Кога срцето ќе ти зачука па наеднаш ќе застане и ќе почувствуваш немир, кога пред очите ќе ти се замагли и умот ќе ти се помати. Тоа не е љубов, тоа е инфаркт.
Во вагина па да, така-така, ама во уста и тоа како дури можеш и да видиш , зависи за кое in&out мислиш п.с. А што, не му веруваш дека свршил во тебе?
Да, осеќа, ама и гледа...стани, забриши се па ќе видиш...целата сперма не останува внатре туку дел истекува, така што сигурно ќе видиш.
Па за осеќање незнам, ми немаат свршено во мене па да знам , но можеш да видиш како што ти кажаче предходно ако свршил во тебе исправи се малку бар ќе ти потече. А ако ти е страв и сакаш да знаеш за х причини слободно прашај го, не е срамно
Прв пат пишувам, се надевам ќе најдам некој кој ќе сподели сопствено искуство . После едно 15 години брак и 2-3 години врска еве што се случува. Маж на возраст од 40 години постојано незадоволен од сексуалниот живот.А не да речеме дека нема секс, секоја вечер, или некогаш на две вечери. Но ете постојано му треба повеќе, па наутро оти не сме имале секс, па попладне кога се одмара оти не сме имале секс, па навечер не еднаш туку 2или 3 пати да сме имале, па оти немало вакви идеи и верувајте јас не можам да му најдам крај. Не знам што се случува со човекот.
Уф некој пати од недоволно секс, а некој глава не може да крене од многу секс Извини на шалата. Сум слушнала ( а и мајка ми што ми кажува) дека тоа се најубавите години - четириесетите. Тогаш децата (најчесто ) се доволно пораснати за да се грижат сами за себе, па така партнерите повеќе време минуваат заедно. Сексулната енергија е различна во секоја доба од животот. Еве кај твојот сопруг сега е поизразена. Мислам дека многу жени би ти завидувале Освен со разговор со него, не знам друг начин како би го решила ова. Сепак не си машина
Не не сврши во мене само онака прашвам дали се осеќат и усте сакав да ве прашам зошто од градиве деснава ми е поголема и кај вас е така или не
Хаха има случаи во кои едната е поголема, не е ништо страшно (освен ако едната не е драстично поголема ).Кај мене не гледам разлика, иако уште сум во период на оформување на цело тело така да не паничам ако нешто штрчи
Јас сакам да прашам, навистина е чудно јас немам три дупки долу (едната вагинална другата од аналниот отвор) за трета не знам ??И прашањето е ептен глупо ама кај мене е така )
Не дека имам видено , од општо прашувам на фемина баш гледав имаше една феминка напишано демек ке се е*еш во вагината, а со другите две што ке правиш.. (или слично) поточно коментарот да не именувам "А што се однесува до она невина а практикува орален и анален, тоа за мене не е невиност. Што ако хименот и е нескинат, кога (можеби) она партали прави со останатите две дупки."
Уфф, па и не сме баш напредни, анален, орален и вагинален секс, постојат многу одамна, само што ме чуди како ти една сексуално активна и искусна цура не ги знаеш овие основни работи?
Извини ме интересираше па видов дека имаш 26 години. Не сфаќам баш ... дечко ти е тоа иизгледа. Според твоите години ти сигурно не си во брак 15 години ... најверојатно збориш за вашата врска од 2-3 години после неговиот брак , ако е така, може и да е до тоа што сеуште те истражува, а и страста по 2-3 години е уште многу силна (кај мене и маж ми и по 7 години страста врие ), а и јас сум чула тоа дека мажите во тие 40ти години имаат поголема сексуална желба. Би ти препорачала да си уживкаш во сексот камо маж ми да сака секој ден ехеее убавини, не ме сфаќај погрешно, не се жалам ич, ама камо да сака ама баш секој ден, не знам за тебе ама јас сакам стално и никогаш не го одбивам мажето мое
Се извинувам за малото недоразбирање, имено точно тој е 40 , а јас малку помлада сум од него и затоа брачниот стаж ни е 15 години а претходно 2-3 години врска. Сепак ви благодарам на мислењетата. Но ако има уште некој да каже мислење нека повели. п.с. Јас уживам во многу работи, но што е многу е многу...
Луѓе да ве прашам треба да добијам негде околку 6-7 месецов а денес имав крв на гаќите неколку капки како кафеафкасто али не е од менструацијата веројатно бидејќи само тие капки ми беа цел ден