Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Па денес не си добила, но сигурно тоа ќе се случи деновиве. И мене ми било така, сабајлето малку ќе ми протече, па цел ден ништо, а вистинското крварење ми започнало дури следниот ден. :)

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  2. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    272
    Сакам да прашам, значи последно имав секс пред 3 дена и после тоа вечерта додека
    мочкав
    ме боли некако на крајот и имам чуство како да ми се оди во Wc а коа ке одам само две капки и толку :worried: дали на некоја од вас и се има случено истото???

3. garudamon

garudamon Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    62
    Значи вака, имам многу редовна менструација, скоро секој месец на 28 дена,мегутоа овој месец еве веке 38 ден и уште немам добиено. Дојдов во друг град на студии со побрзо темпо на живот, почнав да вежбам веке месец дена отприлика 6 дена во неделата по 30 мин, и плус сум ослабена малку
    (2-3 кила), па не успаничив одма.Али веке 10ти ден како ја нема па почнав да паничам.Уште сум невина па нема шанси да сум трудна. Е сега прашањето ми е колку најмногу дена би можело да ми доцни од горенаведените причини, т.е колку да чекам уште пред да отидам на лекар или нешто. Фала однапред

4. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    Срам не страм јас ке прашам :$ имав однос пред 5 дена нз со е ама ми течит ко менструација ама некако во жолто да е или светло црвено нз со ми е и ме болат градиве а требит да ми дојт кон 25ти 27ми :$

5. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    Срам не страм јас ке прашам :$ имав однос пред 5 дена нз со е ама ми течит ко менструација ама некако во жолто да е или светло црвено нз со ми е и ме болат градиве а требит да ми дојт кон 25ти 27ми :$

6. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.840

:o :^) ???
    Можно е да е исцедок, што не верувам да е жолт или светло црвен. Можно е порано да ти дојде, не се знае, па сега ти е денот пред да добиеш. Океј те болат градите, мене и од настинка знаат да ме заболат, значи зависи дали исто те болат како и порано, пред да добиваш. Не знам, инфекција некоја? Не верувам дека е. Почекај си некој ден ќе ти дојде. Или пак, чекај до 27 откога ќе добиеш и ќе ти заврши види дали пак ќе ти се појави тоа. Ако не правац гинеколог тој ќе ти каже најдобро и најточно ;)

7. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Почекај уште 3-4 дена па отиди на гинеколог чисто едно ехо да ти направи. Претпоставувам од промена на клима и начин на живот, ништо страшно

8. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.686
    Провери мокрача и направи микробиолошки испитувања, по опишаното мислам дека се работи за уринарна инфекција или може само ти се преладени бубрезите....како и да е, додека да се испиташ избегнувај газирани пијалоци, секаков вид на благо и без цигари (ако пушиш).
    Со среќа, се надевам со лесно ќе ти помине :)

9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.903
    Допаѓања:
    108.057
    Имам и јас едно прашање. Маж ми свршува многу брзо. Значи од секогаш и кога бевме дечко и девојка и кога се земавме истово се дешава. Значи само што ке почнеме да водиме љубов , нема ни 2 минути он леле готово свршувам.. и потоа на крај ке се разочара и се чуди зашто така му се дешава толку брзо да свршува.. значи никогаш не сме имале секс над 2 мин. :| постои ли некој лек за ова? :?:

10. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Знам дека глупо звучи ова, али користите кондом.
    Така нема да осеќа сѐ, и подолго ќе трае сексот.
    Или прво нека сврши само со орален секс, и по некое време имајте вагинален.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  11. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.771
    -пробајте со поЧесто менување позиции, така тие неколку секунди додека се местите :lol: ке се ''олади'' и мозеби тоа ке помогне.
    -лугето во брак најЧЕсто не користат кондом, и се привикнуваат на феелингот без. пробајте сега со кондом, мозеби така ке му треба подолго време.
    .... не ми текнува друго :$

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.903
    Допаѓања:
    108.057

Користиме кондом :) Но ништо пак истото. Сепак ни преостанува да пробаме вака, прво со орален па ке видиме. Ти благодарам :*

13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Aбе и дечко ми си има сличен проблем, ама на втора тура се држи повеќе... Зависи и од колку е уморен и се тоа...
    Така да, не ми текнало да се пожалам. Колку што знам, муживе сите се брзи на прва партија(најверојатно) :)

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Јас па се прашувам зашто по пола час не свршува !? понекогаш и воопшто неможе да сврши па престануваме .. :worried: Самиот кажува дека доживува оргазам но ете не секогаш може да сврши.

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Епа радувај се :)
    Кај нас тоа ретко се дешава. Траело и по саат време. Ама реткост, ептен реткост :)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Девојки мајка ми ми закажала за утре да одам на гинеколог,а јас незнаев и прееска имавме односи со дечко ми,има ли тоа некаква врска со прегледот или не..а исто така ќе ми зима и брис за Пап-тест? :^)

17. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    исто, исто ми се дешаваше, и сеа кога прочитав полесно ми дојде некако.

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Нема врска, само нормално си одржуваш хигиена, си се миеш пред одење ...

На BurstBerry му/ѝ се допаѓа ова.
  19. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Како тоа може да доживее оргазам а да не сврши?

Моето прашање е, каков е всушност машкиот оргазам, и како се манифестира ако тоа не е со ејакулација?

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Коритсаки, а после за време на втората партија како се држи?
    И уште нешто, а се надевам нема да го сметаш за навредливо - уште додека одевте, а го забележа ова, не мислеше дека е проблем?
    Зашто е, и тоа бајаги голем.
    :(

Во секој случај, еве еден краток текст, кој е прилично информативен и се надевам ќе ти биде од помош.
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0002492/

На koritsaki и najubava2010 им се допаѓа ова.