Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    И мене ми се има случено неколку пати..а за долните усници може да дојде и до болка и подувување ако не си доволно навлажнета не е само од груб секс...мене ми се има десено ја многу се чудев немавме ни грубо водење на љубов ни долго толку ми се подуваа усниците како две топчиња ми беа и мн болеше дешко ми ми се шудеше страшна глеткаа и 2 дена морав да носам негови боксерици пошто у моите не ме собираше хаха така да осве си зависи и не се плаши не е страшно поминува малку камилица малку павловиќева маст и се супер..се дешава ;)

2. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Па не ми се подувани :wasntme: и не е дека не сум била влажна бар ја така мислам, мислам дека ние претеравме секој ден :worried: и мислам од тоа дека е а за ова со фармеркиве па неможам да ги соблечам ке искачам сеа :worried:

3. Anita17

Anita17 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки,
    Моја другарка ви има пишано за нејзиниот проблем, но не добила никаков одговор - изгледа во погрешна тема постирала.
    Значи вака, девојчето има 17 години. Но минатата година кога била на зимување паднала од скии и се повредила таму доле. Поточно, и излегло нешто како топче, меко, кожа истегната ( внатрешните усни на вагината ). Била многу исплашена, несакала да каже на никој поготово не на мајка и бидејќи е мн немодерна жена,од дома ќе ја изпади. И оваа „топче“ се намалило по два месеци. Потоа со дечкото сакала да има односи, оргазам ово она. Но не можела да оди до крај, и после недела дена пак истиот проблем. Значи уште е невина, но оваа истегнување на кожата (како што го објаснува) топче и стои веќе 3 месеци. Како да и помогнам? Кремови (пробала канестен), апчиња ???? (само не кажувајте дека треба да оди на гениколог бидејќи за да дојде до нејзината книшка, цело мало ќе разбере за нејзиниот проблем).
    Однапред благодарам,

4. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    па вака решение приватен гинеколог како што знам и мене кога ми беше незгодно да кажам и да земам картони идев на приватен. не ти треба ни книшка ништо, само пари

5. Anita17

Anita17 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Знам дека треба да се оди на доктор. Ама таа не сака бидејќи мисли дека тоа ќе дојде до нејзините родители.
    АЈ ако има некоја девојка од Струмица дами каже каде има гениколог во струмица, мислам женско, и + шо не е тужи баба. Можеби ќе ја убедам некако, зш многу ме загрижува.

6. ligla

ligla Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    jas sum od strumica i mislam deka tocno ne znam ama prasaj nekoj po sto znae ima genikolog ovde kaj picerija bonita vo oni zgradi tocno ne znam ama sigurna sum deka e zensko...pozzz

7. sanji4444

sanji4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    498
    Здраво на сите.. :) Сакав да прашам дали е можно ако имам кандида и на партнерот да му се пренесе или станува збор за нешто друго? ..

8. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    јас мислам дека може и обично за партнерот препорачуваат канестен крема

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    прашање до оние кои користат контрацепциски таблети..
    треба да дбијам отрпилика викендов,дали ако на пример утре почнам да ги пијам,ќе ми задоцни или подрани или нема никакво влијание?

10. sarah.key

sarah.key Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2010
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    23
    Znam deka ima veke otvoreno tema kandida no veke koga se otvorila diskusija i tuka da si prasam
    Imam kandida i vo momentot se lecam, no doktorkata ne mi rece nisto za decko mi.... dali treba i toj da se leci ili ne.. kaj nego nem nikakvi simptomi. Kakvo e vaseto iskustvo? Isto taka koga ja prasav za kontrolen pap mi rece deka ne treba.. a kako bi znael dali mi se povlekla kandidata

fala za pomosta :)

11. sanji4444

sanji4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    498
    Значи јас уште точно незнам дали кај мене е во прашање кандида или нешто др... По симптомите мислам дека е кандида треба да идам на гиниколог да дознаам што е работата. Ама кај сопругот се јавија истите симптоми што ги имам јас и црвени точки затоа не ми е јасно за што станува збор. .

12. sanji4444

sanji4444 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    498
    Па ти треба да знаеш .. Ако не ти се подобрила состојбата откако си примила одредени лекарства значи не се повлекла кандидата... Бар јас така мислам...

13. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    И јас имам некоја инфекција и земав на своја рака да ја лечам. Мислам дека полека успевам користев канестен маст и усте ја користам а ставав и камилица чај. Но сепак се уште имам чешање и печење. Дали можеби мие реакција од бело прање бидејќи бев настината и имав премногу и уште имам?

14. mila01

mila01 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    кинење со прст ??

сум слушнала од другарки дека може партнерот да те скине со прст.. што значи тоа?? дали е во ред?? може некои подетални информации :) ???

15. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Абе девојче легни фино лепо кога веќе си се решила шири нозе она како шири шири весели пешкири :) очигледно свежа ти е уште играта до скоро сте ја вртеле пред маало и нека стави партнерот тоа што треба таму кај што треба и последицата опааа скината сииии! Јас немам ништо против тебе ама прашањево :o

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    може ...и со нос...........ако му е подолг.....цццццццццццццццццццц

17. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    лелелелелееееееееееееееееееееееее енца колку ме изнасмеа............ :D :D :D :D :D :D :D не можам да се соберам.Море мила01 какви чудни теми отвараш....ширење,па со прст....очигледно мутите некоја вода со дечко ти...ама дај има еден куп теми, прочитај наоколу...мене искрено стварно смешно ми стана....со извинување :x :x

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Ова прашање, ми е некаде тука со урбаниот мит како некоја девојка се прекачувала преку ограда и после се набодела на шипката, а била невина.... тра ла ла. :D

19. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Teмава е лудила :dance:

Девојки, ме пресмеавте со коментерите погоре :lol:

mila01 пробај и со краставица... само нека биднит работата

20. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    е аман луѓе му се изнасмеавте на девојчето,па поубаво нека си праша,млада е,како што сфатив не може да разговара со мајка и на темата