето момче имавме заштитен однос, но пред три недели пред да го стави кондомот, имавме 2 мин секс без заштита...Не беше нешто секс СЕКС, неможеше да се возбуди, пробувавме, па два три пати влезе и потоа ставивме кондом...Ми касни 2 и пол недели, симптоми на бременост немам, освен што ме боли грбот и многу често мокрам, но тие симптоми исто така можат да бидат и на месечен циклус. Во последно време сум многу под стрес..

6. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    А тест за бременост направи?
    Ако не, трк до аптека па пиши исходот каков е!

7. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    не направив затоа што не сум воопшто храбра :(

8. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Најбитниот дел го изостави. Каде сврши момчето??? :$ :D :D :D

9. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    па стави кондом така да после пола саат пробување , неможеше повторно никако да се возбуди и не сврши воопшто

10. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Епа тогаш не си трудна, а тестот не боли, не е скап а ќе ти ги скрати маките...на раат ќе си добиеш :P

11. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Ти благодарам, утре ке направам тест, но многу се плашам од исходот :(

12. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Вакцинирај се и немај гајле.

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    Феминки сакам да ве прашам.. Пред помалку од месец се обидувавме да имаме односи, ме болеше како за прв пат. Викендов пробавме уште два пати, повторно ме болеше не толку многу, но сепак болеше. После тој однос имам бело прање и после мокрење кога ќе се избришам исто... Дали е некој проблем или ...? :worried:

14. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0

Првите неколку пати и мене лично ме болеа односите, но со тек на време тоа помина. Бело перење јас имам скоро постојано, и го има секоја девојка...така да мислам не би требало да има некаков проблем

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.938
    Да се вакцинира против што? Против грип, можеби? :lol:

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Нормално е да боли на почетокот. Само биди си опуштена, не брзајте и се ќе биде како што треба. Предиграта нека ви трае подолго, за да бидеш доволно навлажнета, па со тоа и болката ќе биде помала.
    А белото прање е нормално, се додека не ја промени бојата или мирисот. Така да немаш зошто да се нервираш, се е во ред. :)

17. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Девојки сакам да ве прашам дали ви се има случено ова и што може да биде? :?:
    Една недела ми касни менструацијата (некогаш не ми е баш редовна) но во изминативе месеци редовно ми идеше, сега ми касни а исто така имам бел исцедок, секојдневно значи зголемен е исцедокот. повремено имам некакви болки во грбот пецкање (како пред да се добие) а други симптоми немам, градите не ме болат не ми се отечени. Ме загрижува тоа што ми касни и имам бел исцедок.

18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    48.411
    Дали ви се има случено за време на менстуација да ве боли само едната града? :?: Денеска добив и стомакот ме кине ненормално, и осеќам дека левата града на допир ме боли :(

19. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Анастасијаки, сум те приметила дека за се се потресуваш :) Олабави се малку, нема ваљда на секоја мала болка да креваш паники цел живот.
    Хормони се тоа, секоја жена, секој циклус си е приказна за себе, што ако те боли едната на допир, на многу девојки им се случува тоа и си поминува со самата менструација ;)

20. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Анастасија истото го приметив и јас дека доста се потресуваш, што од една страна е одлично што се грижиш беспрекорно за своето здравје, но од друга страна е малце претерано. Конкретно ова не ми се случило, но ми се случило едната града да ме боли повеќе од другата и воопшто не сум обрнала внимание на тоа. Пред некое време мислам дека прашуваше и за мамографија, премногу си млада да се оптеретуваш со такви работи и пази да не ти прејде ова во анксиозност. Значи опушти се, не си барај со сила додатни нервози и грижи. :*